Page:

Nedis 6-weg schuko verdeeldoos 1.5m

€10,95

Een verdeeldoos kan eigenlijk overal van pas komen. Met deze Nedis 6-weg stroomverdeeldoos kun je snel en eenvoudig meerdere apparaten aansluiten. Hij is voorzien van een verlichte aan-uitschakelaar en een kabel van 1.5m lang.

Nedis High speed HDMI kabel 3m

€7,95

Nedis heeft het voor elkaar gekregen om een kwalitatief goede HDMI kabel op de markt te brengen voor een lage prijs. Deze HDMI kabel is geschikt voor ethernet, 4K, 3D en Deep Color beeld en 3 meter lang.

Nedis Oplaadkabel Apple lightning 8-pins naar USB 1m wit

€11,95

Zoek jij een kabel voor jouw iPad, iPhone of iPod? Dan is deze Nedis Oplaadkabel Apple lightning 8-pins naar USB wat je nodig hebt! Het een kwalitatief goede kabel van 1 meter lang en hij is wit van kleur.

Nedis Stereo verloopkabel 1x jack male naar 2x jack female 20cm

€4,20

Deze stereo verloopkabel gaat van 1x 6,35mm jack male naar 2x 6,35mm jack female. Hij is 20 cm lang en is voorzien van vernikkelde connectoren. De buitenkant is gemaakt van PVC. Je kunt de audiokabel gebruiken als splitter.

Nedis High speed HDMI kabel 10m

€19,95

Heb je een degelijke HDMI kabel nodig? Deze HDMI kabel van Nedis is 10 meter lang en geschikt voor high speed data-overdracht. Hij heeft vergulde contacten voor een optimale connectie.

Nedis Stereo mini-jack verlengkabel 1m

€2,25

Verleng de kabel van je hoofdtelefoon met deze Valueline Stereo mini-jack verlengkabel. Deze kabel is 1 meter lang en heeft aan de ene zijde een male stereo connector en aan de andere zijde een contra connector.

Nedis Stereo mini-jack verlengkabel 2m

€2,95

Verleng de kabel van je hoofdtelefoon met deze Valueline Stereo mini-jack verlengkabel. Deze kabel is 2 meter lang en heeft aan de ene zijde een male stereo connector en aan de andere zijde een contra connector.

Nedis High speed HDMI kabel 5m

€11,25

De Nedis High speed HDMI kabel is geschikt voor allerlei soorten beeldresoluties zoals 1080p en hoger, 4K, 3D en Deep Color. De kabel heeft een lengte van 5 meter en is aan beide kanten voorzien van een male HDMI-connector.

Nedis Oplaadkabel Apple lightning 8-pins naar USB 2m wit

€12,95

Zoek jij een kabel voor jouw iPad, iPhone of iPod? Dan is deze Nedis Oplaadkabel Apple lightning 8-pins naar USB wat je nodig hebt! Het een kwalitatief goede kabel van 2 meter lang en hij is wit van kleur.

Nedis Oplaadkabel Apple lightning 8-pins naar USB 2m zwart

€12,95

Met deze Nedis-kabel laad je eenvoudig jouw Apple-producten op of synchroniseer je ze. De oplaadkabel is zwart, 2 meter lang en heeft een Apple Lightning 8-pins male connector en een USB A male connector.

Nedis High speed HDMI kabel 2m

€6,95

Deze Nedis High speed HDMI kabel is 2 meter lang en vergulde contacten voor een optimale connectie. Hij is geschikt voor 4K, 3D en Deep Color. Hij geeft een signaal door met een maximum resolutie van 3840x2160.

Nedis High speed HDMI kabel 0,5m

€3,95

Heb jij maar een korte HDMI kabel nodig? Dan is deze Nedis High speed HDMI kabel van 0,5 meter wat je nodig hebt. Hij komt van pas als de twee apparaten die je wilt verbinden vlakbij elkaar staan.

Nedis HDMI naar VGA & RCA converter

€49,95

Wil jij een laptop of ander apparaat met een HDMI-uitgang aansluiten op bijvoorbeeld een beamer met VGA-ingang? Dan is deze HDMI naar VGA & RCA converter wat je nodig hebt. Hij zet HDMI om naar VGA en 2x RCA.

Nedis High speed HDMI kabel 7.5m

€15,50

De Nedis HDMI kabel heeft een lengte van 7,5 meter en is geschikt voor veel soorten resoluties. De kabel is aan beide kanten voorzien van vergulde male HDMI-connectoren, dit zorgt voor een perfect verbinding met een minimale kans op storingen.

Nedis Stereo mini-jack verlengkabel 10m

€6,95

Verleng de kabel van je hoofdtelefoon met deze Nedis Stereo mini-jack verlengkabel. Deze kabel is 10 meter lang en heeft aan de ene zijde een male stereo connector en aan de andere zijde een female connector.

Nedis Stereo mini-jack verlengkabel 5m

€6,50

Verleng de kabel van je hoofdtelefoon met deze Nedis Stereo mini-jack verlengkabel. Deze kabel is 5 meter lang en heeft aan de ene zijde een male stereo connector en aan de andere zijde een female connector.

Nedis Oplaadkabel Apple lightning 8-pins naar USB 3m zwart

€16,50

Met deze Nedis-kabel laad je eenvoudig jouw Apple-producten op of synchroniseer je ze. De oplaadkabel is zwart, 3 meter lang en heeft een Apple Lightning 8-pins male connector en een USB A male connector.

Nedis CAT6 S/FTP RJ45 kabel 15m zwart

€12,95

Met deze Nedis CAT6 S/FTP RJ45 kabel kun je twee netwerkapparaten met elkaar verbinden. Bijvoorbeeld een pc met een router. De netwerkkabel is 15 meter lang, zwart van kleur en ondersteunt een verbinding tot 1000 Mbps.

Nedis CAT6 S/FTP RJ45 kabel 10m zwart

€9,95

Met deze Nedis CAT6 S/FTP RJ45 kabel kun je twee netwerkapparaten met elkaar verbinden. Bijvoorbeeld een pc met een router. De netwerkkabel is 10 meter lang, zwart van kleur en ondersteunt een verbinding tot 1000 Mbps.

Nedis CAT6 S/FTP RJ45 kabel 5m zwart

€5,95

Met deze Nedis CAT6 S/FTP RJ45 kabel kun je twee netwerkapparaten met elkaar verbinden. Bijvoorbeeld een pc met een router. De netwerkkabel is 5 meter lang, zwart van kleur en ondersteunt een verbinding tot 1000 Mbps.