Allen & Heath ZED428 PA mixer

ZED428
€1.429,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Allen & Heath ZED428 biedt 24 mono-kanalen en 2 stereo-kanalen. Bovendien 4 subgroepen. De ideale mixer voor bands!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Allen & Heath
  • EAN:
  • Artikelnummer:ZED428
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

Deze Allen & Heath ZED428 komen we vooral tegen bij bands, verhuurbedrijven, theaters en kerkgemeenschappen. Allen & Heath staat bekend om zijn nette mixers met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Dat zien we ook weer terug bij dit mengpaneel.

Basisfunctionaliteiten
De ZED428 biedt maar liefst 24 mono ingangen voor het aansluiten van microfoons en instrumenten en nog eens 2 stereokanalen voor bijvoorbeeld een MP3-speler of CD-speler. Elk monokanaal is uitgevoerd met 6-delige toonregeling, om de klank exact naar wens te maken. De stereokanalen hebben 4-delige toonregeling. We zien afzonderlijke schakelaar voor het activeren van de phantoomspanning, bij gebruik met condensatormicrofoons of DI's. Elk kanaal heeft bovendien een directe uitgang die gebruikt kan worden om meersporen opnames te maken. Elk kanaal kan dus apart worden afgetapt.

Auxiliaries
Auxiliaries zijn onmisbaar op een mengpaneel van dit formaat. Op de ZED428 zijn er 6 verwerkt. Twee daarvan zijn pre-fader, twee post-fader en van de overige twee is zelf aan te geven of ze post of pre-fader zijn. De uitgangen hiervan zijn verwerkt als jackplug.

Subgroepen
Bij deze mixer ontbreken ook de subgroepen niet. Ideaal om alle vocalen onder één fader te kunnen zetten en hiermee het uitgangsvolume te bepalen. Per kanaal kan worden aangegeven naar welke subgroep verwezen moet worden. De subgroepen zijn uitgevoerd met LEDs zodat het uitgangsvolume direct inzichtbaar is.

USB functie
Tegenwoordig is het steeds belangrijker om ook audio via USB van en naar een mixer te kunnen krijgen. Bij de ZED428 is daar goed over nagedacht. Hij is voorzien van een USB connector en kan audio in CD kwaliteit overbrengen van en naar een PC, laptop of Mac. Dankzij de meegeleverde Cakewalk Sonar X1 LE software kan er meteen begonnen worden met het maken van opnames. We kunnen wel concluderen dat de ZED428 een prima mixer is voor zowel studio's als livetoepassingen.

Specificaties:
-Mixer met 28 inputs verdeeld over 24 mono en 2 stereo kanalen
-DuoPre voorversterkers met gain bereik van -69dB
-4-Bands EQ per kanaal afgeleid van de GL2400 mixer met MusiQ (geoptimaliseerde Slope voor voor equalizing van individule instrumenten)
-Per kanaal 6 auxillarie sends met 1&2 pre fader, 5&6 post fader, 3&4 pre/post schakelbaar
-Sound Image panorama regeling
-4 Groep uitgangen, aan te sturen vanuit ieder kanaal
-Individuele 48V phantom power per kanaal
-Directe outputs op alle mono kanalen
-L/R en Mono Main outputs
-Piek en signaalindicatie op iedere kanaal
-2 Matrix secties beschikbaar om signaal naar USB poort te sturen
-Master level regeling op alle outputs
-Per kanaal 100mm fader
-Neutrik XLR en jack chassisdelen
-Geleverd inclusief Cakewalk Sonar LE software
-Afmetingen: 930 x 129 x 560mm (BxHxD)
-Gewicht: 18 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen