Kleurcodering

Neutrik BSX9 tule wit

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX9 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de witte uitvoering.

Neutrik BSX8 tule grijs

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX8 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de grijze uitvoering.

Neutrik BSX7 tule violet

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX7 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de violet uitvoering.

Neutrik BSX6 tule blauw

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX6 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de blauwe uitvoering.

Neutrik BSX5 tule groen

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX5 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de groene uitvoering.

Neutrik BSX4 tule geel

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX4 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de gele uitvoering.

Neutrik BSX3 tule oranje

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX3 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de oranje uitvoering.

Neutrik BSX2 tule rood

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX2 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de rode uitvoering.

Neutrik BSX1 tule bruin

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX1 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de bruine uitvoering.

Neutrik XXCR kleurring voor XLR transparant

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXCR kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de transparante variant.

Neutrik XXR2 kleurring voor XLR rood

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR2 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de rode variant.

Neutrik XXR3 kleurring voor XLR oranje

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR3 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de oranje variant.

Neutrik XXR1 kleurring voor XLR bruin

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR1 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de bruine variant.

Neutrik XXR7 kleurring voor XLR violet

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR7 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de paarse variant.

Neutrik XXR6 kleurring voor XLR blauw

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR6 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de blauwe variant.

Neutrik XXR5 kleurring voor XLR groen

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR5 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de groene variant.

Neutrik XXR9 kleurring voor XLR wit

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR9 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de witte variant.

Neutrik XXR8 kleurring voor XLR grijs

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR8 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de grijze variant.

Neutrik XXR4 kleurring voor XLR geel

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXR4 kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de gele variant.

Neutrik BPX9 gekleurde tule voor Jackplug wit

€0,65

De Neutrik BPX9 is een gekleurde tule voor Neutrik jackpluggen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze variant is wit.