Reloop

Page:

Reloop Beatmix 2 MK2 MIDI-controller

€199,00

Op zoek naar een uitgebreide maar toch betaalbare MIDI-controller? De Beatmix 2 MK2 van Reloop laat je moeiteloos beatmixen, scratchen en gebruik maken van toffe samples!

Reloop Laptop Stand V2 LTD wit

€37,00

De Laptop Stand V2 is de geschikte partner voor DJ's die met een laptop draaien. Het is de witte uitvoering van de Laptop Stand V2. Je kunt je laptop stevig op hoogte zetten waardoor informatie op je scherm gemakkelijker af te lezen is.

Reloop RMX-60 4-kanaals DJ mixer

€449,00

De Reloop RMX-60 is een zeer complete DJ-mixer voor semi-professioneel gebruik. De mixer is voorzien van alle benodigde functies en zelfs acht effecten. Ook heeft hij een monitor uitgang, LPF en HPF-filters, multi-equalizers en nog veel meer!

Reloop RHP-6 DJ koptelefoon groen

€49,00

De RHP-6 DJ hoofdtelefoon van Reloop hebben wij in vele kleuren in ons assortiment. Net als alle andere kleuren heeft deze groene versie comfort met design gecombineerd, maar geeft ook een helder geluid.

Reloop OM-GT pick-up element met stylus

€49,00

De Reloop OM-GT is een degelijk pick-up element met stylus ideaal voor scratch-toepassingen met hoge geluidskwaliteit.

Reloop OM Black cartridge met headshell mounting

€35,00

De OM Black cartridge met headshell mounting van Reloop geeft je uitstekende geluidskwaliteit die ook geschikt is om te scratchen. Hij zorgt voor weinig slijtage.

Reloop Stylus Blue naald

€35,00

Deze blauwe spherische stylus van Reloop is een perfecte allround stylus naald met een goede geluidskwaliteit. Hij heeft een frequentiebereik van 20 tot 18.000 Hz.

Reloop Wave 5 Actieve studiomonitors (set)

€350,00

De Wave 5 van Reloop is een compacte referentiemonitor voor DJ's en producers. Hij is voorzien van een losse volumeknop en heeft verschillende aansluitingen waaronder XLR, Jack en RCA. Ze zien er daarnaast erg strak uit.

Reloop RHP-6 DJ koptelefoon blauw

€49,00

Opzoek naar een mooie en comfortabele DJ hoofdtelefoon? Deze blauwe Reloop RHP-6 DJ koptelefoon biedt deze optie en geeft heldere hoge tonen en een diepe bas voor optimaal luisterplezier.

Reloop SHP-1 gesloten studio hoofdtelefoon

€179,00

Ben je op zoek naar een gesloten hoofdtelefoon voor studio-toepassingen? Dan is de Reloop SHP-1 wellicht een uitkomst! De nauwkeurige klankweergave zorgt ervoor dat zowel de lage, midden als hoge frequenties perfect worden weergegeven.

Reloop Concorde Black cartridge zwart

€69,00

Deze zwarte Concorde cartridge van Reloop is een degelijke spherische allround naald. Hij zorgt voor goede geluidskwaliteit.

Reloop RMP-2760 USB Dubbele USB/CD/MP3-speler

€429,00

De RMP-2760 bouw je gemakkelijk in een 19 inch rack doordat hij is voorzien van montagegaten. Je kunt er gemakkelijk USB en CD's mee afspelen. Iedere speler is apart te bedienen voor uitgebreide controle.

Reloop Neon DJ controller

€129,00

Op zoek naar een compacte sample controller? Deze Neon DJ controller van Reloop is uitgerust met 8 aanraakgevoelige drumpads en verschillende effecten die je onder deze knoppen kunt programmeren.

Reloop ADM-5 Actieve DJ monitors (set)

€169,00

De ADM-5 monitorset van Reloop is de perfecte toevoeging voor elke DJ. Deze set monitor luidsprekers levert een helderde klank, in combinatie met een fijne basweergave. Ze zijn dan ook speciaal ontworpen voor DJ's.