HQ

Page:

HQ Batterijtester

€12,95

Met deze HQ batterijtester check je je batterijen snel en eenvoudig.

HQ Dynamo Torch LED knijpkat zaklamp blauw

€4,95

De HQ Dynamo Torch is een kleine knijpkat zaklamp met 3 krachtige witte LED's. Vroeger waren knijpkatten erg populair, want hiermee heb je nooit het probleem dat de batterij leeg is.

HQ Universele dubbele USB oplader

€8,95

Handige dubbele USB oplader, geschikt voor talloze apparaten. Denk hierbij aan telefoons, PDA's en navigatiesystemen. Dankzij de dubbele uitgang kun je twee apparaten tegelijk opladen.

HQ Zekeringen assortimentsbox

€25,00

In vrijwel elk elektrisch apparaat zit ergens een zekering verborgen. Soms zelfs meerdere zekeringen. Met deze assortimentsbox heb je altijd 360 zekeringen in 18 verschillende waardes bij je.

HQ Universele 3-12V spanningsadapter

€21,95

Deze voedingsadapter is ideaal als je de originele adapter kwijt bent. Hij heeft een klein schakelaartje om het vermogen in te stellen van 3-12V.

HQ Dynamo Torch LED knijpkat zaklamp rood

€4,95

Heb je wat extra licht nodig? Gebruik dan deze HQ Dynamo Torch LED knijpkat zaklamp. Deze kleine zaklamp heeft een ingebouwde batterij maar ook een ingebouwde dynamo, het voordeel hiervan is dat je nooit problemen hebt met een lege batterij.

HQ Soldeertin 1mm 17 gram

€2,95

Klein rolletje tin van 17 gram voor het solderen van bekabeling en connectoren.

HQ Megaphone15 hand megafoon 10 watt met opnamefunctie

€25,00

Op zoek naar een megafoon? Deze HQ hand megafoon heeft een sirene en opnamefunctie aan boord. Ideaal om een bepaalde boodschap te herhalen.

HQ 6.33mm Jack naar 3.5mm minijack verloopadapter

€2,75

Deze verloopadapter verloopt van een 3.5mm minijack ingang naar een 6.35mm jack adapter. De plug is verguld, waardoor hij minder snel slijt.

HQ Verdeeldoos 6-voudig zonder snoer wit

€8,90

6-voudige verdeeldoos van het merk Valueline. Dit 230V verdeelblok is wit en heeft geen kabel.

HQ BNC video connector (2 stuks)

€4,95

BNC RG59 plug met nikkelen aansluitingen.

HQ Dynamo Torch LED knijpkat zaklamp geel

€4,95

Handige zaklamp van het merk HQ. Deze zaklamp werkt op een batterij, maar ook kan hij gebruikt worden als knijpkat. Ideaal om lege batterijproblemen te voorkomen.

HQ 6-weg schuko verdeeldoos 1.5m

€10,95

Een verdeeldoos kan eigenlijk overal van pas komen. Met deze HQ 6-weg stroomverdeeldoos kun je snel en eenvoudig meerdere apparaten aansluiten. Hij is voorzien van een verlichte aan/uit schakelaar en een kabel van 1.5m lang.

HQ 3-weg schuko verdeeldoos 1.5m

€8,95

Deze HQ 3-weg stroomverdeeldoos is voorzien van een verlichte aan/uit schakelaar. De kabel van deze stekkerdoos is 1.5m lang.

HQ Megaphone25 hand megafoon 25 watt

€32,95

Als je op zoek bent naar een echt krachtige megafoon kom je al snel bij dit type van HQ uit. Deze megafoon heeft een vermogen van 25W en is hierdoor van grote afstand al hoorbaar.