Muzieklessenaars & verlichting

DAP Eco Music stand muzieklessenaar

€11,95

De Eco Music stand is een zeer betaalbare muzieklessenaar van DAP. De hoogte is instelbaar van 48-107cm.

DAP Music stand muzieklessenaar

€15,95

De Music stand is een zeer betaalbare muzieklessenaar van DAP. De hoogte is instelbaar van 47-115cm.

DAP Music stand pro muzieklessenaar

€30,95

De DAP Music stand pro is een degelijke muzieklessenaar met een geperforeerd achterblad. De hoogte is instelbaar van 73-120cm.

Adam Hall SMS2 lessenaar

€23,95

De Adam Hall SMS2 is een stevig lessenaar statief. Hij is ideaal voor plaatsing van bladmuziek, een klapper of een boek. Het statief heeft een verstelbare hoogte van 52 tot 97cm, dit is exclusief het plateau/desk.

Adam Hall SMS11 Muzieklessenaar

€15,95

De Adam Hall SMS11 muzieklessenaar is compact en eenvoudig op te bergen. De hoogte van deze lessenaar is instelbaar van 74 tot 138cm. Deze lessenaar wordt geleverd inclusief transporttas.

Adam Hall SMS17 lessenaar

€25,95

De Adam Hall SMS17 is een muzieklessenaar met een groot achterblad. De hoogte van het statief is instelbaar van 70 tot 120cm.

Adam Hall SMS17 SET 1 lessenaar met LED lamp

€39,00

Complete set bestaande uit de Adam Hall SMS17 lessenaar en de SLED2 pro zwanenhalslampjes. Ideaal voor muziekverenigingen en orkesten.

Adam Hall SMS19 Muzieklessenaar

€31,50

De Adam Hall SMS19 is een muzieklessenaar met een groot achterblad. De hoogte van het statief is instelbaar van 66 tot 120cm.

Adam Hall SLED 24 PRO LED-lamp voor muzieklessenaar

€43,50

De Adam Hall SLED 24 PRO is een LED-lamp die speciaal is gemaakt om op een muzieklessenaar te plaatsen. De SLED 24 PRO zorgt voor een goede lichtopbrengst zodat alles duidelijk leesbaar is.

Adam Hall LED zwanenhalslampje

€5,95

Dit zwanenhalslampje is voorzien van 2 LED's. De USB aansluiting maakt het mogelijk hem zelfs op een computer of laptop aan te sluiten.

Adam Hall LED zwanenhalslampje op batterijen

€9,95

De Adam Hall SLED1 PRO zorgt voor net wat extra licht. Deze compacte LED-lamp heeft een klem met ingebouwde batterij-houder. Hierin kun je 3 AAA batterijen plaatsen, maar ook kun je hem aansluiten op de optioneel verkrijgbare SLED2PS voeding.

Adam Hall Dubbele LED zwanenhalslampjes op batterijen

€17,90

Dubbele LED zwanenhalslampjes van Adam Hall, die bovendien werken op batterijen. Dankzij de grote klem bevestig je deze lampjes eenvoudig aan een tafel of lessenaar. Dit is de zwarte uitvoering.

Adam Hall Zwanenhalslampje op batterijen

€36,50

De Adam Hall SLED 10 geeft je de perfecte hoeveelheid licht om bijvoorbeeld je bladmuziek te lezen of om het hoesje van een CD te kunnen lezen. Deze LED zwanenhals lamp is eenvoudig op een boek, tafel of plaat te bevestigen dankzij de klem.

Gravity LED PL PRO B Desktop LED lamp met USB-aansluiting zwart

€65,00

De Gravity LED PL Pro is een elegante desktop LED lamp voorzien van 18 LED's. Hij wordt geleverd met een spanningsadapter en is voorzien van USB-uitgang voor het opladen van andere apparatuur.

Adam Hall Universele USB voeding

€6,95

Gebruik de Adam Hall SLED 1 en 2 op deze voeding in plaats van op batterijen met deze Adam Hall SLED PS USB.

Gravity NSORC1 Muzieklessenaar

€49,00

De Gravity NS ORC1 is een degelijke muzieklessenaar voorzien van driepoot voet. De hoogte en de positie van het blad zijn verstelbaar.

Gravity NSORC1L Hoge muzieklessenaar

€58,00

De Gravity NSORC1L muzieklessenaar bestaat uit een stalen statief dat in hoogte verstelbaar is tot maar liefst 1,5m. Het plateau is gemaakt van aluminium en is 50cm breed en 33,5cm hoog. De muzieklessenaar is geschikt voor boeken en bladmuziek.

Gravity NSORC2 Muzieklessenaar

€40,95

De NSORC2 muzieklessenaar van Gravity is een extra uitvoering van de NSORC1 muzieklessenaar, het verschil is dat het blad geperforeerd is. Deze muzieklessenaar is ideaal voor bladmuziek of andere papieren.

Gravity NSORC2L Hoge muzieklessenaar

€66,00

De Gravity NS ORC 2 L is een stevige muzieklessenaar, wat hem ideaal geschikt maakt voor bladmuziek en boeken. Het statief is in hoogte verstelbaar van 65,5cm tot maar liefst 1,5 meter hoog.