American Audio

Page:

American Audio Media Operator BT SD/USB/BT-speler en mixer combinatie

€109,00

De American Audio Media Operator BT is een compacte, maar zeer praktische media-speler en mixer in één behuizing. De Media Operator heeft een SD- en USB-aansluiting, Bluetooth-ontvanger, microfoon-aansluiting en diverse line-ingangen.

American Audio PRO-MS2 microfoonstatief met ronde voet

€27,00

De American Audio PRO-MS2 is een microfoonstatief met een zware ronde voet en zonder hengel. Deze statieven zijn perfect voor gebruik op het podium voor onder andere de zanger of zangeres.

American Audio SAT-1 verstelbare tussenpaal

€13,90

De American DJ SAT-1 is een verstelbare tussenpaal die gebruikt wordt om een satelliet luidspreker boven een subwoofer te plaatsen. Zowel de onderkant als bovenkant heeft een diameter van 35mm.

American Audio Sense 18B passieve subwoofer 18 inch

€459,00

De Sense 18B is een passieve subwoofer van het merk American Audio. Deze luidsprekerkasten zijn gemaakt van Multiplex en afgewerkt met een zwarte structuurlak. De speakergril is gemaakt van staal met een poedercoating, hierdoor wordt de speaker goed ...

American Audio Mini LED zwanenhalslamp XLR

€14,00

De American Audio XLR LED light is een ideaal zwanenhalslampje met een XLR connector voor op bijvoorbeeld je mixer. Een perfecte oplossing voor alle locaties met te weinig licht.

American Audio ECO-MS3 laag microfoonstatief

€19,00

De American Audio ECO-MS3 is een prima microfoonstatief voor de kick van een drumstel of basgitaarversterker bijvoorbeeld. Zijn rubber voetjes zorgen ervoor dat je geen vervelende bijgeluiden in je opnames krijgt.

American Audio DJ-MTS 4 DJ booth met lichtbrug

€119,00

De American Audio DJ-MTS 4 is een compacte stand voor de DJ. Deze DJ-booth is gemakkelijk op te bouwen in 5 tot 8 minuten tijd en er kan dan tot wel 30 kg aan lichteffecten in opgehangen worden.

American Audio PRO-MS1 microfoonstatief

€23,00

De American Audio PRO-MS1 is een simpel microfoonstatief. Hij is voorzien van een hengel met een vaste lengte van 80cm. De hoogte van dit statief is uiteraard instelbaar. Dankzij de rubber voetjes op de pootjes voorkom je ongewenste trillingen.

American Audio MC4 mini microfoonklem

€1,20

Kleine flexibele microfoonklem voor diverse microfoons.

American Audio MC3 microfoonklem

€1,30

Kunststof microfoonklem, geschikt voor allerlei dynamische microfoons. Past op vrijwel ieder microfoonstatief.

American Audio RT1 verloopnippel

€0,50

American Audio RT1 verloopnippel voor microfoonstatieven.

American Audio 14MXR 4-kanaals DJ mixer

€299,00

De American Audio 14MXR is niet zomaar een 4-kanaals DJ mixer. Hij is voorzien van een interne USB geluidskaart, waardoor het mogelijk is om de computer of laptop op deze mixer aan te sluiten.

American Audio VPS-80 dynamische microfoon

€45,00

De American Audio VPS-80 is speciaal ontworpen voor zangers en zangeressen. Hij heeft een supercardioïde kapsel wat inhoudt dat enkel geluid recht voor de microfoonkop wordt opgevangen. Je hebt dus geen last van omgevingsgeluid.

American Audio BOX-2 statiefadapter met M8 schroefdraad

€7,00

Deze statiefadapter past op elk statief met een diameter van 35mm. De bovenzijde van de adapter is voorzien van een M8 schroefdraad. Geschikt voor talloze toepassingen dus!

American Audio Luidsprekerhoes voor Sense 18B speaker

€46,80

Fijne luidsprekerhoes van American DJ voor de Sense 18B luidspreker.