Glorious

Page:

Glorious Gig Bar White DJ meubel wit

€239,00

Met de Glorious Gig Bar White kom je als dj stijlvol voor de dag. Het witte dj meubel heeft een bijzonder stijlvol ontwerp dat ervoor zorgt dat het meer is dan een plek waar je jouw dj-apparatuur uitstalt.

Glorious Record Box Advanced 110 platenbak voor vinyl zwart

€29,00

In deze Glorious Record Box Advanced 110 platenbak zwart berg je handig en stijlvol jouw 12 inch vinyl op. Hij is vooral een uitkomst voor winkels en dj's omdat je platen er snel en gemakkelijk uit te pakken en terug in te zetten zijn.

Glorious CD Box 90 zwart

€29,00

Glorious weet precies wat stijl is. Deze zwarte CD box is geschikt voor het opbergen van in totaal 60 CD's in normale CD doosjes. Hij is gemaakt van degelijk MDF en past perfect bij veel andere producten van Glorious.

Glorious Record Box 110 platenkast voor vinyl zwart

€39,00

Je vinyl in stijl opbergen? Het kan met deze Glorious Record Box platenkast, geschikt tot 110 platen. Hij is gemaakt van stevig MDF hout en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit is de zwarte versie.

Glorious Record Box 230 platenkast voor vinyl wit

€69,00

Je vinyl in stijl opbergen? Het kan met deze Glorious Record Box platenkast, geschikt tot 230 platen. Hij is gemaakt van stevig MDF hout en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit is de witte versie.

Glorious Record Box 230 platenkast voor vinyl zwart

€69,00

Je vinyl in stijl opbergen? Het kan met deze Glorious Record Box platenkast, geschikt tot 230 platen. Hij is gemaakt van stevig MDF hout en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit is de zwarte versie.

Glorious Gig Bar Black DJ meubel zwart

€239,00

De Glorious Gig Bar Black is een dj meubel met plek voor twee cd-spelers of platenspelers, plus een mixer. Het is een uiterst fraai ontworpen meubelstuk met een aluminium buis en een matte, lichtdoorlatende acrylplaat.

Glorious Workbench Black studiomeubel zwart

€329,00

De Workbench Black is een prachtig, zwart studiomeubel van het merk Glorious, geschikt voor producers of geluidstechnici. Het meubel is in de studio te gebruiken, maar kan ook prima in huis dienst doen.

Glorious 7 inch Sleeve set LP hoezen (100 stuks)

€11,90

Met deze Glorious 7 inch Sleeve set bescherm je jouw platen of platenhoezen tegen stof en krassen. De LP hoezen zijn gemaakt van flexibel PVC en de set bestaat uit 100 stuks. Ze zijn ook verkrijgbaar in 12,5" afmeting.

Glorious Cockpit Deluxe XS DJ meubel walnoot

€349,00

Op zoek naar een stijlvol en degelijk dj meubel? Deze compacte, witte Glorious Cockpit Deluxe XS ziet er prachtig uit in elke ruimte! Hij heeft een stevige constructie van metaal met walnoot MDF platen.

Glorious Record Box 55 platenkast voor vinyl zwart

€24,90

Je vinyl in stijl opbergen? Het kan met deze Glorious Record Box platenkast, geschikt tot 55 platen. Hij is gemaakt van stevig MDF hout en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit is de zwarte versie.

Glorious Record Box 55 platenkast voor vinyl wit

€24,90

Je vinyl in stijl opbergen? Het kan met deze Glorious Record Box platenkast, geschikt tot 55 platen. Hij is gemaakt van stevig MDF hout en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit is de witte versie.

Glorious Record Box 110 platenkast voor vinyl wit

€39,00

Je vinyl in stijl opbergen? Het kan met deze Glorious Record Box platenkast, geschikt tot 110 platen. Hij is gemaakt van stevig MDF hout en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit is de witte versie.

Glorious 12,5 inch Sleeve set LP hoezen (100 stuks)

€24,90

Met deze Glorious 12,5 inch Sleeve set bescherm je jouw platen of platenhoezen tegen stof en krassen. De LP hoezen zijn gemaakt van flexibel PVC en de set bestaat uit 100 stuks. Ze zijn ook verkrijgbaar in 7" afmeting.

Glorious Vinyl Divider tabblad wit

€2,90

De Glorious Vinyl Divider is voor iedereen die zijn platen duidelijk wil ordenen. De tabbladen zijn leverbaar in zwart en wit. Deze is wit. Ze worden per stuk verkocht, zijn gemaakt van flexibel PVC en zijn 35 bij 35 cm.

Glorious Vinyl Divider tabblad zwart

€2,90

De Glorious Vinyl Divider is voor iedereen die zijn platen duidelijk wil ordenen. De tabbladen zijn leverbaar in zwart en wit. Deze is zwart. Ze worden per stuk verkocht, zijn gemaakt van flexibel PVC en zijn 35 bij 35 cm.

Glorious Cockpit Deluxe XS DJ meubel transparant

€549,00

Op zoek naar een stijlvol en degelijk dj meubel? Deze compacte, transparante Glorious Cockpit Deluxe XS ziet er prachtig uit in elke ruimte! Hij heeft een stevige constructie van metaal met matte, doorzichtige acrylplaten.

Glorious Mix Station DJ meubel wit

€169,00

Het Glorious Mix Station is net als de andere meubels van Glorious een lust voor het oog. De afwerking is top en ook aan praktische zaken is gedacht. Zo zijn er bijvoorbeeld mooie gaten gemaakt voor het afvoeren van de bekabeling.

Glorious Mix Station DJ meubel zwart

€169,00

Dit Glorious Mix Station dj meubel biedt plaats aan twee draaitafels (of cd-spelers) en een mixer van maximaal 14 inch. Dankzij het gebruik van MDF platen, is dit meubel oerdegelijk. Dit is de zwarte versie.

Glorious CD Box 90 wit

€29,00

Glorious weet precies wat stijl is. Deze witte CD box is geschikt voor het opbergen van in totaal 60 CD's in normale CD doosjes. Hij is gemaakt van degelijk MDF en past perfect bij veel andere producten van Glorious.