Kleurcodering

Neutrik XXCR kleurring voor XLR transparant

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXCR kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de transparante variant.

Neutrik XXR2 kleurring voor XLR rood

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR2 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de rode variant.

Neutrik XXR3 kleurring voor XLR oranje

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR3 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de oranje variant.

Neutrik XXR1 kleurring voor XLR bruin

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR1 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de bruine variant.

Neutrik XXR7 kleurring voor XLR violet

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR7 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de paarse variant.

Neutrik XXR6 kleurring voor XLR blauw

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR6 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de blauwe variant.

Neutrik XXR5 kleurring voor XLR groen

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR5 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de groene variant

Neutrik XXR9 kleurring voor XLR wit

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR9 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de witte variant.

Neutrik XXR8 kleurring voor XLR grijs

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR8 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de grijze variant.

Neutrik XXR4 kleurring voor XLR geel

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR4 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de gele variant.

Neutrik BPX9 gekleurde tule voor Jackplug wit

€0,65

De Neutrik BPX9 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is wit.

Neutrik BPX8 gekleurde tule voor Jackplug grijs

€0,65

De Neutrik BPX8 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is grijs.

Neutrik BPX7 gekleurde tule voor Jackplug violet

€0,65

De Neutrik BPX7 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is violet.

Neutrik BPX6 gekleurde tule voor Jackplug blauw

€0,65

De Neutrik BPX6 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is blauw.

Neutrik BPX5 gekleurde tule voor Jackplug groen

€0,65

De Neutrik BPX5 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is groen.

Neutrik BPX4 gekleurde tule voor Jackplug geel

€0,65

De Neutrik BPX4 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is geel.

Neutrik BPX3 gekleurde tule voor Jackplug oranje

€0,65

De Neutrik BPX3 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is oranje.

Neutrik BPX2 gekleurde tule voor Jackplug rood

€0,65

De Neutrik BPX2 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is rood.

Neutrik BPX1 gekleurde tule voor Jackplug bruin

€0,65

De Neutrik BPX1 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is bruin.

Neutrik BPX L extra grote tule voor Jackplug zwart

€0,65

Met deze Neutrik BPX-L kun je gemakkelijk een dikkere kabel in een jackplug verwerken. Deze tule is geschikt voor kabels met een diameter tot 8mm. Zeer geschikt voor speakerkabel!