Valueline

Page:

Valueline Netsnoer met platte stekker en C7 plug 200cm

€2,75

Deze stroomkabels worden met talloze apparaten, zoals CD-spelers en mixers, standaard meegeleverd. Maar ze raken ook regelmatig zoek. vandaar dat we de netsnoer met platte stekker en C7 plug hebben toegevoegd in onze shop. Dit is de versie van 200cm.

Valueline 1x RCA male naar 2x RCA female adapter

€1,50

Deze splitter is geschikt voor het aansluiten van twee RCA-kabels op een enkele RCA-uitgang.

Valueline Lightning USB kabel 3m wit

€18,95

Ben je op zoek naar een kabel voor je Apple iPad of iPhone 5 en 6? Wij leveren diverse Lightning USB kabels in verschillende lengtes en kleuren. Deze witte kabel verloopt van USB naar een Lightning connector en is 3m lang.

Valueline Luidsprekerkabel 2x 1.50mm rood/zwart per meter

€0,55

Budget luidsprekerkabel met een aderdikte van 2x 1,5mm. Perfect voor vaste installaties, 100 Volt systemen en het aansluiten van autoluidsprekers. Deze kabel heeft de kleuren rood en zwart, hieraan is gemakkelijk de plus en min te herkennen.

Valueline Jack stereo male naar jack stereo female adapter verguld

€1,95

Op zoek naar een verloopadapter die van een 3.5mm plug een 6.35mm stereo aansluiting maakt? Kijk dan zeker naar deze adapter van het merk Valueline. Dit is de vergulde uitvoering.

Valueline Jack male naar jack female (2x) stereo adapter

€1,10

Deze Valueline Jack male naar jack female (2x) stereo adapter is zwart van kleur en heeft vernikkelde contacten.

Valueline Stereo 2.5mm jack naar mini-jack verloopadapter

€1,10

Handige verloopadapter van het merk Valueline. Hij verloopt van 2,5mm jack naar mini-jack. Verder is hij geschikt voor stereogebruik.

Valueline Adereindhulzen assortimentbox

€21,00

Bij het maken van kabels kunnen adereindhulzen niet ontbreken, deze beschermen namelijk de aders. Dit doosje bestaat uit totaal 400 adereindhulzen voor diverse aderdiktes.

Valueline Luidsprekerkabel 2x 1.50mm wit 100m

€31,95

Budget luidsprekerkabel met een aderdikte van 2x 1,5mm. Perfect voor vaste installaties, 100 Volt systemen en het aansluiten van autoluidsprekers. Deze kabel is wit.

Valueline Jack 3,5mm female naar jack 3,5mm female stereo adapter

€1,65

Met deze handige verloopadapter van Valueline kun je een 3,5mm jack-kabel gemakkelijk verlengen. Hij heeft een stevige metalen behuizing en een female ingang en female uitgang.

Valueline 230V eurokabel 1,8m

€3,95

Normale aansluitkabel met randaarde voor 230 Volt apparatuur zoals computers, printers, CD-spelers, mengpanelen en lichteffecten. Hij heeft een lengte van 1,8 meter.

Valueline Mini displayport naar VGA adapter 20cm

€20,50

Mooie witte verloopkabel van Mini Displayport naar VGA female. Ideaal voor Apple MacBooks of iMacs. De lengte van deze verloopkabel is 20cm.

Valueline Stroomkabel IEC-320-C5 3m

€7,95

Deze stroomkabel heeft een IEC C5 stekker, ook wel een Mickey Mouse stekker genoemd. Hij wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aansluiten van een laptopadapter.

Valueline Mini-jack stereo male naar 2x Mini-jack stereo female

€1,60

Handig verloopje om bijvoorbeeld 2 setjes oordopjes in te pluggen in 1 uitgang van een MP3-speler of telefoon.

Valueline Verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x RCA 1m

€2,45

Eenvoudige kabel voor het aansluiten van een smartphone of tablet op een luidspreker, mengpaneel of versterker. De ene zijde is uitgevoerd met een 3.5mm stereo mini-jack en de andere kant heeft 2 RCA stekkers. De lengte van deze kabel is 1m.

Valueline Stroomkabel IEC-320-C5 5m

€9,95

Deze stroomkabel heeft een IEC C5 stekker, ook wel een Mickey Mouse stekker genoemd. Hij wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aansluiten van een laptopadapter.

Valueline Jack stereo male naar jack stereo female adapter

€1,50

Op zoek naar een verloopadapter die van een 3.5mm plug een 6.35mm stereo aansluiting maakt? Kijk dan zeker naar deze adapter van het merk Valueline.

Valueline Mini-jack stereo male naar jack female

€1,10

Audio adapter die verloopt van 3.5mm mono jack male naar 6.3mm mono jack female.

Valueline Verloopkabel DVI-A naar VGA 2m

€8,95

Zoek jij een kabel om een computer met VGA-uitgang met een LCD-scherm met DVI-ingang te verbinden? Dan is deze Valueline Verloopkabel DVI-A naar VGA wat je nodig hebt. Hij is twee meter lang.

Valueline Verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x RCA 2m

€2,95

Eenvoudige kabel voor het aansluiten van een smartphone of tablet op een luidspreker, mengpaneel of versterker. De ene zijde is uitgevoerd met een 3.5mm stereo mini-jack en de andere kant heeft 2 RCA stekkers. De lengte van deze kabel is 2m.