Tot 10% korting op alle multicolour confetti

Bij carnaval hoort natuurlijk confetti. Daarom krijg je t/m carnaval 2024 tot wel 10% korting krijgt op alle multicolour confetti van Magic FX! Shooters, cannons, confetti, streamers, het maakt niet uit. Op alles krijg je korting!

Korting op confetti per 5, 8 en 20 stuks

De actie werkt als volgt: op 5 stuks krijg je 5% korting, op 8 stuks 7,5% en op 20 stuks 10%. Zo simpel is het. De korting geldt als staffelkorting. De prijzen kun je zien op de productpagina, onder de normale prijs en de verzendinformatie. Uiteraard kun je de prijs waarin de korting verrekend is ook zien in de winkelwagen, als je de producten daarin hebt gedaan. Het kortingsbedrag en -percentage staan daar overigens niet expliciet vermeldt, maar zijn wel degelijk verrekend. Dat zul je ook zien als je de prijs vergelijkt met de originele prijs van het product.

... Lees meer

Om het gemakkelijk te maken hebben we de onderverdeling gemaakt tussen losse confetti, handheld shooters (cannons) en elektrische shooters (cannons). De actie loopt tot en met dinsdag 13 februari en geldt uiteraard ook in onze winkel.