American DJ Entourage DMX fazer

1411100019
€594,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De American DJ Entourage is een fazer die geleverd wordt in een stevige flightcase. Een fazer zorgt voor dunne rook waardoor lichteffecten optimaal tot hun recht komen. De Entourage kan stand-alone werken of via een DMX-controller worden aangestuurd.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:American DJ
  • EAN:819730019134
  • Artikelnummer:1411100019
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Dat de engineers van American DJ goed over de Entourage hebben nagedacht, kun je direct zien. Ten eerste aan de degelijke flightvase natuurlijk, maar ook aan het display en de aansluitingen in het midden van de fazer.

Display
Op het display van de Entourage kun je eigenlijk alle informatie aflezen die van belang is. Onder het display zien we 6 druktoetsen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld de rookuitstoot regelen. Zet je het volume van de pomp hoog en de interne ventilator laag, dan zul je dikke rook krijgen. Zet je het volume van de pomp laag en de snelheid van de ventilator juist hoog, dan resulteert dat in dunne rook. Maar ook het instellen van de timer en het DMX adres van de Entourage doe je met deze druktoetsen.

Bediening
Je kunt er dus voor kiezen om de fazer stand-alone te laten werken of via DMX aan te sturen. In de stand-alone modus blaast de Entourage continu rook. Wil je dit af en toe laten doen, gebruik dan de timerfunctie. Om op afstand zelf te kunnen bepalen wanneer je de fazer wilt laten roken, dien je hem in de DMX mode te zetten. Je kunt hem dan met een DMX controller aansturen, waarbij je kunt kiezen voor aansturing met 1, 2 of 4 DMX-kanalen.

Flightcase
De American DJ Entourage fazer wordt geleverd inclusief flightcase. Sterker nog: hij kan niet uit deze flightcase worden gehaald. Dat is ook nergens voor nodig, want juist deze case zorgt ervoor dat de fazer optimaal beschermd wordt. De flightcase heeft een afneembare deksel aan de voorzijde, waar een klittenband lusje aan de binnenkant is bevestigd om de Powercon voedingskabel mee vast te zetten. Zo weet je zeker dat de kabel geen krassen kan maken op de fazer zelf. Aan de onderzijde zien we rubber voetjes en verder is de flightcase bedrukt met het logo van American DJ.Specificaties:

-American DJ Entourage DMX fazer
-Vermogen: 1400W
-Stroomverbruik: 1500W
-3 DMX modes: 1/2/4-kanaals
-LCD display
-Opwarmtijd: 45 sec.
-Output: 425 per minuut
-Extern vloeistoftankje: 5.6 liter
-3-pins & 5-pins DMX in/uit
-Powercon ingang
-Gebruik enkel rookvloeistof op waterbasis
-Geleverd inclusief flightcase en met Powercon kabel
-Afmetingen: 533 x 387 x 249mm (LxBxH)
-Gewicht: 21.3 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen