Tafel microfoonstatieven

K&M 23855 Tafelflens

€14,90

De K&M 23855 is een tafelflens die ontworpen is voor de K&M 23850 en 23860 statieven. Hij heeft een hoogte van 61mm en is voorzien van 3 bevestigingsgaatjes.

Shure AMV5-DS Desktop stand voor MV5

€15,00

Met deze Shure AMV5-DS kun je heel eenvoudig de Shure Motiv MV5 op een bureau of tafel bevestigen.

Gravity MSTM1B Tafelklem microfoonhouder

€6,25

De Gravity MSTM1B is een handige klem om een microfoonklem of zwanenhals op een tafelblad te kunnen bevestigen. De klem is gemaakt van aluminium en geschikt voor een maximale bladdikte van 45mm.

Adam Hall S8B Tafel microfoonstatief

€11,95

De Adam Hall S8B is een compact tafelstatief dat op 3 poten staat. Wordt geleverd met microfoonhouder. De pootjes zijn gemakkelijk in te klappen. Ideaal voor interviews en voice-overs.

Adam Hall S8BB Tafel microfoonstatief

€12,50

De Adam Hall S8BB is een eenvoudig tafelstatief waarop je gemakkelijk een microfoon kunt plaatsen zodat deze toch op de gewenste hoogte staat.

DAP Mini desk tafelstatief

€2,25

Dit is waarschijnlijk één van de kleinste microfoonstatieven die je ooit gezien heeft. Hij is slechts 8 cm hoog en weegt 91 gram. Eenmaal uitgeklapt kan hij dienst doen voor het plaatsen van een microfoon op een tafel of bij een piano bijvoorbeeld.

JB Systems JB 50 Zwaar microfoon tafelstatief

€19,00

Op zoek naar een tafelstatief voor een microfoon? Deze stevige uitvoering van JB Systems is ideaal voor vergaderingen of presentaties. De JB 50 is uitgevoerd met een zware voet, zodat je je handen vrij kunt houden, zonder bang te zijn dat de microfoo...

JB Systems JB 55 Microfoon tafelstatief

€19,90

Zeer stevige tafelstatief van JB Systems met een zware stabiele voet. Geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar uiteraard ook voor radio DJ's die hun handen vrij willen houden.

JB Systems JB 52 tafelstatief

€12,90

Handig tafelstatief van JB Systems. Helemaal opvouwbaar en dus eenvoudig te vervoeren.

DAP Mini tafelstatief voor microfoon

€4,10

Met dit stevige tafelstatief kun je een microfoon zonder zorgen op een tafel neerzetten. Hij heeft 3 poten, waardoor hij stevig staat.

DAP Mini tafelstatief voor microfoon 15 cm

€2,10

Met dit stevige tafelstatief kun je een microfoon zonder zorgen op een tafel neerzetten. Hij heeft een hoogte van 15cm.

DAP Microfoon tafelstatief met instelbare arm

€14,20

Dit is het ideale statief voor het plaatsen van een microfoon op een tafel bij bijvoorbeeld conferenties of speeches. De zware basis zorgt ervoor dat het statief op zijn plaats blijft en dankzij de zwanenhals krijg je de microfoon exact op de juiste posit

DAP Microfoon tafelstatief 20cm

€11,00

Dit is het ideale statief voor het plaatsen van een mcirofoon op een tafel bij bijvoorbeeld conferenties of speeches. De zware basis zorgt ervoor dat het statief op zijn plaats blijft en dankzij de zwanenhals krijg je de microfoon op de juiste plek.

DAP Microfoon tafelstatief zwart

€9,00

Op zoek naar een betaalbaar tafelstatief? Dit statief van DAP heeft een variabele hoogte van 23 tot 37cm en heeft een mooie zwarte look.

K&M 22140 tafelbasis voor zwanenhalzen

€6,50

Deze zwarte tafelbasis wordt geleverd met een bout voorzien van een 4mm gat. Hierdoor kun je een zwanenhals op de tafelbasis monteren en de kabel doorvoeren. De flens zelf bevestig je gemakkelijk met 3 schroeven.

Caymon CST101/B tafelstatief

€15,65

Zet je microfoon stevig op een tafel met dit handige CST101/B tafelstatief van Caymon. Hij heeft een 5/8 en 3/8 inch draadaansluiting en heeft een hoogte van 173mm.

Gravity MST01B tafelmicrofoonstatief

€17,90

Dit Gravity MST01B tafelmicrofoonstatief is ideaal om een microfoon stabiel op een tafel te zetten. De voet is zwaar en gegoten en de buis is gemaakt van staal.

Rode DS1 Tafelstatief

€24,90

Het Rode DS1 tafelstatief staat stevig op je bureau en is ontworpen voor Rode microfoons en shockmounts. Ideaal voor interviews, podcasts of vlogs. Het statief weegt bijna een kilo en blijft dus altijd stevig op de gewenste plek staan.