Rode

Rode is een bekend en befaamd merk op het gebied microfoons en microfoon accessoires. Denk hierbij aan studio microfoons, instrumentmicrofoons, USB-microfoons, zangmicrofoons en audio interfaces. Sinds 2018 hebben zij ook hun eerste broadcast mengpaneel geïntroduceerd, namelijk de RODEcaster Pro. De broadcast mengpaneel blijkt op prijs-kwaliteitsverhouding onevenaarbaar te zijn net zoals diverse andere producten van Rode. Ook is Rode actief op het gebied van alle denkbare microfoon accessoires, zoals plopkappen, statieven, shockmounts, microfoon klemmen en connectoren. Fritz-Events is een betrouwbare dealer van Rode microfoons en bij ons kun je dan ook je Rode producten snel en voordelig online kopen.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €300
Merken
M3 condensator instrument microfoon
€ 99,00
AI-1 USB Audio Interface
€ 129,00
VideoMic Pro+ camera microfoon
€ 294,00
Podcaster Studio USB microfoon
€ 199,00
NTH-100 studio koptelefoon
€ 165,00
€ 150,00
MiCon-5 verloop connector 3-pins XLR
€ 29,00
Tripod tafel microfoonstatief driepoot
€ 30,00
SM6 shockmount met popfilter
€ 59,00
NT-USB studio microfoon
€ 189,00
WS3 plopkap windscherm voor NT3
€ 15,00
Mini Boompole 0,8-2,1m
€ 109,00

 

Geschiedenis van Rode microfoons

Rode is een Australisch merk dat zich sinds 1967 richt op het produceren van kwalitatief hoogwaardige microfoons en microfoon toebehoren. De oprichters zijn Hendry en Astrid Freedman en komen oorspronkelijk uit Zweden. De internationale doorbraak begon in 1990 toen ze in staat waren om hoge kwaliteit studio microfoons te ontwikkelen tegen een lage prijs die voor "home studio" interessant begon te worden.

Top 3 producten van Rode

Rode heeft een aantal enorm populaire producten. Hieronder staat de huidige top 3 producten van Rode. 

  1. Rode NT-USB studio microfoon
  2. Rode NT-USB Mini usb microfoon
  3. Rode RodeCaster Pro broadcast mengpaneel

Eerlijk en deskundig advies over Rode microfoons

Ben je niet zeker van je keuze, heb je technische vragen of wil je graag eerlijk & deskundig advies bij het kopen van je benodigde microfoon of toebehoren? Neem dan contact op met onze klantenservice en koop je Rode product vervolgens snel en voordelig online of in onze showroom in het Brabantse Cuijk. Bij ons is verzending namelijk gratis bij een aankoop vanaf €75, - en indien je gewenste product op voorraad is sturen wij het bestelde product direct op.