Kuchscherm

Wil je klanten bescherming bieden tegen het coronavirus door middel van een doorzichtig kuchscherm? Een kuchscherm kan een noodzakelijke maatregel zijn die je moet treffen om de kans op infectieverspreiding te beperken. Dit geldt voor diverse restaurants, wachtruimtes, kantoorruimten en andere openbare zitplaatsen. Hier is het namelijk vaak moeilijk om 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Een strak modern frame met daartussen een doorzichtig PVC zeil kan in dit geval dé oplossing bieden. Een preventiescherm koop je tegen een scherpe prijs bij Fritz-Events. Bestel je daarnaast vóór 18.00 uur, dan heb je hem, mits voorradig, morgen al in huis. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €10
Merken
U-beugel voor PVC scherm frame
€ 3,20
Mammoth Dex onderklem voor PVC scherm frame & podiumdelen
€ 7,75
Connectieclip voor PVC scherm frame
€ 4,75

Kuchscherm in ieder gewenste afmeting

Een spatscherm kun je bij ons in diverse afmetingen verkrijgen, afhankelijk van je situatie. Zo hebben wij frames met een lengte tot 1,6 meter. PVC Zijl hebben wij beschikbaar in afmetingen met een lengte tot 2,5 meter. De gebruikelijke hoogte is 60, 120 of 160 cm. Daarnaast vind je binnen deze spatscherm categorie benodigde onder klemmen en U-beugels om het zeil strak op het frame vast te kunnen zetten.

Goedkope of duurzame kuchscherm als oplossing

Het corona virus heerst al een geringe tijd en zal voorlopig nog niet verdwijnen. De maatregelen die je nu treft zullen dus nog voor langere tijd blijven gelden. Je kunt tijdelijk kiezen voor een goedkoop spatscherm in de hoop dat de maatregelen snel worden ingetrokken. Je loopt dan echter het risico dat je kuchscherm na enkele weken of maanden beschadigd raakt of kapot gaat. Ook zijn goedkope preventieschermen vaak licht van gewicht en zijn ze niet erg stabiel. Dit kan tot ongemakkelijke situaties leiden. Onze kuchscherm oplossing is stevig, stabiel, moeilijk kapot te krijgen en daarmee een eenmalige investering.

Behoefte aan advies of vragen over een kuchscherm?

Is onduidelijk welke afmeting voor jouw specifieke situatie gewenst is? Ook is het goed mogelijk dat je niet weet hoe je een kuchscherm opbouwt en welke onderdelen je hiervoor nodig hebt. Bij dergelijke vragen of behoefte aan advies neem je contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk direct en vol enthousiasme! Ook als je niet je gewenste afmeting bij ons kunt kopen, dan kunnen wij kijken of we je er toch mee kunnen helpen, ook al staat je gewenste product niet in ons online assortiment. Ook andere corona preventie artikelen koop je direct bij Fritz-Events om te profiteren van onze gratis verzending.