Racklights & zwanenhalslampjes

Adam Hall SLED 2 ULTRA USB Dubbele LED zwanenhalslampjes

€16,50

Zwanenhalslampjes met BNC of XLR connector kennen we al jaren. Ook dubbele zwanenhalslampjes zijn er van diverse merken. Maar dubbele zwanenhalslampjes met één USB connector zagen wij nog niet vaak. Adam Hall maakt het waar met deze SLED2ULTRAUSB.

Adam Hall 87451 SMART C Racklight LED multicolour

€59,00

Een mooie racklight van Adam Hall die slechts 1 HE in beslag neemt. Bovendien is deze Adam Hall 87451 SMART C racklight uitgerust met maar liefst 18 heldere LED's. Met een schakelaartje kies je tussen rood, groen, blauw, warm wit en koud wit.

Showtec 19 inch dubbele LED zwanenhalslampjes

€47,10

Niets zo handig als een racklight boven je apparatuur in een 19 inch flightcase of serverrack. Dit 19 inch paneel is voorzien van 2 zwanenhalslampjes met witte LEDs.

Showtec LED zwanenhalslampje deskmount

€17,40

Heb je altijd te weinig licht bij je mengpaneel, bladmuziek, piano of bij een ander instrument? Met deze Showtec LED zwanenhalslamp met montagepaneeltje zorg je voor precies genoeg licht om het toch overzichtelijk te maken.

Showtec LED zwanenhalslampje USB

€8,50

Met dit Showtec LED USB zwanenhalslampje zorg je voor prima verlichting bij je mengpaneel, DJ-controller, CD-speler of je laptop. Het lampje werkt op de voeding van een USB aansluiting en geeft wit licht.

Showtec LED zwanenhalslampje BNC

€15,60

Met dit Showtec LED zwanenhalslampje zorg je voor extra verlichting bij je mixer of ander apparaat. Het lampje heeft een BNC aansluiting en zorgt voor helder wit licht, op de kop zit een schakelaar om de lamp aan en uit te zetten.

Showtec LED zwanenhalslampje 4-polig XLR haaks

€17,40

Licht nodig op je mengpaneel, lichtcontroller of in een rack? Dit Showtec LED zwanenhalslampje is uitgevoerd met een haakse 4-polige XLR. Deze aansluiting wordt regelmatig op de grotere en duurdere licht- of geluidstafels gebruikt.

Showtec LED zwanenhalslampje 4-polig XLR

€15,60

Zorg voor voldoende licht op je PA mixer of DMX-controller met deze Showtec LED zwanenhalslamp met 4-polige XLR connector. Het zwanenhalslampje is voorzien van 4 heldere witte LED's en een handige aan/uit schakelaar.

Showtec LED zwanenhalslampje 3-pins XLR haaks

€17,40

In de licht- en geluidswereld zorg je vaak voor voldoende verlichting, maar je eigen werkplek wordt regelmatig vergeten. Hiervoor heeft Showtec diverse LED zwanenhalslampjes, deze uitvoering heeft een 3-polige haakse XLR connector.

Showtec LED zwanenhalslampje 3-pins XLR

€15,60

Met dit Showtec LED zwanenhalslampje met een 3-polige XLR aansluiting zorg je voor voldoende verlichting op je bladmuziek, controller of mixer. De zwanenhals is voorzien van een kop met daarin 4 krachtige witte LED's.

Showtec MusicStand Light 10 LED zwanenhalslampje

€24,50

Met de Showtec MusicStand Light 10 zorg je voor een goede lichtopbrengst en de perfecte spreiding voor het lezen van je bladmuziek. De kop op de zwanenhals is voorzien van 10 witte LED's die in 2 standen te dimmen zijn.

Showtec MusicStand Light 4 LED zwanenhalslampje

€18,00

De Showtec MusicStand Light 4 LED zwanenhalslamp is een compacte maar redelijk krachtig LED leeslampje voor bij een boek of voor je bladmuziek. De MusicStand Light 4 is voorzien van 4 heldere witte LED's en een zwanenhals.

Adam Hall SLED 2 ULTRA Dubbele LED zwanenhalslampjes op batterijen

€20,95

De Adam Hall SLED2 Ultra bestaat uit een matzwarte clip met daaraan 2 zwanenhalslampjes met ieder 8 COB LED's. Dankzij de 27cm zwanenhals bepaal je zelf de beste stand voor belichting van apparatuur of bladmuziek bijvoorbeeld.

Adam Hall 87463 Ultra C 19 inch Dubbele zwanenhals kleuren racklight

€57,50

Op zoek naar zwanenhalslampjes voor in een 19 inch rack? Deze Adam Hall 87463 Ultra C uitvoering is voorzien van verschillende kleuren LED's. Kies zelf uit rood, groen, blauw, warm wit of koud wit.

Adam Hall 87463 Ultra 19 inch Dubbele zwanenhals racklight

€50,95

Is je 19 inch rack te donker en kun je nauwelijks instellingen wijzigen? Kijk dan eens naar deze dubbele zwanenhalslampjes van het merk Adam Hall. Ze zijn voorzien van 3 verschillende dimmerstanden. Natuurlijk 19 inch breed en slechts 1 HE hoog!

Adam Hall XLR4A Ultra COB LED zwanenhalslampje met haakse XLR

€21,95

Dit zwanenhalslampje is uitgerust met 4 superheldere COB LED's. Samen zorgen ze voor een krachtige lichtopbrengst. Dit type is verder voorzien van een haakse, 4-polige XLR aansluiting. Dit maakt hem geschikt voor diverse mengtafels.

Adam Hall XLR3A Ultra COB LED zwanenhalslampje met haakse XLR

€21,95

Meer licht nodig op je mengpaneel? Kijk dan zeker eens naar dit mooie LED zwanenhalslampje van Adam Hall. Hij heeft 4 helderwitte COB LED's, is 400mm lang en is voorzien van een haakse, 3-polige XLR aansluiting.

Adam Hall SLED1B Ultra zwanenhals LED lamp met montagepaneel

€19,95

Zwanenhalslampjes zijn vaak voorzien van een XLR-, BNC- of USB-aansluiting. De Adam Hall SLED1B Ultra is dat niet. Die is namelijk uitgerust met een montagepaneeltje voor bevestiging op muren, tafels of flightcases bijvoorbeeld.

Adam Hall Racklight coollight White

€39,00

Fijne racklight in buisvorm voor bevestiging in een 19 inch rack of flightcase. Deze coollight heeft een witte kleur.

Adam Hall XLR3 Ultra COB LED zwanenhalslampje

€18,95

Deze zwanenhalslamp van Adam Hall is voorzien van een 3-pins XLR-connector. Hij is enkel geschikt voor het aansluiten op een 3-polige aansluiting die daarvoor bedoeld is. Zijn hals is 30cm lang en hij is uitgerust met 4 heldere COB LED's.

Met racklights en zwanenhalslampjes kun je je apparatuur perfect belichten. De stroomvoorziening is heel divers. Zo zijn er lampjes die je op het netstroom kunt aansluiten, maar ook lampjes die op batterijen werken of welke je kunt voeden middels een USB-, XLR-, BNC- of DMX-aansluiting.