Cadeaus 100-250 euro

Beamz S1500LED DMX rookmachine 1500W met LEDs

€139,00

Geef je rook een kleurtje met deze Beamz S1500LED rookmachine. Hij is voorzien van 9 LED's van 3 Watt elk die je diverse kleuren kunt geven. Hij heeft een vermogen van 1500 Watt, wat hem geschikt maakt voor middelgrote ruimtes zoals cafés.

Pioneer DJM-900NXS2 flightcase

€249,00

Voor alle populaire producten is een flightcase op maat te vinden, zo ook voor de Pioneer DJM-900NXS2 mixer. Deze prachtige flightcase is door Pioneer zelf ontworpen en heeft de perfecte pasvorm.

Pioneer DM-40-W Actieve monitor set wit

€169,00

De Pioneer DM-40-W is een set van 2 compacte, hagelwitte studiomonitors met een 4 inch woofer en een 0,75 inch hoge tonen driver. De set kan eenvoudig worden aangesloten via een mini-jack of tulp aansluiting.

Cameo Flat Storm 3-in-1 LED-par laser en strobo lichteffect

€185,00

De Cameo Flat Storm 3-in-1 is een lichteffect dat gebruikt kan worden als LED-par, laser of stroboscoop. Door zijn 3 verschillende effecten zorgt dit lichteffect voor een zeer leuk en kleurrijk effect.

Shure Motiv MVI-LTG geluidskaart

€129,00

De Shure Motiv MVI-LTG is een compacte, maar zeer handige USB audio-interface met één microfooningang en één hoofdtelefoonuitgang. Deze mini-interface is dan ook ideaal om onderweg op te nemen via je telefoon.

Shure Motiv MV88 iOS stereo condensatormicrofoon

€148,00

De Shure Motiv MV88 sluit je direct aan op een iPhone of iPad met lightning-aansluiting. Hij is ontworpen om op deze manier ook onderweg opnames te kunnen maken in zeer hoge kwaliteit. Ideaal voor journalisten, maar ook voor opnemen van instrumenten!

Shure Motiv MV51 USB en iOS condensatormicrofoon

€199,00

De Shure MV51 is een digitale grootmembraan condensatormicrofoon. Hiermee maak je perfecte geluidsopnamen in hoge kwaliteit met elk iOS-apparaat, Mac of PC. Prima geschikt voor zang, spraak en akoestische instrumenten.

Shure Motiv MV5-LTG USB en iOS condensatormicrofoon grijs

€119,00

Met de Shure MV5 maak je eenvoudig en snel opnames op een PC, Mac, iPhone, iPod of iPad. Hij is voorzien van 3 ingebouwde DSP-presets met verschillende instellingen voor allerlei geluidsbronnen. Geleverd inclusief handige standaard!

Shure Motiv MV5-B USB en iOS condensatormicrofoon zwart

€119,00

Met de Shure MV5-B maak je eenvoudig en snel opnames op een PC, Mac, iPhone, iPod of iPad. Hij is voorzien van 3 ingebouwde DSP-presets met verschillende instellingen voor allerlei geluidsbronnen. Geleverd inclusief handige standaard!

Cameo Superfly FX derby met Laser LED- en laser lichteffect

€149,00

De Cameo Superfly FX is een 2-in-1 lichteffect dat voorzien is van een LED-uitvoering van het traditionele derby-effect en een rood met groen lasereffect.

Pioneer HRM-5 Studio hoofdtelefoon

€109,00

De HRM-5 is een aanvulling op de bestaande HRM-serie van Pioneer. We kunnen hem het beste samenvatten als een studio hoofdtelefoon met een prima frequentiebereik dankzij zijn 40mm drivers. Ook aan een optimaal draagcomfort is gedacht!

Showtec Data Flash LED lichteffect

€179,90

De Showtec Data Flash is een compacte LED stroboscoop met een intense flitssnelheid. Daarnaast biedt hij de mogelijkheid om 8 aparte secties afzonderlijk aan te sturen. Ook een blinderfunctie behoort tot de mogelijkheden.

Pioneer DM-40 Actieve monitor set

€169,00

De Pioneer DM-40 is een set van 2 compacte studiomonitors met een 4 inch woofer en een 0,75 inch hoge tonen driver. De set kan eenvoudig worden aangesloten via een mini-jack of tulp aansluiting.

Cameo Ara Derby matrix LED beam Lichteffect

€148,00

De Cameo Ara is een LED lichteffect met 6 lenzen. Doordat deze lenzen allemaal in een andere richting staan, is de Ara een leuk lichteffect met een grote spreiding in allerlei kleuren.

Cameo Voodoo Derby en stroboscoop LED lichteffect

€158,00

De Cameo Voodoo is een 2-in-1 lichteffect. Hij is namelijk voorzien van 20 rode, groene, blauwe en amber-kleurige LED's, maar heeft daarnaast ook nog 12 witte stroboscoop LED's.

Cameo Eye-Eye Derby matrix LED beam Lichteffect

€159,00

De Cameo Eye-Eye is een LED lichteffect met maar liefst 24 LED's met een vermogen van 3 Watt per stuk. Deze LED's zijn verspreid over 6 lenzen die allemaal in een andere hoek staan.

Cameo Serum 3-in-1 Derby, moonflower en stroboscoop LED lichteffect

€129,00

De Cameo Serum kunnen we samenvatten als een uitgebreid LED lichteffect, waarin een stroboscoop, moonflower en derby zijn verwerkt. Het zorgt voor waanzinnige effecten, die je kunt aansturen in een 4- of 7-kanaals DMX modus.

Cameo Wayfarer Derby LED lichteffect

€169,00

De Wayfarer is één van de vele lichteffecten van het Duitse merk Cameo. Je herkent hem direct aan zijn 4 grote lezen, die wel wat weg hebben van 4 ogen. In de behuizing zitten 16 RGBA LED's van 3 Watt per stuk. Deze zorgen voor een kleurrijk effect.

LD Systems VIBZ 6 6-kanaals PA-mixer

€99,00

De LD Systems VIBZ 6 is een compacte mixer waar 2 microfoons en 2 line-signalen op aangesloten kunnen worden. De mixer is eenvoudig in gebruik en alleen voorzien van de belangrijkste, broodnodige functies.

Shure SE425-CL gesloten in-ear oordoppen transparant

€229,00

De Shure SE425-CL is een set transparante in-ear oordopjes met een dedicated tweeter en woofer. De interne crossover verdeelt de frequenties, zodat de set super klinkt. Met de meegeleverde fitkit zorg je voor een optimale pasvorm.

Maak je keus uit allerlei door ons geselcteerde cadeaus in de prijsklasse van 100 tot 250 euro. Denk hierbij aan microfoons, DJ mixers of studiomonitors.