Native Instruments

Page:

Native Instruments Komplete Audio 6 USB audio interface

€199,00

De Native Instruments Komplete Audio 6 interface is een geluidskaart met 6 in- en 6 uitgangen en speciaal ontworpen voor de producer. Ook kun je prima gebruik maken van Traktor software en het geluid vervolgens uitsturen door 6 uitgangen.

Native Instruments Traktor Kontrol Z1 mixer

€174,00

De Traktor Kontrol Z1 is de ultieme mixer voor je Traktor-software of zelfs je iPad en iPhone. Maak van je iPad of iPhone jouw DJ-setup. Deze controller werkt perfect in samenwerking met Traktor DJ en Traktor Pro 2.

Native Instruments Flightcase voor Traktor Kontrol S4

€169,00

Deze Native-Instruments flightcase is speciaal ontworpen voor de Traktor Kontrol S4 controller.

Native Instruments Maschine standaard
Sale

Native Instruments Maschine standaard

€58,95 €53,00

Deze standaard is ideaal om de Native Instruments Maschine schuin te kunnen plaatsen voor het ideale bedieningsgemak.

Native Instruments Traktor Kontrol F1 MIDI controller

€160,00

De Native Instruments Traktor Kontrol F1 is ontworpen voor aansturing van de Remix-Decks in de Traktor software. Zo zijn de 16 verlichte pads direct gelinkt aan de 16 pads binnen de remix-decks.

Native Instruments Traktor Audio 2 MK2 Audio interface

€88,00

Ooit zo'n kleine audio-interface gezien? De Native Instruments Traktor Audio 2 MK2 past met gemak in je broekzak en weegt slechts 68 gram. Hij is ontworpen voor gebruik in combinatie met diverse Native Instruments Traktor producten.

Native Instruments Traktor Kontrol Z2 mixer/controller

€499,00

De Native Instruments Traktor Kontrol Z2 is gebaseerd op een standaard mengpaneel in de DJ wereld. Zo is dit mengpaneel uitgerust met een 3-bands equalizer, cue-controls, remix-decks controls en loop-controls.

Native Instruments Maschine Studio MIDI controller zwart

€689,00

De Native Instruments Maschine Studio is de grote broer van de Maschine en de Maschine Mikro. Een ware alleskunner! Dit is de zwarte uitvoering.

Native Instruments Traktor Kontrol X1, Z1 en F1 flightbag

€38,00

Deze Native-Instruments flightbag is speciaal ontworpen voor de Kontrol X1, Z1 en F1 controllers. Hij beschermt jouw controller optimaal en heeft ook nog een stijlvolle uitstraling. De tas is gemaakt van uiterst stevig 1680D nylon.

Native Instruments Maschine Custom Kit grijs

€29,00

Met de Native Instruments Maschine custom kit zorg je voor een nieuwe verfrissende kleur voor je Maschine controller. Er zijn verschillende kleuren, dit is de grijze variant.

Native Instruments Traktor Kontrol S5 DJ MIDI controller

€777,00

Met de Traktor Kontrol S5 brengt Native Instruments weer een nieuwe controller op de markt. Hij is het kleinere broertje van de Kontrol S8 en heeft, op de inputmogelijkheden na, dezelfde functies gehouden. Breng je mix tot leven met Stems Control.

Native Instruments Traktor Kontrol S8 DJ MIDI controller

€936,00

De Native Instruments Traktor Kontrol S8 is een uitgebreide DJ controller, voor gebruik in combinatie met een computer of laptop. Het is de eerste DJ controller die voorzien is van twee kleurenschermen. Hierdoor kan de laptop uit het zicht blijven.

Native Instruments Traktor Pro Toetsenbord cover voor Macbook

€39,00

Met deze handige cover kun je alle sneltoetsen van Traktor direct vinden op het toetsenbord van je Macbook. Tevens beschermt hij je toetsen tegen beschadigingen en vuil. Ideaal als je geen controller bij de hand hebt.

Native Instruments Stroomadapter voor alle Native Instruments producten

€24,00

Stroomadapter voor alle Native Instruments producten.

Native Instruments Kontrol X1, Z1 en F1 standaard

€49,00

Deze Native-Instruments standaard is speciaal ontworpen voor de Kontrol X1, Z1 en F1 controllers.

Native Instruments Traktor DJ kabel voor iPad en iPhone

€9,90

Met deze kabel wordt het mogelijk om je koptelefoon en master output tegelijkertijd op je iPad of iPhone aan te sluiten. Er is een aansluiting voor je koptelefoon en een aansluiting voor je luidsprekers.

Native Instruments Maschine Custom Kit roze

€29,00

Met de Native Instruments Maschine custom kit zorg je voor een nieuwe verfrissende kleur voor je Maschine controller. Er zijn verschillende kleuren, dit is de roze variant.

Native Instruments Maschine Custom Kit blauw

€29,00

Met de Native Instruments Maschine custom kit zorg je voor een nieuwe verfrissende kleur voor je Maschine controller. Er zijn verschillende kleuren, dit is de blauwe variant.

Native Instruments Traktor Scratch Control Vinyl MK2 transparant

€17,80

Traktor Scratch Control Vinyl MK2 transparant.

Native Instruments creërt hardware en software voor producers en DJ's. Het bedrijf is opgericht in 1996 en inmiddels werken er op hun 5 kantoren samen meer dan 400 medewerkers .

Traktor
Native Instruments is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van digitaal draaien. Ze leveren moderne DJ Gear dat zich uit in waanzinnige digitale controllers

Maschine

Komplete 


Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Native Instruments terecht.