Zeeppomp houder

Voor tijdelijke maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan is een zeeppomp houder van Fritz-Events ideaal om aan de muur te bevestigen. Ook kun je hem ombouwen tot desinfectiezuil met behulp van een microfoonstandaard of ander standaard met een 3/8 of 5/8 inch draadaansluiting. In de zeeppomp houder kun je vervolgens een alcoholpomp of desinfectiepomp vastklemmen. Zeeppomp houders zijn voorzien van een lekbakje om de vloer schoon te houden en zijn hiermee geschikt voor scholen, horecagelegenheden, winkels en andere openbare gebouwen. Een zeeppomp houder koop je bij Fritz-Events door onze snelle levering en scherpe prijzen.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €45
Merken
80330 Wandhouder voor desinfectiemiddel
€ 23,90
MA DIS 01W Zeeppomp houder wit
€ 11,80
80380 Houder voor hygiëne producten
€ 24,90
80360 Tafel standaard voor desinfectiemiddel zwart
€ 45,00
80360 Tafel standaard voor desinfectiemiddel wit
€ 45,00

Zeeppomphouder om verspreiding van CoVid-19 tegen te gaan

Regelmatig je handen wassen blijkt effectief te helpen om verspreiding van virusinfecties tegen te gaan. Dit is dan ook een effectieve maatregel om openbare gebouwen open te kunnen houden waarbij het risico op verdere verspreiding van het Corona virus beperkt blijft. Hierdoor kunnen ondernemers weer open zonder dit een groot gevaar vormt voor de volksgezondheid en het aantal ziekenhuisopnames.

Duurzame zeeppomp houder

De maatregelen kunnen nog een langere tijd van kracht zijn en daarom is het belangrijk om direct een duurzame oplossing te vinden. Je wilt namelijk niet dat je zeeppomp houder snel kapot gaat of beschadigd raakt met het risico dat je een dergelijk systeem herhaaldelijk dient aan te schaffen. Om deze rede verkopen wij enkel duurzame stalen uitvoeringen die zijn gemaakt met hoogwaardige kwaliteit materialen die niet roesten en tevens uiterst gebruiksvriendelijk zijn.

Welke zeep flessen passen op onze zeeppomp houders?

Doordat onze zeeppomp houders een verstelbare diepte hebben en met een klem vastgezet kunnen worden, zijn de houders geschikt voor diverse maten. Echter is de zeeppomp houder ontwikkeld voor pompjes met in een inhoud van 500 ml. Je kunt de houder overal aan bevestigen. Denk aan een truss, steiger, buis, leuning, muur of hout. Ze zijn daarnaast beschikbaar in het wit en in het zwart.

Vragen over een zeeppomp houder?

Heb je vragen over het monteren van een zeeppomp houder of hoe je deze het beste kunt toepassen voor je openbare ruimte? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij geven je een eerlijk en deskundig advies die specifiek is afgestemd op jouw situatie. Profiteer van onze gratis verzending vanaf €75, - en kijk ook eens naar onze andere corona preventie artikelen, zoals een standaard voor desinfectiemiddel, kuchscherm en waarschuwingstape. Koop je daarnaast producten die direct leverbaar zijn, dan heb je ze morgen al in huis!