Digitale controllers

Pioneer DDJ-1000 DJ controller

€1.098,00

De Pioneer DJ DDJ-1000 is een controller die ontworpen is voor gebruik met Rekordbox DJ. Hij heeft 4 kanalen en een professionele lay-out! Met de DDJ-1000 krijg je het NXS2 gevoel waar je altijd al van hebt gedroomd!

Pioneer XDJ-RX2 DJ controller

€1.579,00

De Pioneer XDJ-RX2 is de opvolger van de XDJ-RX. Dit is jarenlang één van de meest populaire controllers van Pioneer geweest. Speel muziek rechtstreeks vanaf USB-sticks of sluit je laptop aan voor het gebruik van RekordBox DJ.

Pioneer DDJ-SR2 Serato MIDI-controller

€699,00

Op zoek naar een goede controller om muziek te draaien vanuit Serato software? Kijk dan zeker eens naar deze Pioneer DDJ-SR2 MIDI-controller. Hij is ontwikkeld voor samenwerking met Serato en heeft talloze functies.

Denon DJ MCX8000 DJ MIDI-controller

€1.299,00

De Denon DJ MCX8000 is een professionele DJ controller die zowel stand-alone als met een laptop of computer gebruikt kan worden. De DJ-controller is voorzien van 2 grote kleurenschermen waarop je alle informatie kunt aflezen.

Denon DJ MC7000 DJ MIDI-controller

€999,00

De Denon DJ MC7000 is een degelijke DJ controller die geschikt is voor professioneel gebruik. De controller kan gebruikt worden middels MIDI-aansturing via een laptop of PC of middels externe audiobronnen zoals CD-spelers of draaitafel.

Pioneer DDJ-SZ2 DJ MIDI Controller voor Serato DJ

€2.049,00

Geniet van het gevoel van een CDJ-speler en een DJM-mixer met deze Pioneer DDJ-SZ2 DJ MIDI controller. De DDJ-SZ2 is de opvolger van de populaire DDJ-SZ, net zo degelijk maar met meer functies.

Pioneer DDJ-WeGO4-K DJ controller zwart

€292,00

De Pioneer DDJ-WeGO4 is een zeer compacte DJ controller die gebruikt kan worden in combinatie met een laptop of iPad. Het wordt gezien als één van de populairste controllers voor beginnende DJ's

Reloop Beatmix 2 MK2 MIDI-controller

€199,00

Op zoek naar een uitgebreide maar toch betaalbare MIDI-controller? De Beatmix 2 MK2 van Reloop laat je moeiteloos beatmixen, scratchen en gebruik maken van toffe samples!

Pioneer XDJ-700 digitale DJ controller

€699,00

De Pioneer XDJ-700 is één van de kleinere table-top spelers van Pioneer. Desondanks zitten er behoorlijk wat mogelijkheden in verscholen die we vooral van duurdere types kennen. Neem bijvoorbeeld het grote touchscreen display!

Native Instruments Traktor Kontrol Z1 mixer

€174,00

De Traktor Kontrol Z1 is de ultieme mixer voor je Traktor-software of zelfs je iPad en iPhone. Maak van je iPad of iPhone jouw DJ-setup. Deze controller werkt perfect in samenwerking met Traktor DJ en Traktor Pro 2.

Native Instruments Traktor Kontrol X1 MK2 MIDI controller

€189,00

De Traktor Kontrol X1 MK2 is een compacte controller van Native Instruments die perfect werkt met de software van Traktor Pro. De vernieuwe MK2 versie is voorzien van een touchstrip waarmee je snel het gewenste punt van een nummer selecteert.

Native Instruments Traktor Kontrol F1 MIDI controller

€169,00

De Native Instruments Traktor Kontrol F1 is ontworpen voor aansturing van de Remix-Decks in de Traktor software. Zo zijn de 16 verlichte pads direct gelinkt aan de 16 pads binnen de remix-decks.

Pioneer DDJ-RZX digitale DJ en VJ MIDI-controller

€2.660,00

De Pioneer DDJ-RZX is het vlaggenschip onder de DJ MIDI-controllers, maar naast gebruik voor audio is deze controller ook geschikt voor het mixen van videobeelden. De controller is uitgevoerd met drie 7 inch touchscreens.

Pioneer DDJ-RZ MIDI-controller

€1.986,00

De Pioneer DDJ-RZ is de grote broer van de DDJ-RX controller. Het is een volledige controller gemaakt voor de Rekordbox software. De layout heeft veel weg van de bekende Nexus serie.

Pioneer Toraiz SP-16 sampler

€1.425,00

Het heeft even geduurd maar de Toraiz SP-16 is voor Pioneer hun eerste stap in de wereld van produceren. Waar Pioneer marktleider is op het gebied van DJ producten, ontbrak nog een manier om zelf iets te componeren. Met de SP-16 is dat mogelijk!

Native Instruments Traktor Kontrol S5 DJ MIDI controller

€777,00

Met de Traktor Kontrol S5 brengt Native Instruments weer een nieuwe controller op de markt. Hij is het kleinere broertje van de Kontrol S8 en heeft, op de inputmogelijkheden na, dezelfde functies gehouden. Breng je mix tot leven met Stems Control.

Native Instruments Traktor Kontrol S8 DJ MIDI controller

€899,00

De Native Instruments Traktor Kontrol S8 is een uitgebreide DJ controller, voor gebruik in combinatie met een computer of laptop. Het is de eerste DJ controller die voorzien is van twee kleurenschermen. Hierdoor kan de laptop uit het zicht blijven.

Pioneer DDJ-200 Controller

€159,00

De DDJ-200 van Pioneer is de perfecte controller voor de beginnende dj. Hij is simpel, gebruiksvriendelijk en compact. Bovendien maakt hij het mogelijk de nummers direct af te spelen via je mobiele telefoon of pc of Mac.

Pioneer DDJ-800 DJ controller

€895,00

De Pioneer DDJ-800 is een professionele 2-kanaals DJ controller om te gebruiken met de bekende Rekordbox DJ software. Hij heeft veel weg van zijn grotere broer; de populaire DDJ-1000. Informatie over je tracks lees je af van het jogwheel display.

Pioneer DDJ-SP1 MIDI Controller

€299,00

De DDJ-SP1 is speciaal ontworpen voor Serato DJ's. Het biedt je de mogelijkheid om meer creativiteit in je set te verwerken. De Pioneer DDJ-SP1 is voorzien van diverse buttons voor samples en loops.