Allen & Heath ZED420 PA mixer

ZED420
€1.349,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Allen & Heath ZED420 is al jarenlang een bekende mixer uit het ZED-assortiment. Hij biedt 16 mono-kanalen en 2 stereo-kanalen. Bovendien 4 subgroepen. Ideale mixer voor bands!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Allen & Heath
  • EAN:6938122229532
  • Artikelnummer:ZED420
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

De ZED420 van Allen & Heath is een mixer die voor uiteenlopende toepassingen geschikt is. Hij is uitgevoerd met 16 monokanalen voor instrumenten of microfoons en 2 stereokanalen voor het aansluiten van bijvoorbeeld CD-spelers. Natuurlijk kunnen ook condensator microfoons worden aangesloten, de ZED420 heeft op elk kanaal een aparte schakelaar zitten voor 48V phantoomspanning.

Uitgebreide functies
Bij mengpanelen zit het verschil hem zeker niet alleen in het aantal kanalen. Ook bijvoorbeeld de hoeveelheid auxen kunnen een belangrijke rol spelen in het keuzeproces. De ZED420 heeft er maar liefst 6. Twee daarvan zijn post-fader, twee pre-fader en bij de andere twee kan zelf gekozen worden of ze pre- of post-fader zijn. Rechtsonderaan zien we de faders voor de subgroepen. Per kanaal kan worden bepaald of het signaal ook naar een subgroep moet en zoja, naar welke subgroep. Op die manier kan bijvoorbeeld het hele drumstel of alle vocalen onder een subgroep worden gezet. Hiermee kan dan het totale volume in één keer geregeld worden. Dit vereenvoudigt het maken van een goede verhouding.

USB functie
Tegenwoordig is het steeds belangrijker om ook audio via USB van en naar een mixer te kunnen krijgen. Bij de Allen & Heath ZED420 is daar goed over nagedacht. Hij is voorzien van een USB connector en kan audio in CD kwaliteit overbrengen van en naar een PC, laptop of Mac. Dankzij de meegeleverde Cakewalk Sonar X1 LE software kan er meteen begonnen worden met het maken van opnames. We kunnen wel concluderen dat de ZED420 een prima mixer is voor zowel studio's als livetoepassingen.

Specificaties:
-Multifunctionele mixer met 20 inputs verdeeld over 16 mono en 2 stereo kanalen
-DuoPre voorversterkers met gain bereik van -69dB
-4-Bands EQ per kanaal afgeleid van de GL2400 mixer met MusiQ (geoptimaliseerde Slope voor voor equalizing van individule instrumenten)
-Per kanaal 6 auxillarie sends met 1&2 pre fader, 5&6 post fader, 3&4 pre/post schakelbaar
-Sound Image panorama regeling
-4 Groep uitgangen, aan te sturen vanuit ieder kanaal
-Individuele 48V phantom power per kanaal
-Directe outputs op alle mono kanalen
-L/R en Mono Main outputs
-Piek en signaalindicatie op iedere kanaal
-2 Matrix secties beschikbaar om signaal naar USB poort te sturen
-Master level regeling op alle outputs
-Per kanaal 100mm fader
-Neutrik XLR en jack chassisdelen
-Geleverd inclusief Cakewalk Sonar LE software
-Afmetingen: 715 x 129 x 560mm (BxHxD)
-Gewicht: 14 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen