Reloop

Page:

Reloop Tape USB Mixtape recorder

€99,00

Met de Reloop Tape neem je eenvoudig je mixtape of vinylplaat op in hoge 192 kbit of 320 kbit kwaliteit. De gekleurde LED's zorgen ervoor dat je zelfs in de donkerste ruimtes kunt zien of je opneemt.

Reloop Beatmix 2 MK2 MIDI-controller

€239,00

Op zoek naar een uitgebreide maar toch betaalbare MIDI-controller? De Beatmix 2 MK2 van Reloop laat je moeiteloos beatmixen, scratchen en gebruik maken van toffe samples!

Reloop ADM-5 Actieve DJ monitors (set)

€169,00

De ADM-5 monitorset van Reloop is de perfecte toevoeging voor elke DJ. Deze set monitor luidsprekers levert een helderde klank, in combinatie met een fijne basweergave. Ze zijn dan ook speciaal ontworpen voor DJ's.

Reloop OM-GT pick-up element met stylus

€49,00

De Reloop OM-GT is een degelijk pick-up element met stylus ideaal voor scratch-toepassingen met hoge geluidskwaliteit.

Reloop RMX-60 4-kanaals DJ mixer

€449,00

De Reloop RMX-60 is een zeer complete DJ-mixer voor semi-professioneel gebruik. De mixer is voorzien van alle benodigde functies en zelfs acht effecten. Ook heeft hij een monitor uitgang, LPF en HPF-filters, multi-equalizers en nog veel meer!

Reloop Laptop Stand V2 LTD wit

€37,00

De Laptop Stand V2 is de geschikte partner voor DJ's die met een laptop draaien. Het is de witte uitvoering van de Laptop Stand V2. Je kunt je laptop stevig op hoogte zetten waardoor informatie op je scherm gemakkelijker af te lezen is.

Reloop RHP-5 Flash black DJ hoofdtelefoon

€39,00

Fritz-Events heeft de Reloop RHP-5 in vele kleuren in het assortiment. Zo hebben wij deze blitse zwart-blauwe versie die ook een microfoon en telefoonbesturing heeft.

Reloop RHP-5 Ltd. Witte DJ hoofdtelefoon

€39,00

Opzoek naar een degelijke hoofdtelefoon? De witte Reloop RHP-5 Ltd. DJ hoofdtelefoon heeft een frequentiebereik van 10 Hz tot 22 kHz, en kan dan ook de hoofdtelefoon zijn die jij zoekt.

Reloop RHP-10 Leafgreen DJ hoofdtelefoon

€69,00

De RHP-10 Leafgreen DJ hoofdtelefoon van Reloop wordt geleverd met een extra set oorkussens. Zo kan je kiezen of de koptelefoon on- of over ear gedragen wordt.

Reloop RHP-10 Ceramic Mint DJ hoofdtelefoon

€69,00

Deze Reloop RHP-10 Ceramic Mintis echt iets voor jou als uiterlijk, goed geluid en comfort belangrijk zijn. De wit-groene hoofdtelefoon wordt geleverd met een draagtas, kruldraad en een extra setje oorschelpen.

Reloop RHP-10 Ltd. DJ hoofdtelefoon wit

€69,00

Opzoek naar een duurzame DJ hoofdtelefoon? Zoek dan niet verder, Reloop biedt namelijk deze witte RHP-10 Ltd. koptelefoon met een zeer plezierig geluid!

Reloop RHP-30S DJ hoofdtelefoon zilver

€199,00

Deze koptelefoon heeft een zeer sterk geluid en word geleverd met 3 aansluitkabels. Zo heb je een krulkabel voor een DJ-set, een platte Hi-Fi kabel en een standaard kabel met smartphone bediening en ingebouwde microfoon!

Reloop RHP-30 DJ hoofdtelefoon zwart

€199,00

Opzoek naar een professionele hoofdtelefoon en vind jij heldere tonen en een diepe bas belangrijk? Kijk dan eens naar deze zwarte Reloop RHP-10 DJ koptelefoon!

Reloop RMP-2760 USB Dubbele USB/CD/MP3-speler

€429,00

De RMP-2760 bouw je gemakkelijk in een 19 inch rack doordat hij is voorzien van montagegaten. Je kunt er gemakkelijk USB en CD's mee afspelen. Iedere speler is apart te bedienen voor uitgebreide controle.

Reloop RHP-5 Leafgreen DJ hoofdtelefoon

€39,00

Opzoek naar een betaalbare maar goede DJ hoofdtelefoon? Deze blitse Reloop RHP-5 Leafgreen is dan misschien wat jij zoekt met een frequentie bereik van 10 HZ tot 22 kHz.

Reloop RHP-5 Gold rush DJ hoofdtelefoon

€39,00

Opzoek naar een zwarte hoofdtelefoon met gouden afwerking? Deze RHP-5 Gold Rush kan dan wel eens de DJ hoofdtelefoon zijn die jij zoekt met een frequentie bereik van 10 Hz tot 22 kHz.

Reloop RHP-10 Purple Milk DJ hoofdtelefoon

€69,00

Deze paars-witte DJ hoofdtelefoon heeft een krulsnoer en een draagtas. Met de meegeleverde oorschelpen kan er gekozen worden voor on ear of over ear ervaring!

Reloop RHP-20 Knight DJ hoofdtelefoon zwart

€159,00

Deze opklapbare DJ hoofdtelefoon heeft een zeer mooi uiterlijk en zit ook nog eens comfortabel. De zwarte Reloop RHP-20 Knight is zeer duurzaam en wordt met krulkabel geleverd.