Nedis

Page:

Nedis High speed HDMI kabel 10m

€19,95

Heb je een degelijke HDMI kabel nodig? Deze HDMI kabel van Nedis is 10 meter lang en geschikt voor high speed data-overdracht. Hij heeft vergulde contacten voor een optimale connectie.

Nedis High speed HDMI kabel 7.5m

€15,50

De Nedis HDMI kabel heeft een lengte van 7,5 meter en is geschikt voor veel soorten resoluties. De kabel is aan beide kanten voorzien van vergulde male HDMI-connectoren, dit zorgt voor een perfect verbinding met een minimale kans op storingen.

Nedis 4-poorts HDMI splitter

€72,50

De Nedis 4-poorts HDMI splitter stelt je in staat om op vier beeldschermen hetzelfde beeld te tonen. Het is een zogenaamd plug-and-play-apparaat dat direct zijn werk doet als je alle kabels aansluit.

Nedis CAT6 S/FTP RJ45 kabel 3m zwart

€4,95

Met deze Nedis CAT6 S/FTP RJ45 kabel kun je twee netwerkapparaten met elkaar verbinden. Bijvoorbeeld een pc met een router. De netwerkkabel is 3 meter lang, zwart van kleur en ondersteunt een verbinding tot 1000 Mbps.

Nedis High speed HDMI kabel 2m

€6,95

Deze Nedis High speed HDMI kabel is 2 meter lang en vergulde contacten voor een optimale connectie. Hij is geschikt voor 4K, 3D en Deep Color. Hij geeft een signaal door met een maximum resolutie van 3840x2160.

Nedis High speed HDMI kabel 1m

€5,95

Deze Nedis High speed HDMI kabel met ethernet van 1 meter is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook nog betaalbaar. Hij heeft vergulde contacten en kan een resolutie aan van 3840 bij 2160.

Nedis High speed HDMI kabel 3m

€7,95

Nedis heeft het voor elkaar gekregen om een kwalitatief goede HDMI kabel op de markt te brengen voor een lage prijs. Deze HDMI kabel is geschikt voor ethernet, 4K, 3D en Deep Color beeld en 3 meter lang.

Nedis Stereo mini-jack verlengkabel 10m

€6,95

Verleng de kabel van je hoofdtelefoon met deze Nedis Stereo mini-jack verlengkabel. Deze kabel is 10 meter lang en heeft aan de ene zijde een male stereo connector en aan de andere zijde een female connector.

Nedis Stereo mini-jack verlengkabel 5m

€6,50

Verleng de kabel van je hoofdtelefoon met deze Nedis Stereo mini-jack verlengkabel. Deze kabel is 5 meter lang en heeft aan de ene zijde een male stereo connector en aan de andere zijde een female connector.

Nedis 6-weg schuko verdeeldoos 1.5m

€10,95

Een verdeeldoos kan eigenlijk overal van pas komen. Met deze Nedis 6-weg stroomverdeeldoos kun je snel en eenvoudig meerdere apparaten aansluiten. Hij is voorzien van een verlichte aan-uitschakelaar en een kabel van 1.5m lang.

Nedis Jack mono male naar mini-jack mono female adapter

€0,95

Deze adapter van Nedis verloopt van een 6.35mm male mono jack plug naar een 3,5mm female mono mini-jack stekker. Hij heeft vernikkelde contacten.

Nedis High speed HDMI kabel met haakse 90° connector 1,5m

€7,50

Zoek jij een HDMI kabel met een haakse connector van 90°? Dan is deze Nedis High speed HDMI-kabel van 1,5 meter wat je nodig hebt. Hij kan hoge resoluties aan tot en met 3840 x 2160 pixels (4K).

Nedis High speed HDMI kabel 5m

€11,25

De Nedis High speed HDMI kabel is geschikt voor allerlei soorten beeldresoluties zoals 1080p en hoger, 4K, 3D en Deep Color. De kabel heeft een lengte van 5 meter en is aan beide kanten voorzien van een male HDMI-connector.

Nedis High speed HDMI kabel 15m

€29,95

Zoek jij een HDMI kabel met een flinke lengte? Dan is deze High speed HDMI kabel van 15 meter lang wat je nodig hebt. Dankzij de vergulde contacten maakt hij een optimale connectie zonder signaalverlies.

Nedis Stereo mini-jack verlengkabel 1m

€2,25

Verleng de kabel van je hoofdtelefoon met deze Valueline Stereo mini-jack verlengkabel. Deze kabel is 1 meter lang en heeft aan de ene zijde een male stereo connector en aan de andere zijde een contra connector.

Nedis Stereo mini-jack verlengkabel 2m

€2,95

Verleng de kabel van je hoofdtelefoon met deze Valueline Stereo mini-jack verlengkabel. Deze kabel is 2 meter lang en heeft aan de ene zijde een male stereo connector en aan de andere zijde een contra connector.

Nedis HDMI naar VGA & RCA converter

€49,95

Wil jij een laptop of ander apparaat met een HDMI-uitgang aansluiten op bijvoorbeeld een beamer met VGA-ingang? Dan is deze HDMI naar VGA & RCA converter wat je nodig hebt. Hij zet HDMI om naar VGA en 2x RCA.

Nedis USB-A male naar USB-A female verlengkabel USB 2.0 30m

€53,00

Deze USB 2.0 verlengkabel van 30 meter is erg handig als de apparaten die je met elkaar wilt verbinden, wat verder van elkaar weg staan. Aan de ene zijde heeft hij een USB-A male connector en aan de andere kant een USB-A female.

Nedis USB-A male naar USB-A female verlengkabel USB 2.0 10m

€20,00

Deze USB 2.0 verlengkabel van 10 meter is erg handig als de apparaten die je met elkaar wilt verbinden, wat verder van elkaar weg staan. Aan de ene zijde heeft hij een USB-A male connector en aan de andere kant een USB-A female.

Nedis Draadloze bluetooth ontvanger

€28,95

Met deze Nedis Draadloze bluetooth ontvanger kun je een mixer of versterker voorzien van bluetooth-connectiviteit. Op die manier is het mogelijk om via een bluetooth-apparaat zoals een telefoon muziek af te spelen op een audiosysteem.