Behringer DX2000USB 7-kanaals DJ mixer

DX2000USB
€219,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Behringer DX2000USB is de opvolger van de populaire DX1000 mixer, deze mixer is niet alleen populair bij de gewone DJ's, maar ook bij (internet)radio-DJ's. De mixer heeft 7 kanalen en een erg handige USB aansluiting.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Behringer
  • EAN:4033653130400
  • Artikelnummer:DX2000USB
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

De Behringer DX2000USB is een fijne mixer als je op zoekt bent naar een combinatie tussen een DJ mixer en een PA mixer. Met zijn lange faders en 7 kanalen is hij dan ook ideaal om 2 microfoons en meerdere audiobronnen te mengen.

Uitgangen op de Behringer DX2000USB
Eén van de handige dingen op de DX2000USB is dat hij meerdere gebalanceerde uitgangen heeft. Naast de main uitgang die is uitgevoerd met 2x XLR (en 2x tulp) heeft hij ook nog een monitor uitgang die is uitgevoerd met 2x XLR. Naast deze XLR uitgang heeft hij ook nog een dubbele mono jack uitgang en een zone-uitgang die ook uitgevoerd is in een jack-aansluiting. Maar dat is nog niet alles, ook een mono XLR uitgang voor een subwoofer is aanwezig, de DX2000USB heeft zelfs een interne verstelbare crossover.

USB
De USB aansluiting is geschikt om zowel signalen naar de mixer te sturen vanuit een computer als het omgekeerde. Zo is het mogelijk om een live mix digitaal op te nemen via de computer zonder verdere externe geluidskaarten. De benodigde drivers om de DX2000USB te installeren op de computer zijn uiteraard gratis te downloaden.

Voorluisteren
Ook op de Behringer DX2000USB is het mogelijk om inkomende audiosignalen voor te luisteren. Dit doe je door bij het bijhorende faderkanaal de PFL toets in te drukken, hierdoor wordt het audiosignaal naar de hoofdtelefoon gestuurd.

VU meters
Het mengpaneel is voorzien van 3 grote VU meters, hierop is duidelijk te zien welk volume wordt uitgestuurd. Middels de gain bij ieder kanaal en de bijhorende "SIG" LED kun je het ingangsvolume bepalen, dit heeft in combinatie met de "main"faders uiteraard invloed op het volume en de uitslag op de VU meters.

Specificaties:
-Behringer DX2000USB 7-kanaals DJ mixer
-19 inch mengpaneel
-7 kanalen
-2x microfoon ingang
-12x Line/CD ingang
-3-bands equalizer per kanaal
-Pan-regeling en talkover voor eerste 2 kanalen
-Track start voor 5 kanalen
-Toewijsbare cross-fader
-PFL voorluisteren
-XLR master uitgang
-XLR monitor uitgang
-XLR subwoofer uitgang met verstelbare frequentie
-BNC aansluiting voor desklight
-Stroomverbruik: 40W
-Afmetingen: 160 x 340 x 440mm
-Gewicht: 6,7kg
-3 jaar garantie na registratie bij Behringer

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen