Allen & Heath ZED10 compacte PA mixer

ZED10
€199,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Al 40 jaar maakt Allen & Heath kwalitatieve mixers voor talloze toepassingen. Deze ZED10 is een alltime favoriet. Een zeer compacte mixer boordevol mogelijkheden.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Allen & Heath
  • EAN:6938122235229
  • Artikelnummer:ZED10
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

Mogen we je voorstellen, dit is de ZED10 mixer van Allen & Heath. het is werkelijk het ideale product voor hen die op zoek zijn naar een kwaliteits mixer in een zeer compacte behuizing. Hij biedt 4 XLR microfooningangen en ook nog 2 stereo kanalen voor het aansluiten van bijvoorbeeld een CD-speler of MP3-speler.

Klein maar fijn
Kleine mengpanelen zijn er genoeg, maar vaak zijn deze helemaal gestript zodat zelfs toonregeling ontbreekt. Bij de Allen & Heath ZED10 is dit allerminst het geval, want eigenlijk ontbreken alleen de faders. Hierdoor is het mogelijk alle belangrijke functies toch te kunnen verwerken in deze compacte behuizing. De toonregeling bijvoorbeeld, is 4-delig uitgevoerd wat redelijk uniek is bij dit formaat mixers. Het uitgaande volume wordt niet geregeld met faders, maar met potmeters. En zelfs 2 auxen ontbreken niet!

Kwaliteit
Vaak zien we op mixers van dit formaat geen XLR uitgangen, om de kosten te verminderen. Maar niet bij ZED10 van Allen & Heath. Rechtsbovenin zijn 2 degelijke XLR connectors weggewerkt van topmerk Neutrik. Je voelt eigenlijk aan alles meteen dat dit een degelijk product is. De knoppen zijn stevig en net afgewerkt. Voor het aansluiten van gitaren zijn kanaal 3 en 4 van deze mixer gereed gemaakt om ook met lage signalen om te gaan. Een soort van ingebouwde DI dus.

USB aansluiting
Zullen we nog even doorgaan? De ZED10 heeft namelijk ook nog een USB aansluiting. Niet langer gezeur met het aansluiten van een PC, laptop of Mac via allerlei verloopkabeltjes, de computer kan rechtstreeks met één USB kabel worden verbonden met de mixer. Vanaf dan is het mogelijk audio in CD-kwaliteit over te brengen van en naar de PC of Mac.

Specificaties:
-4 Mono XLR kanalen en 2 Stereo line kanalen
-Speciale hoge impedantie ingangen voor direct aansluiten van gitaar op 2 van de 4 mono kanalen
-XLR main stereo outputs met insert aansluiting
-USB audio interface
-Stereo playback input en 2-track output voor rechtstreekse opname op een externe recorder
-Monitoring m.b.v. hoofdtelefoon en onafhankelijke speaker outputs
-48 Volt phantom power
-DI level switching voor submixen
-USB audio input kan worden toegekend aan een van de additionele inputs en gekoppeld aan de main LR bus
-Mono kanalen met 3-band MusiQ EQ (afkomstig van GL2400)
-2 Aux sends
-Sound Image PAN regeling
-Verlichte PFL indicators
-12-Segment LED meters
-Afmetingen: 336 x 95 x 275mm (BxHxD)
-Gewicht 3.2 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen