Behringer Xenyx QX602MP3 PA en studio mixer

QX602MP3
€105,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Xenyx QX602MP3 is één van de vele compacte mixertjes die Behringer in het assortiment heeft. De toevoeging MP3 zegt het al, deze mixer is uitgerust met een interne MP3-speler voor het direct kunnen afspelen van je tracks vanaf USB-stick.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Behringer
  • EAN:4033653070522
  • Artikelnummer:QX602MP3
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Op pad als artiest of als duo? Kijk zeker eens naar deze compacte Behringer Xenyx QX602MP3 mixer. Hij biedt je alles wat je nodig hebt én heeft een hele handige MP3-speler.

Basisfuncties op de Behringer Xenyx QX602MP3
Natuurlijk is deze mixer voorzien van alle basisfuncties. Je kunt er 2 microfoons op aansluiten via de XLR-ingangen aan de bovenkant van de mixer. Ook is het mogelijk om via de line-ingang een instrument zoals een gitaar aan te sluiten. Op de 2 stereo-aansluitingen kun je eenvoudig een audiobron zoals een MP3-speler, CD-speler, tablet of smartphone aansluiten.

Toonregeling en effecten
Op alle kanalen zien we een 3-bands toonregeling om de klank naar wens aan te passen. Onder deze blauwe knopjes zitten roze knopjes voor het aansturen van de interne effectenunit. Zo kun je een galm op de microfoons zetten bijvoorbeeld. Je kunt hierbij kiezen uit reverb of delay. Dankzij het ontbreken van de faders is deze Behringer Xenyx QX602MP3 mixer zo lekker compact gebleven.

MP3-speler op de QX602MP3
Wat deze mixer bijzonder maakt is de interne MP3-speler. Dat zien we niet vaak op mixertjes van dit formaat. Hij is eenvoudig uitgevoerd, een display bijvoorbeeld ontbreekt. Hij is dan ook vooral bedoeld voor USB-sticks waar enkele tracks op staan, denk aan achtergrondgeluiden, orkestbanden of pauzemuziek. Met de blauwe toetsen laat je de muziek uitkomen op kanaal 5/6, phones/control room of rechtstreeks op de main mix.Specificaties:
-Behringer Xenyx QX602MP3 PA en studio mixer
-Voorzien van Behringer Xenyx microfoons voorversterkers
-2 XLR ingangen voor microfoons
-2 Stereo ingangen voor audiobronnen
-3-Bands EQ per kanaal
-FX processor met reverb en delay plugins en low latency driver
-Interne MP3-speler via USB-aansluiting (FAT16 en FAT32)
-Afspeelformaten: MP3 (CBR en VBR)
-Stroomaansluiting: IEC aansluiting
-Stroomverbruik: 15W
-Afmetingen: 75 x 195 x 230mm (HxBxD)
-Gewicht: 1,4 kg
-3 jaar garantie (na registratie op Behringer site)

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen