19 inch plaat & paneel

Je 19 inch rack precies indelen zoals jij dat wilt

19 inch flightcases en 19 inch combinatie flightcases zijn erg handig. Je kunt ze precies indelen zoals jij dat wilt door middel van ons brede aanbod 19 inch lades & inlays, rackpanelen en ventilatie- en beschermpanelen.

19 inch platen & panelen in verschillende hoogtes

Afhankelijk van de beschikbare ruimte in je rack of flightcase kun je kiezen voor een specifiek formaat die perfect aansluit bij je situatie. De verschillende groottes zijn beschreven in HE (hoogte eenheid). Maar hoeveel cm is 1 HE nu eigenlijk? Om precies te zijn staat 1 HE gelijk aan 4,45 cm. Wij hebben oplossingen tot een hoogte van 6HE.

Groot aanbod van enkel erkende merken

Wij zijn erg selectief in de flightcase onderdelen die wij online aanbieden. Al flightcase en rack onderdelen zijn namelijk gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen door erkende bedrijven van merken als: Adam Hall, Penn Elcom, Caymon, Procab en DAP.

Vragen over het samenstellen van rack of flightcase materialen?

Heb je vragen over 19 inch blindplaten, lades, inlays, rackpanelen, rackmounts of ventilatie panelen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag met het vinden van de benodigde producten en geven hier tevens eerlijk en deskundig advies bij. Koop je 19 inch plaat of paneel bij Fritz-Events en maak gebruik van onze gratis verzending vanaf €75, - en snelle verzending door vóór 18 uur te bestellen.