Pipe and drape accessoires

Showtec Eurotrack Sliding nut

€1,25

Deze glijmoer is een montageaccessoire voor de Eurotrack rail. Hiermee kun je trussklemmen of M10 bouten monteren op de Eurotrack rail.

Showtec Pipe and drape 4-weg connector 50,4mm wit

€13,50

Het kan altijd gebeuren dat materiaal kapot gaat. Deze Showtec 4-way connector replacement is los te bestellen en eenvoudig te monteren. Deze witte connector houdt 4 Pipe and Drape liggers op de juiste plek en is geschikt voor de buisdikte 50,4mm.

Showtec Baseplate cover 600x600mm wit

€21,95

Met deze Showtec Baseplate cover maak je van een zwarte Pipe and Drape vloerplaat probleemloos een mooie witte vloerplaat. De cover is gemaakt van kunststof en geschikt voor platen van 60x60cm.

Showtec Baseplate cover 450x450mm wit

€12,95

Maak een witte baseplate van je zwarte baseplate met deze Showtec Baseplate cover. Deze cover is geschikt voor de pipe and drape baseplates van 45x45cm á 8kg.

Showtec Pipe and drape 4-weg connector met 50mm halfcoupler

€22,75

Wanneer een pipe and drape systeem in de buurt staat van een 50mm buis, kun je het systeem hieraan monteren voor extra stevigheid. Ook voor het plaatsen van een standaard zonder baseplate is deze 50mm half-coupler zeer gemakkelijk.

Showtec Pipe and drape 4-weg connector onderdeel

€7,95

Dit 4-weg connector onderdeel is essentieel voor een Pipe and Drape systeem en we komen het dan ook tegen op elke staander. Bedoeld ter vervanging van een defect of zoekgeraakt onderdeel.

Showtec Pipe and drape 4-weg connector 50,4mm

€13,50

Het kan altijd gebeuren dat materiaal kapot gaat. Deze Showtec 4-way connector replacement is los te bestellen en eenvoudig te monteren. Deze connector houdt 4 Pipe and Drape liggers op de juiste plek en is geschikt voor de buisdikte 50,4mm.

Showtec Pipe and drape 4-weg connector 35mm

€15,50

Het kan altijd gebeuren dat materiaal kapot gaat. Deze Showtec 4-way connector replacement is los te bestellen en eenvoudig te monteren. Deze connector houdt 4 Pipe and Drape liggers op de juiste plek en is geschikt voor de buisdikte 35mm.

Showtec Pipe and drape 4-weg connector 40,6mm

€18,50

Het kan altijd gebeuren dat materiaal kapot gaat. Deze Showtec 4-way connector replacement is los te bestellen en eenvoudig te monteren. Deze connector houdt 4 Pipe and Drape liggers op de juiste plek en is geschikt voor de buisdikte 40,6mm.

Showtec Pipe and drape T-Bar 60cm zwart

€41,00

Plaats deze T-bar van 60cm op een Pipe and Drape systeem om bijvoorbeeld wat spots op te kunnen hangen.

Showtec Pipe and drape koordhouder

€21,00

De koordhouder van Showtec is ontworpen om van een pipe and drape systeem een barricade systeem te maken. Aan deze koorthouder kun je het afzetkoord van Showtec bevestigen, die in 3 kleuren te leveren is. Plaats de koordhouder bovenop een staander.

Showtec Pipe and drape afzetkoord rood

€29,00

Een Pipe and Drape systeem is voor diverse toepassingen te gebruiken. Zo kun je voor speciale gelegenheden een bepaald gebied afzetten of looppad maken met dit rode afzetkoord. Ideaal voor beurzen, tentoonstellingen en wachtrijen.

Showtec Pipe and drape afzetkoord blauw

€29,00

Een Pipe and Drape systeem is voor diverse toepassingen te gebruiken. Zo kun je voor speciale gelegenheden een bepaald gebied afzetten of looppad maken met dit blauwe afzetkoord. Ideaal voor beurzen, tentoonstellingen en wachtrijen.

Showtec Pipe and drape afzetkoord zwart

€29,00

Een Pipe and Drape systeem is voor diverse toepassingen te gebruiken. Zo kun je voor speciale gelegenheden een bepaald gebied afzetten of looppad maken met dit zwarte afzetkoord. Ideaal voor beurzen, tentoonstellingen en wachtrijen.