JB Systems USB3.1-RDS radio en CD/USB/SD-speler

364
€259,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Op zoek naar een mediaspeler voor in een 19 inch rack? De JB Systems USB3.1-RDS is voorzien van een AM en FM radio, USB-, CD- en SD-speler. Perfect voor gebruik in winkels, hotels, kroegen, restaurants of andere openbare gebouwen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:JB Systems
  • EAN:5420025603645
  • Artikelnummer:364
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De JB Systems USB3.1-RDS is een 19 inch mediaspeler van slechts 1 HE hoog. De unit kan zowel AM als FM radiosignalen omzetten in audio, maar ook heeft hij een CD-speler die zowel MP3 als WMA bestanden afspeelt en een USB- en SD-slot voor het afspelen van MP3-bestanden van een datakaart of USB stick.

USB en SD
USB-sticks en SD-kaarten worden steeds populairder. Ze worden namelijk steeds goedkoper, ze zijn minder fragiel, kleiner en er past ook nog eens veel muziek op. De JB Systems USB3.1-RDS kan USB-sticks en SD-kaarten lezen tot een grootte van 64GB. Dit is voldoende om maar liefst 10.000 nummers van hoge kwaliteit (320kbps) op te slaan op slechts één geheugenstick of kaart.

Uitgangen
In veel gevallen moet de radio continu doorspelen en wordt de USB, SD en CD minder gebruikt. De JB Systems USB3.1-RDS heeft dan ook 3 verschillende uitgangen. Een uitgang is in volume regelbaar en hierbij is het audiosignaal van de radio en de CD-, USB- en SD-speler gecombineerd. De andere uitgangen hebben vaste volumes, één uitgang is voor de AM en FM-radio, de andere uitgang is voor de CD-, SD- en USB-speler. De gesplitste uitgang maakt hem ook ideaal om met verschillende zones te werken.

Stroomaansluiting
Omdat de JB Systems USB3.1-RDS veel wordt gebruikt in openbare gebouwen is hij uitgevoerd met een zogenoemde 24VDC Emergency Backup Supply. Dit is een aansluiting die het mogelijk maakt om de mediaspeler ook op een gelijkspanning van 24V te laten werken voor het geval dat de stroom uitvalt. Uiteraard is dit niet alleen in geval van nood te gebruiken, maar ook erg handig als je de speler op een accu wilt gebruiken. Naast de noodvoeding aansluiting heeft hij uiteraard ook een standaard 230V stroomaansluiting middels een IEC-connector.

Specificaties:
-JB Systems USB3.1-RDS radio en CD/USB/SD-speler
-Multi mediaspeler
-FM en AM radio
-MP3 en WMA afspelen vanaf CD
-MP3 afspelen vanaf USB en SD
-Maximale grootte USB en SD: 64GB
-1x uitgang voor radio
-1x uitgang voor CD, USB en SD
-1x uitgang gecombineerd
-Aansluitspanning: 100 tot 240V en 24VDC
-Afmetingen: 19 inch x 1 HE

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen