Kleurpoeder

MagicFX FX Powder Red kleurpoeder

€24,95

Maak je feest onvergetelijk met het Magic FX Powder kleurpoeder. Dit rode poeder wordt verkocht per kilo en is uitermate geschikt als special effect. Het is vlamwerend en niet irriterend.

MagicFX FX Powder Purple kleurpoeder

€24,95

Op zoek naar paars kleurpoeder? Het FX Powder van Magic FX is zeer geschikt voor gebruik tijdens festivals. Het poeder is gemaakt van kleurstoffen voor voedingsmiddelen. Dit poeder is vlamwerend en niet irriterend.

MagicFX FX Powder Blue kleurpoeder

€24,95

FX Powder van Magic FX is blauw kleurpoeder van de hoogste kwaliteit. Het is niet vlambaar of irriterend maar gemaakt van kleurstoffen voor voedingsmiddelen. Dit kleurpoeder wordt veelal gebruikt op festivals.

MagicFX FX Powder Yellow kleurpoeder

€24,95

Kleurpoeder geeft een waanzinnig effect tijdens festivals. Het FX Powder van Magic FX is van professionele kwaliteit. Het is vlamwerend en niet irriterend. Dit gele kleurpoeder wordt verkocht per zak van 1 kilo.

MagicFX FX Powder Pink kleurpoeder

€24,95

Maak je feest onvergetelijk met het Magic FX Powder kleurpoeder. Dit roze poeder wordt verkocht per kilo en is uitermate geschikt als special effect. Het is vlamwerend en niet irriterend.

MagicFX FX Powder Orange kleurpoeder

€24,95

Kleurpoeder zien we steeds vaker terug als special effect tijdens festivals. Het FX Powder van Magic FX is vlamwerend en niet irriterend. Dit oranje poeder is namelijk gemaakt van kleurstof voor voedingsmiddelen.

MagicFX FX Powder Green kleurpoeder

€24,95

Op zoek naar professioneel kleurpoeder? De FX Powder van Magic FX is vlamwerend en niet irriterend. Dit groene kleurpoeder is uitermate geschikt als special effect tijdens festivals.

MagicFX Stadium Shot II

€2.170,00

Met de Magic FX Stadium Shot II schiet je in één keer ongeveer 2kg confettisnippers. Streamers komen tot wel 45m ver!

MagicFX Stadium Shot X-treme confettishooter

€3.150,00

De Stadium Shot X-treme is de grootste confettishooter van MagicFX! Hij schiet in een keer een enorme hoeveelheid confetti af op festivals of in een stadion.

Kleurpoeder geeft een waanzinnig leuk effect op festivals en feesten! We kennen het o.a. van de Color Run en Holi Festival.

Een echte aanrader is het FX Powder van Magic FX, deze is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het kleurpoeder van Magic FX is gemaakt van kleurstoffen welke ook in voedingsmiddelen worden gebruikt. Het poeder is vlamwerend en niet irriterend, wel zo fijn!