IMG Stage Line

Page:

IMG Stage Line MCR-2 Lege kabelhaspel

€47,90

De IMG Stage Line MCR-2 is een lege kabelhaspel, deze bestaat uit zowel een metalen frame als een metalen haspel. Op de haspel is voldoende ruimte voor 50 meter standaard microfoonkabel.

IMG Stage Line MCR-8 Lege kabelhaspel

€115,00

Plaats tot wel 200m microfoonkabel op deze IMG Stage Line MCR-8 lege kabelhaspel. Zijn stevige metalen frame zorgt ervoor dat hij geschikt is voor een behoorlijke kabel. Dankzij de zwengel rol je de kabel eenvoudig op en af.

IMG Stage Line DIB-100 DI box

€29,95

De IMG Stage Line DIB-100 is ongekend populair in de geluidsbranche. Deze passieve DI is voorzien van een ontzettend stevige behuizing, waardoor hij prima tegen een stootje kan.

IMG Stage Line MC-70/SW universele koffer zwart

€41,00

De IMG Stage Line MC-70/SW is een universele koffer voorzien van een handvat en kleine sluitingen. De binnenzijde is voorzien van een schuimlaagje.

IMG Stage Line MC-1/SW Microfoonkoffertje

€15,40

Superhandig koffertje voor het opbergen van een microfoon. Het schuim aan de binnenzijde zorgt voor de optimale bescherming. Er is tevens plaats voor accessoires of een kabel.

IMG Stage Line MR-405TXS Flightcase voor draadloze microfoons 5 HE

€199,00

Deze MR-405TXS flightcase van het merk IMG Stage Line is speciaal op maat gemaakt voor het plaatsen van 3 dubbele microfoonontvangers. Natuurlijk kun je er ook 2 dubbele ontvangers in plaatsen met een antenneversterker bijvoorbeeld.

IMG Stage Line MHP-400 T-bar voor 4 microfoons

€14,95

De IMG Stage Line MHP-400 is een t-bar geschikt voor het plaatsen van 4 microfoons op één microfoonstatief.

IMG Stage Line MC-20/SW universele koffer zwart

€35,90

De IMG Stage Line is oorspronkelijk op de markt gebracht als koffertje voor minidiscs. Natuurlijk kun je hem ook voor allerlei andere producten of accessoires gebruiken. Hij wordt geleverd met 2 sleuteltjes om hem af te sluiten.

IMG Stage Line CD-113 USB/SD/CD/MP3-speler

€399,00

De IMG Stage Line is een speler die naast audio CD's ook muziek van een SD-kaart, USB-stick of externe harde schijf kan lezen. Geschikt voor allerlei toepassingen, want ook de pitchcontrol en single play functie ontbreekt niet.

IMG Stage Line MC-50/SW universele koffer zilver

€25,00

Handig koffertje, geschikt voor allerlei toepassingen. De binnenzijde is gewatteerd en voorzien van enkele elastische bevestigingsmogelijkheden voor accessoires.

IMG Stage Line MCR-6 Lege kabelhaspel

€95,95

De MCR-6 is een stevige zwarte kabelhaspel van het merk IMG Stage Line. Hij wordt geleverd zonder kabel, zodat je zelf kunt bepalen welk type kabel je op deze haspel monteert.

IMG Stage Line FGA-102 stereo line isolator

€55,95

Met deze IMG Stage Line FGA-102 stereo line isolator behoren verstoringen van het signaal of een vervelende brom tot het verleden. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als je de geluidskaart van een pc aan wilt sluiten op een mixer of versterker.

IMG Stage Line SMS-2 T-bar voor 2 microfoons

€16,95

De IMG Stage Line SMS-2 is een t-bar geschikt voor het plaatsen van 2 microfoons op één microfoonstatief.

IMG Stage Line MC-31 3-voudige microfoon combiner

€33,50

Met deze IMG Stage Line MC-31 kun je op een simpele manier 3 microfoons aansluiten op één aansluiting. Hij is gemaakt van metaal en kan dus tegen een stootje. Dit maakt hem ideaal voor gebruik op podia.

IMG Stage Line MCR-1 Lege kabelhaspel

€29,95

De MCR-1 is een lege kabelhaspel van het merk IMG Stage Line. Deze haspel is geschikt voor diverse type kabels. Van een standaard microfoonkabel past op deze haspel ongeveer 100m.

IMG Stage Line MC-10/SW universele koffer zwart

€79,90

Fijne koffer die inzetbaar is voor legio toepassingen. De schotjes zijn te verplaatsen, zodat je zelf compartimenten kunt indelen. Geleverd met 2 sleuteltjes om hem goed af te kunnen sluiten.

IMG Stage Line DM-3200 Dynamische microfoon

€55,00

De IMG Stage Line DM-3200 is een dynamische microfoon met een supercardioïde opnamepatroon. Ideaal voor op het podium, want deze microfoon pikt dus nauwelijks geluid van andere instrumenten op.

IMG Stage Line ILA-100XLR externe volumeregelaar

€79,00

Deze ILA-100XLR externe volumeregelaar van IMG Stage Line plaats je tussen een audiobron en een versterker of actieve luidsprekers om het volume te regelen. Hij is voorzien van een muteknop en heeft een metalen behuizing.

IMG Stage Line DM-3400 Dynamische microfoon

€46,00

De IMG Stage Line DM-3400 is een simpele microfoon voor spraak en zang. Hij wordt geleverd met microfoonklem, opbergkoffer en XLR kabel van 5m.

IMG Stage Line ILA-100RCA externe volumeregelaar

€65,00

De IMG Stage Line ILA-100RCA externe volumeregelaar heeft een stereo RCA-ingang en stereo RCA-uitgang, maar ook een 3,5mm stereo mini-jack-ingang en -uitgang. Daarnaast is hij voorzien van een muteknop.