Gitaarstatieven

Gravity MSCABCL 01 Microfoonhouder voor gitaarversterker

€29,90

Met de Gravity MSCABCL 01 kun je eenvoudig een microfoon op je gitaarversterker plaatsen. Deze houder is geschikt voor bevestiging op vrijwel elke gitaarversterker. De diepte is instelbaar net als de hoek van de microfoonklem.

K&M 17581 E-guitar standaard Heli-2 kurk

€22,00

In deze verstelbare standaard van K&M kun je instrumenten van diverse afmetingen kwijt. De robuuste metalen constructie is voorzien van rubber armen om ervoor te zorgen dat je instrument niet zal beschadigen. Vooral geschikt voor elektrische gitaren.

K&M 17581 E-guitar standaard Heli-2 zwart

€17,90

Deze K&M 17581 gitaarstandaard is vooral geschikt voor elektrische gitaren. Hij is voorzien van een inklapmechanisme waardoor je hem in 4 verschillende posities kunt plaatsen. De armen zijn voorzien van rubber om beschadigingen te voorkomen.

K&M 16296 Muurbeugel voor akoestische gitaar zwart

€49,00

Wil jij je gitaar ophangen aan de muur en hem perfect presenteren? Dat kan met deze K&M 16296 muurbeugel die speciaal is gemaakt voor akoestische gitaren. Zijn armen zijn verstelbaar zodat hij geschikt is voor vrijwel elke gitaar.

K&M 16295 Muurbeugel voor elektrische gitaar zwart

€49,00

De K&M 16295 is een eenvoudige, maar prachtige manier om je gitaar op te hangen aan een muur. Hij is ontworpen voor elektrische gitaren en zijn armen zijn 360 graden draaibaar. Dankzij de siliconenlaag komt je gitaar krasvrij uit de beugel.

K&M 16280 Gitaar muurbeugel wit

€13,30

Twee schroefjes zijn er slechts nodig om deze beugel aan de muur te hangen. Dankzij de meebewegende armen is hij geschikt voor allerlei gitaren, zowel elektrisch als akoestisch. Deze uitvoering is wit.

K&M 16280 Gitaar muurbeugel kurk

€8,50

Volgens K&M is deze 16280 hun beste gitaarhouder voor aan de muur. Hij is geschikt voor allerlei gitaren en de armen kunnen draaien zodat de gitaar goed wordt vastgeklemd. De beschermende laag beschermt het instrument tegen krassen en beschadigingen.

K&M 16280 Gitaar muurbeugel zwart

€6,90

Volgens K&M is deze 16280 hun beste gitaarhouder voor aan de muur. Hij is geschikt voor allerlei gitaren en de armen kunnen draaien zodat de gitaar goed wordt vastgeklemd. De beschermende laag beschermt het instrument tegen krassen en beschadigingen.

K&M 16255 Gitaar muurbeugel zwart

€20,90

Gitaar muurbeugels zijn er in alle soorten en maten. Deze K&M 16255 is gemaakt van staal en kan zowel links als rechts geplaatst worden. De houder is voorzien van een beschermende laag, zodat je gitaar niet zal beschadigen.

K&M 16250 Gitaar muurbeugel zwart

€10,90

Met de 16250 van topmerk K&M hang je elke akoestische of elektrische gitaar eenvoudig op aan een muur. Ook gitaren met een asymmetrische hals worden dankzij de flexibele houder vastgeklemd.

K&M 16240 Gitaar muurbeugel zwart

€12,50

De 16240 is één van de vele gitaar muurbeugels die K&M in het assortiment heeft zitten. Hij is geschikt voor akoestische en elektrische gitaren, zelfs als die een asymmetrische hals hebben. Met 2 schroefjes bevestig je de beugel aan de muur.

Gravity GS01WMB Gitaar muurbeugel

€9,90

De Gravity GS01WMB is een muurbeugel speciaal gemaakt voor gitaren. Dit "Neck Hug" model klemt zich vast om de hals van de gitaar. Hij is geschikt voor elektrische gitaren, akoestische gitaren en basgitaren.

DAP Gitaarstandaard

€34,95

De DAP Mammoth gitaarstandaard is zeer degelijk en ontworpen voor zowel akoestische als elektrische gitaren. Zowel de poten als de houder zijn voorzien van een schuimlaagje om krassen op de gitaar te voorkomen.

Adam Hall SGS103 Universele gitaarstandaard

€13,50

Ben je op zoek naar een nette gitaarstandaard? Deze zwarte standaard van het merk Adam Hall is gemaakt voor zowel akoestische als elektrische gitaren.

Gravity Vari-G GSMG07 gitaarstandaard voor 7 gitaren

€59,00

Deze gitaarstandaard van het Duitse merk Gravity is geschikt voor maximaal 7 gitaren, de robuuste behuizing die voorzien is van een zachte schuimlaag zorgt ervoor dat de gitaren stevig en veilig kunnen staan.

Gravity Vari-G GSMG05 gitaarstandaard voor 5 gitaren

€53,50

Met de Gravity Vari-G GSMG05 gitaarstandaard kun je tot wel 5 gitaren veilig opbergen. Deze standaard is geschikt voor zowel elektrische, akoestische als basgitaren. Ook is het statief volledig inklapbaar.

Gravity Vari-G GSMG03 gitaarstandaard voor 3 gitaren

€49,00

Op zoek naar een degelijke en veilige manier om je gitaren weg te zetten? Dan is de Gravity Vari-G GSMG03 de perfecte oplossing. Dit statief biedt ruimte voor maximaal 3 gitaren.

Gravity GSA01U Solo-G Universal akoestische en elektrische gitaarstandaard

€15,95

Je gitaar zet je niet zomaar in een hoekje, hiervoor gebruik je natuurlijk een gitaarstandaard. Deze gitaarstandaard is geschikt voor zowel een akoestische als een elektrische gitaar.

Gravity GSA01E Solo-G Electric elektrische gitaarstandaard

€15,95

Deze Gravity GSA01E Solo-G Electric gitaarstandaard is speciaal gemaakt voor een elektrische gitaar. De standaard is voorzien van schuim en rubber zodat de gitaar niet beschadigd raakt.

Gravity GSA01A Solo-G Acoustic akoestische gitaarstandaard

€15,95

De Gravity GSA01A Solo-G Acoustic is een gitaarstandaard die ervoor zorgt dat je akoestische gitaar netjes en veilig kan staan zonder dat deze beschadigd raakt of omvalt.