Brennenstuhl

Page:

Brennenstuhl 4-weg verdeeldoos

€12,90

Soms heb je aan een 4-weg verdeeldoos genoeg. Het Duitse merk Brennenstuhl heeft dat prima begrepen. Deze 4-weg verdeeldoos is voorzien van klepjes en daardoor spatwaterdicht. Daarnaast heeft hij een kabel van 2 meter.

Brennenstuhl 2-weg verdeeldoos

€12,35

Soms heb je aan een 2-weg verdeeldoos genoeg. Het Duitse merk Brennenstuhl heeft dat prima begrepen.

Brennenstuhl Lege kabelhaspel met 4 schuko-uitgangen

€27,00

Op zoek naar een haspel voor 50 meter kabel met een dikte van 3x1,5mm²? Dan is deze lege kabelhaspel van Brennenstuhl zeer geschikt, de haspel is voorzien van 4 schuko-aansluitingen.

Brennenstuhl 6-weg verdeeldoos

€16,50

Soms heb je aan een 6-weg verdeeldoos genoeg. Het Duitse merk Brennenstuhl heeft dat prima begrepen. Deze 6-weg verdeeldoos is voorzien van klepjes en daardoor spatwaterdicht. Daarnaast heeft hij een kabel van 2 meter.

Brennenstuhl 6-weg Comfort-Line verdeeldoos met schakelaar

€11,50

Deze Brennenstuhl 6-weg Comfort-Line verdeeldoos heeft stopcontacten in een hoek van 90 graden en een schakelaar. Dit maakt hem ideaal voor haakse stekkers. De kabel van de stekkerdoos is 2 meter lang.

Brennenstuhl Eco-LED Light FL Duo LED zaklamp met laserpointer

€13,90

Deze LED zaklamp van Brennenstuhl is maar 11cm lang, maar desondanks is de lichtopbrengst behoorlijk. Hij wordt geleverd met 3 batterijen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Brennenstuhl 4-weg verdeeldoos met schakelaar en platte stekker

€8,95

Deze Brennenstuhl 4-weg verdeeldoos heeft stopcontacten in een hoek van 90 graden en een schakelaar. Dit maakt hem ideaal voor haakse stekkers. De kabel van de stekkerdoos is 2 meter lang.