Valueline

Page:

Valueline Schuko adapter

€3,95

De Valueline schuko adapter komt altijd wel een keer van pas. Met deze kleine schuko verloopadapter split je een wandcontactdoos op naar 2 wandcontactaansluitingen. Dit is de normale uitvoering die geschikt is voor vele landen.

Valueline Jack stereo male naar jack stereo female adapter

€1,50

Op zoek naar een verloopadapter die van een 3.5mm plug een 6.35mm stereo aansluiting maakt? Kijk dan zeker naar deze adapter van het merk Valueline.

Valueline Jack mono male naar jack mono female adapter

€0,95

Deze adapter verloopt van een 6.35mm female mono plug naar een 3.5mm mono stekker.

Valueline Stereo 2.5mm jack naar mini-jack verloopadapter

€1,10

Handige verloopadapter van het merk Valueline. Hij verloopt van 2,5mm jack naar mini-jack. Verder is hij geschikt voor stereogebruik.

Valueline Lightning USB kabel 3m wit

€18,95

Ben je op zoek naar een kabel voor je Apple iPad of iPhone 5 en 6? Wij leveren diverse Lightning USB kabels in verschillende lengtes en kleuren. Deze witte kabel verloopt van USB naar een Lightning connector en is 3m lang.

Valueline Luidsprekerkabel 2x 1.50mm rood/zwart per meter

€0,55

Budget luidsprekerkabel met een aderdikte van 2x 1,5mm. Perfect voor vaste installaties, 100 Volt systemen en het aansluiten van autoluidsprekers. Deze kabel heeft de kleuren rood en zwart, hieraan is gemakkelijk de plus en min te herkennen.

Valueline Netsnoer met platte stekker en C7 plug 200cm

€2,75

Deze stroomkabels worden met talloze apparaten, zoals CD-spelers en mixers, standaard meegeleverd. Maar ze raken ook regelmatig zoek. vandaar dat we de netsnoer met platte stekker en C7 plug hebben toegevoegd in onze shop. Dit is de versie van 200cm.

Valueline Jack male naar jack female (2x) stereo adapter

€1,10

Deze Valueline Jack male naar jack female (2x) stereo adapter is zwart van kleur en heeft vernikkelde contacten.

Valueline High speed HDMI kabel 1.5m

€6,50

Deze vrij korte HDMI kabel van het merk Nedis is ideaal voor het aansluiten van een laptop of DVD-speler op een televisie. De kabel heeft een lengte van 1,5 meter en is geschikt voor ethernet, 4K, 3D, Deep Color en 1080p of hoger.

Valueline Stroomkabel IEC-320-C5 2m

€5,95

Deze stroomkabel heeft een IEC C5 stekker, ook wel een Mickey Mouse stekker genoemd. Hij wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aansluiten van een laptopadapter.

Valueline Jack 3,5mm female naar jack 3,5mm female stereo adapter

€1,65

Met deze handige verloopadapter van Valueline kun je een 3,5mm jack-kabel gemakkelijk verlengen. Hij heeft een stevige metalen behuizing en een female ingang en female uitgang.

Valueline Stereo mini-jack verlengkabel 3m

€5,95

Verleng de kabel van je hoofdtelefoon met deze Valueline Stereo mini-jack verlengkabel. Deze kabel is 3 meter lang en heeft aan de ene zijde een male stereo connector en aan de andere zijde een contra connector.

Valueline Stroomkabel IEC-320-C5 3m

€7,95

Deze stroomkabel heeft een IEC C5 stekker, ook wel een Mickey Mouse stekker genoemd. Hij wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aansluiten van een laptopadapter.

Valueline Jack 6,3mm female naar jack 6,3mm female stereo adapter

€2,85

Jack female - Jack female adapter. Geschikt voor het verlengen van 2 kabels met aan de uiteinden een 6,3mm Jack connector.

Valueline Stereo mini-jack kabel 10m

€6,65

Fijne soepele mini-jack kabel in de lengte van 10m.

Valueline 230V eurokabel 2m

€4,50

Normale aansluitkabel met randaarde voor 230 Volt apparatuur zoals computers, printers, CD-spelers, mengpanelen en lichteffecten.

Valueline Jack male naar mini-jack female (2x) stereo adapter

€1,20

Deze Jack male naar mini-jack female (2x) stereo adapter is zwart van kleur en heeft vernikkelde contacten.

Valueline Verloopkabel 1x Mini-jack naar 2x RCA 20m

€13,25

Eenvoudige kabel voor het aansluiten van een smartphone of tablet op een luidspreker, mengpaneel of versterker. De ene zijde is uitgevoerd met een 3.5mm stereo mini-jack en de andere kant heeft 2 RCA stekkers. De lengte van deze kabel is 20m.

Valueline RCA connector zwart

€0,45

Valueline RCA (tulp) connector zwart.

Valueline Mini displayport naar HDMI adapter 20cm

€16,50

Mooie witte verloopkabel van Mini Displayport naar HDMI female. Ideaal voor Apple MacBooks of iMacs. De lengte van deze verloopkabel is 20cm.