Cadeaus 50-100 euro

Gravity Vari-G GSMG09 gitaarstandaard voor 9 gitaren

€69,00

De Gravity Vari-G GSMG09 is een gitaarstandaard gemaakt voor 9 gitaren. Hij is gemaakt van staal waardoor hij een sterke constructie heeft.

Shure SE112-GR gesloten in-ear oordoppen grijs

€49,99

Met de Shure SE112-GR haal je een instapmodel in-ears in huis. Desondanks zijn ze veel beter dan de standaard oordoppen die vaak bij je telefoon of tablet worden geleverd. Achtergrond geluiden worden tot wel 37dB gedempt.

Beamz SNOW600 Sneeuwmachine 600W

€49,00

Met de Beamz SNOW600 sneeuwmachine laat je het sneeuwen, ook al is het buiten 30 graden. Het is één van de kleinere machines van het merk Beamz met een uitstoot van ongeveer 3 meter. Ideaal voor après-ski feesten of Kerst-evenementen.

Beamz SNOW900LED Sneeuwmachine 900W met LEDs

€99,00

Wil je het laten sneeuwen in de zomer? Het kan met deze Beamz SNOW900LED, die de sneeuw tevens een mooie gekleurde gloed meegeeft dankzij de 6 interne LED's.

LD Systems D1014 CUSB condensator studiomicrofoon

€85,00

De LD Systems D1014CUSB is een universele condensatormicrofoon, voorzien van een USB connector. Hiermee sluit je hem eenvoudig aan op een Mac of PC, zonder extra drivers. Perfect voor multimedia of podcast toepassingen.

Gravity Vari-G GSMG07 gitaarstandaard voor 7 gitaren

€59,00

Deze gitaarstandaard van het Duitse merk Gravity is geschikt voor maximaal 7 gitaren, de robuuste behuizing die voorzien is van een zachte schuimlaag zorgt ervoor dat de gitaren stevig en veilig kunnen staan.

Gravity Vari-G GSMG05 gitaarstandaard voor 5 gitaren

€53,50

Met de Gravity Vari-G GSMG05 gitaarstandaard kun je tot wel 5 gitaren veilig opbergen. Deze standaard is geschikt voor zowel elektrische, akoestische als basgitaren. Ook is het statief volledig inklapbaar.

Beamz ICE700 Ice lowfog rookmachine 700W

€89,00

Deze Beamz ICE700 rookmachine verkoelt de rook voordat deze de machine verlaat. Hierdoor blijft de rook laag aan de grond hangen, waardoor je een sprookjesachtig effect creëert. De Beamz ICE700 is een ideale lowfogger voor de wat kleinere ruimtes.

Shure SE215-K gesloten in-ear oordoppen zwart

€97,00

Kies voor een mooi geluid met deze Shure SE215-K in-ear oordoppen, dit is de zwarte versie. Hij isoleert bovendien de achtergrondklanken en dit zorgt ervoor dat je hem niet heel hard hoeft te zetten.

Cameo Superfly XS derby met stroboscoop LED lichteffect

€99,00

Creëer het Derby-effect zoals je dat kent van vroeger met de Cameo Superfly XS. Dit kleine lichteffect is voorzien van een 3 Watt LED en 48 lenzen, maar heeft ook nog 16 witte stroboscoop LED's.

Shure SE215-CL gesloten in-ear oordoppen transparant

€98,00

Kies voor een mooi geluid met deze Shure SE215-CL in-ear oordoppen. Dit is de transparante versie die je nauwelijks kunt zien zitten. Hij isoleert bovendien de achtergrondklanken en dit zorgt ervoor dat je hem niet heel hard hoeft te zetten.

LD Systems HPA1 Compacte koptelefoon voorversterker

€85,00

De LD Systems HPA1 is een koptelefoon voorversterker, geschikt voor zowel studio- als live-toepassingen. Dit kleine kastje is ook te gebruiken als beltpack, hiermee is hij ideaal voor een in-ear systeem bij een drummer of pianist.

Showtec Bumper Mushroom LED lichteffect

€63,00

Dit Showtec Bumper Mushroom LED lichteffect heeft een plug-and-play functie waardoor de spot het werk voor je doet. Het lichteffect is ruimtevullend en is ideaal voor cafés en thuisgebruikers.

Showtec Bumper Waves LED lichteffect

€62,00

Dit lichteffect is zeer geschikt voor in feestcafés en drive-in shows. Met de meegeleverde afstandsbediening stel je de kleur in of een van de voorgeprogrammeerde programma's in dit Showtec Bumper Waves LED lichteffect.

Beamz Light Package 4 met diverse lichteffecten

€99,00

Maak jouw feest of drive-in show helemaal compleet met de Beamz Light Package 4! De set bevat een rood-groene laser, Moon Flower effect en een stroboscoop voor geweldige effecten.

Beamz Light Package 1 met diverse lichteffecten

€99,00

Ben jij een beginnende DJ en wil jij jouw drive-in show van licht voorzien? Met de Beamz Light Package heb je een LED MINI MOON lichteffect, Mini Star Ball RGBAW en een witte stroboscoop.

Beamz LED Micro Acis RGBW LED lichteffect

€64,00

De LED Micro Acis is zeer vriendelijk in gebruik met zijn automatische en muziek gestuurde programma's. Het lichteffect bevat 3 RGBW LED's van 3 Watt per stuk.

Beamz Mini 4 head moon LED lichteffect

€99,00

Opzoek naar een mooi lichteffect voor jouw drive-in show? De Beamz Mini 4 head moon bevat 4 lichtbundels met ieder 6 blauwe, 6 groene en 6 blauwe LED's die auto- en muziek gestuurd zijn.

Beamz Nomia dubbele mini sky LED lichteffect

€59,90

De Normia dubbele mini sky heeft een Plug and Play functie. Het Beamz lichteffect is dan ook ideaal voor de thuisgebruiker of de beginnende DJ. De lichtbundels worden gecreëerd door de 80 LED's.

American DJ Micro Phase On-the-Go LED Lichteffect

€59,00

De American DJ Micro Phase On-the-Go is een compacte LED moonflower met maar liefst 108 gekleurde bundels. De Micro Phase werkt volledig stand-alone, je kunt hem continue een beweging laten maken of laten reageren op geluid.

Op zoek naar een cadeau tussen 50 en 100 euro? Dan zit je goed in deze categorie. We hebben tientallen producten voor je geselecteerd.