Bütec

Page:

Bütec Podiumtrap tot 40cm

€120,00

Deze enkele traptrede heeft een hoogte van 20cm, hiermee zorgt hij voor een perfecte en veilige opstap voor een podium met een hoogte van 40cm. De traptrede is 1m breed en 30cm diep.

Bütec Standaard podiumdeel outdoor 2x1m

€345,00

Dit standaard podiumdeel van het Duitse merk Bütec is voorzien van een speciale vloerplaat waardoor het podiumelement ook geschikt voor is buitengebruik. Dit element is ontworpen voor een belasting tot 750kg.

Bütec Kunststof klem voor podiumdelen

€17,50

Met deze kunststof klem bevestig je eenvoudig 2 podiumdelen aan elkaar zodat het één geheel vormt. Deze klem past op vele merken podiumdelen zoals Bütec, 2M en Prolyte.

Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x0.5m

€305,00

Dit kleine podiumdeel is ideaal om een podiumtrap mee te maken, maar ook perfect om een podium uit te breiden als een ander podiumdeel niet meer past. Dit deel is waterbestendig en dus geschikt voor buiten.

Bütec Aluminium podiumtrap tot 80cm

€510,00

Een podium van 80cm hoog is zonder podiumtrap maar lastig te bestijgen. Daarom heeft Bütec dit podiumtrapje ontworpen, geschikt voor allerlei podia van 80cm hoog.

Bütec Aluminium podiumtrap tot 60cm

€340,00

Met deze podiumtrap gemaakt van aluminium bestijg je zonder problemen een podium van 60cm hoog. Hij bestaat uit 2 traptreden.

Bütec Aluminium podiumtrap tot 40cm

€215,00

Bij een podium met een hoogte van 40cm kan een klein opstapje wel handig zijn. Daarom heeft Butec deze traptrede ontworpen. Hij heeft een hoogte van 20cm, zodat de afstand van de vloer tot aan de tree hetzelfde is als van de tree tot aan het podium.

Bütec Podiumtrap tot 80cm

€385,00

Een veilige trap is erg belangrijk bij een podium. Deze trap bestaat uit 3 traptreden met een hoogte verschil van 20cm per trede. De traptrede heeft een breedte van 100cm en een diepte van 30cm.

Bütec Telescopische podiumpoot 100-160cm (set van 4)

€219,00

Werk je vaak op een niet vlakke ondergrond of heb je vaak een andere hoogte nodig? Gebruik dan deze Bütec telescopische podiumpoten voor onder je podiumdelen. De poten zijn verstelbaar van 100 tot 160cm.

Bütec Podiumpoot 120cm (set van 4)

€64,00

Maak je podium 1,2m hoog met deze poten van 120cm. Ideaal voor grote evenementen waarbij je tot ver achterin goed zichtbaar moet kunnen zijn. Deze poten passen in alle Bütec podiumdelen.

Bütec Podiumpoot 100cm (set van 4)

€59,00

Maak een podium van 1 meter hoog met deze Bütec podiumpoten, deze set van 4 poten zorgen voor een stabiel podium van maximaal 2 x 1 meter.

Bütec Eco podiumdeel indoor 1x1x1.41m

€420,00

Wees creatief met podiumdelen door ook gebruik te maken van deze diagonale podiumelementen. Dit podiumdeel heeft een afmeting van 1x1x1.41m en is geschikt voor binnengebruik.

Bütec Kunststof podiumclip

€4,95

Deze kunststof clip zit vaak al standaard op het podiumdeel, heb je ze niet of is deze afgebroken? Dan is los je het probleem op met deze nieuwe kunststof podiumclip. Geschikt voor Bütec en enkele andere merken.

Bütec Podiumtrap tot 60cm

€245,00

Zorg altijd voor een goede trap bij een podium, je wil uiteraard ongelukken vermijden. Deze Bütec podiumtrap is gemaakt van staal en bestaat uit 2 gekoppelde delen die voor een trap zorgen voor een podium van 60cm.

Bütec Podiumtrap leuning voor 5 treden

€215,00

Deze trapleuning van het Duitse merk Bütec is geschikt voor een podiumtrap van 5 traptreden. De leuning heeft een hoogte van 1 meter, dit zorgt voor een goede houvast tijdens het oplopen van de podiumtrap en het podium.

Bütec Podiumtrap leuning voor 3-4 treden

€199,00

Maak je podiumtrap nog veiliger door deze te voorzien van een trapleuning, zo heb je een betere houvast waardoor de kans op ongelukken nog kleiner is. Deze railing is geschikt voor een podiumtrap van 3 en 4 treden.

Bütec Wielen voor transport podiumdelen

€210,00

Gebruik een podiumdeel als transportkar voor podiumdelen of andere voorwerpen. Deze 4 wielen zijn eenvoudig in de houders voor de poten te plaatsen zodat je een verrijdbaar podiumelement krijgt.

Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x1m

€305,00

Bütec is al jaren marktleider in podiumdelen, het merk staat dan ook garant voor hoge kwaliteit. Dit Bütec Eco podiumdeel van 1x1m is geschikt voor een maximale belasting van 750kg.

Bütec Eco podiumdeel outdoor 2x0.5m

€319,00

Heb je geen ruimte voor een podiumdeel van 2x1 meter? Dan is dit de oplossing! Dit podiumdeel is 2 meter lang maar slechts 50cm breed, ook ideaal als DJ-booth tafel.

Bütec Eco podiumdeel indoor 1x2x2.24m

€420,00

Door creatief te zijn met afwijkende maten van podiumdelen kun je de mooiste projecten maken. Dit is een diagonaal podiumdeel van 1x2x2.24m, het podiumdeel heeft een vloerplaat voor een maximale belasting van 750kg.

Bütec is een ware specialist op het gebied van podiumdelen. Naast podiumdelen voor zowel binnen- als buitengebruik ontwikkelen ze ook oerdegelijke podiumpoten en podiumtrappen in diverse hoogtes. Ook zijn er rechte en schuine podiumrailingen van Bütec verkrijgbaar. Deze zijn te bevestigen aan een podiumdeel of podiumtrap

Podiumdelenkar
Heb je meerdere Bütec podiumdelen in je bezit? Er zijn podium transportkarren verkrijgbaar voor zowel normale ondergronden als gevoelige vloeren. Een podiumdelenkar maakt het verplaatsen van je podiumdelen vaak een stuk aangenamer.

Groot podium
Ben je van plan om een groot podium aan te schaffen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een scherpe offerte.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd terecht op de website van Bütec.