Afzetkoorden en accessoires

Showtec Afzetpaal met trekband 2m zwart

€27,90

Snel een ruimte afzetten? Het kan heel eenvoudig met deze afzetpaal, voorzien van 2m trekband.

Showtec Afzetpaal met trekband 2m zilver

€27,90

Snel een ruimte afzetten? Het kan heel eenvoudig met deze afzetpaal, voorzien van 2m trekband.

Showtec Afzetpaal zwart

€48,70

Iedereen kent deze paaltjes wel van de filmpremières bijvoorbeeld. Dit is de zwarte uitvoering, geschikt voor het bevestigen van een afzetkoord.

Showtec Afzetpaal zilver

€36,20

Iedereen kent deze paaltjes wel van de filmpremières bijvoorbeeld. Dit is de zilveren uitvoering, geschikt voor het bevestigen van een afzetkoord.

Showtec Afzetpaal goud

€40,50

Iedereen kent deze paaltjes wel van de filmpremières bijvoorbeeld. Dit is de gouden uitvoering, geschikt voor het bevestigen van een afzetkoord.

Showtec Fluwelen afzetkoord blauw met gouden haak

€12,80

Een ruimte of gang afzetten met afzetkoord? Dit fluwelen afzetkoord in de kleur blauw is voorzien van gouden bevestigingspunten. Ook de afzetpaaltjes hiervoor hebben we in ons assortiment.

Showtec Fluwelen afzetkoord zwart met gouden haak

€12,80

Een ruimte of gang afzetten met afzetkoord? Dit fluwelen afzetkoord in de kleur zwart is voorzien van gouden bevestigingspunten. Ook de afzetpaaltjes hiervoor hebben we in ons assortiment.

Showtec Fluwelen afzetkoord rood met gouden haak

€12,80

Een ruimte of gang afzetten met afzetkoord? Dit fluwelen afzetkoord in de kleur rood is voorzien van gouden bevestigingspunten. Ook de afzetpaaltjes hiervoor hebben we in ons assortiment.

Showtec Fluwelen afzetkoord blauw met zilveren haak

€12,80

Op zoek naar afzetkoord? Deze blauwe variant is voorzien van zilveren haken. Ook de paaltjes hiervoor hebben we in ons assortiment.

Showtec Fluwelen afzetkoord zwart met zilveren haak

€13,00

Op zoek naar afzetkoord? Deze zwarte variant is voorzien van zilveren haken. Ook de paaltjes hiervoor hebben we in ons assortiment.

Showtec Fluwelen afzetkoord rood met zilveren haak

€13,00

Op zoek naar afzetkoord? Deze rode variant is voorzien van zilveren haken. Ook de paaltjes hiervoor hebben we in ons assortiment.