Pipe and drape vloerplaten

Showtec Pipe and drape baseplate 4kg zwart

€27,90

Voor het bekende Pipe and Drape systeem is altijd een vloerplaat nodig. Deze baseplate is zwart en weegt 4kg. Dat maakt hem geschikt voor de kleinere systemen.

Showtec Pipe and drape baseplate 8kg zwart

€49,50

Zonder vloerplaat kun je geen Pipe and Drape systeem plaatsen. Deze baseplate weegt 8kg en is zwart van kleur. Ideaal voor de middelgrote Pipe and Drape systemen.

Showtec Pipe and drape baseplate 14kg zwart

€82,40

De zwaarste baseplate uit de Pipe and Drape serie is deze plaat vaan 14kg. Hij is uitgevoerd in een strakke zwarte kleur en geschikt voor de grotere Pipe and Drape systemen.

Showtec Baseplate cover 600x600mm wit

€20,70

Met deze Showtec Baseplate cover maak je van een zwarte Pipe and Drape vloerplaat probleemloos een mooie witte vloerplaat. De cover is gemaakt van kunststof en geschikt voor platen van 60x60cm.

Showtec Pipe and drape baseplate pin 100mm

€4,90

Deze pin is ontworpen voor plaatsing op een Pipe and Drape baseplate. De Pipe and Drape staander wordt hier vervolgens overheen geschoven. Dit is de kleinste pin.

Showtec Baseplate cover 450x450mm wit

€12,20

Maak een witte baseplate van je zwarte baseplate met deze Showtec Baseplate cover. Deze cover is geschikt voor de pipe and drape baseplates van 45x45cm á 8kg.

Showtec Pipe and drape baseplate pin 200mm

€7,20

Voor een Pipe and Drape systeem zijn baseplates nodig met een pin erop. Deze pin van 200mm bevestig je op de baseplate waar vervolgens een staander overheen komt.

Showtec Pipe and drape baseplate pin 400mm

€11,80

Dit is de grootste baseplate pin voor het Pipe and Drape systeem. Hij dient op de baseplate bevestigd te worden, zodat de staander er overheen geplaatst kan worden.

Showtec Pipe and drape baseplate 4kg wit

€27,90

Voor het bekende Pipe and Drape systeem is altijd een vloerplaat nodig. Deze baseplate is wit en weegt 4kg. Dat maakt hem geschikt voor de kleinere systemen.

Showtec Pipe and drape baseplate 8kg wit

€51,00

Zonder vloerplaat kun je geen Pipe and Drape systeem plaatsen. Deze baseplate weegt 8kg en is wit van kleur. Ideaal voor de middelgrote Pipe and Drape systemen.

Showtec Pipe and drape baseplate 14kg wit

€86,00

De zwaarste baseplate uit de Pipe and Drape serie is deze plaat vaan 14kg. Hij is uitgevoerd in een strakke witte kleur en geschikt voor de grotere Pipe and Drape systemen.