Microfoonstatief accessoires

K&M 122a Tray voor microfoonstatief walnoot

€27,00

Je plectrum, sigaretten, microfoon, glas of andere accessoires binnen handbereik hebben wanneer je aan het zingen of spelen bent? Kijk eens naar deze K&M 122a tray in de kleur walnoot. Je bevestigt hem eenvoudig aan een microfoonstatief.

K&M 16022 Universele drankhouder

€16,60

Deze K&M 16022 drankhouder is geschikt voor bevestiging aan elk partituur-, microfoon- en instrumentstatief met een buisdiameter tot 30mm. Je kunt er flessen, glazen en bekers in kwijt tot een maximum diameter van 95mm.

K&M 12218 Tray voor microfoonstatief zwart

€28,00

Je plectrum, sigaretten, microfoon, glas of andere accessoires binnen handbereik hebben wanneer je aan het zingen of spelen bent? Kijk eens naar deze K&M 12218 tray in de kleur zwart. Je bevestigt hem eenvoudig aan een microfoonstatief.

DAP Universele tablethouder voor statief

€24,60

Steeds meer muzikanten nemen een tablet mee naar hun optredens. Waarom nog met klappers vol papier sjouwen als alles op een tablet net zo goed of zelfs beter zichtbaar is? Deze DAP tablethouder is geschikt voor een iPad mini.

DAP Universele tablethouder

€41,50

Met deze universele tablethouder van DAP plaats je een tablet eenvoudig op een tafel of bureau bijvoorbeeld. Hij is geschikt voor alle type iPads, maar tablets met vergelijkbare afmetingen passen uiteraard ook.

DAP Universele smartphonehouder voor statief

€21,30

Met deze smartphonehouder plaats je een Apple iPhone 5, 6 (plus) of 7 (plus) eenvoudig aan een microfoonstatief. Alle delen zijn draaibaar, zodat je de telefoon verticaal of horizontaal kunt plaatsen.

Gravity MS2WP Verzwaarde plaat voor microfoonvoet

€9,95

De Gravity MS2WP is een verzwaarde plaat die je onderin de ronde voet van diverse Gravity microfoonstatieven kunt plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de onderkant nog eens 2,3 kg zwaarder wordt, zodat het statief altijd stevig blijft staan.

IMG Stage Line MHP-400 T-bar voor 4 microfoons

€14,95

De IMG Stage Line MHP-400 is een t-bar geschikt voor het plaatsen van 4 microfoons op één microfoonstatief.

IMG Stage Line SMS-2 T-bar voor 2 microfoons

€16,95

De IMG Stage Line SMS-2 is een t-bar geschikt voor het plaatsen van 2 microfoons op één microfoonstatief.

K&M 19717 iPad Air 2 houder voor statief

€27,00

De K&M 19717 is speciaal ontwikkeld voor het vastklemmen van een iPad Air 2. Deze houder plaats je eenvoudig bovenop een microfoonstatief. Ideaal voor gebruik op het podium, thuis, in oefenruimtes of in winkels.

Gravity RP5555WHT1 Universeel Gravity ringen pakket Ghost White

€3,90

Ben jij niet zo'n fan van de felgroene ringetjes op de Gravity producten? Dit ringenpakket bestaat uit totaal 20 ringetjes in 4 verschillende maten.

K&M 19742 Tablethouder voor op microfoonstatief

€38,00

Een iPad houder was al de normaalste zaak voor topmerk K&M. Het aanbod aan tablets is echter breder dan alleen de iPad en daarom heeft K&M nu ook een universele tablethouder op de markt gebracht. Je bevestigt deze houder bovenop een statief.

Gravity RP5555BLU2 Universeel Gravity ringen pakket Deep Sea Blue

€3,90

Ben jij niet zo'n fan van de felgroene ringetjes op de Gravity producten? Dit ringenpakket bestaat uit totaal 20 ringetjes in 4 verschillende maten.

Gravity MSQC1TB Microfoonstatief quick coupler

€2,90

De MSQC1TB is een snelkoppeling voor microfoonklemmen, dit is een extra kop zodat je meerdere klemmen kunt gebruiken. Deze quick coupler wordt geleverd inclusief verloopnippels.

Gravity HPHMS 01 B hoofdtelefoon statiefbeugel

€7,20

Plaats de Gravity HPHMS 01 B aan je microfoonstatief zodat je je hoofdtelefoon altijd veilig kunt ophangen. Hiermee voorkom je dat je hoofdtelefoon op de grond valt en kapot gaat.

Gravity MAMH01 Microfoonhouder

€7,90

De Gravity MAMH01 is een stevige microfoonhouder, geschikt boor bevestiging aan de buis van een microfoonstatief. Op die manier kun je 2 microfoons op één statief plaatsen. Ideaal voor zang in combinatie met een instrument bijvoorbeeld.

Gravity MSQT1B Microfoonstatief tiltadapter

€11,90

Maak je microfoonstatief nog flexibeler met de Gravity MSQT 1B tiltadapter. Deze adapter maakt het mogelijk om een microfoonklem in de gewenste hoek te plaatsen.

Shure A26X verlengstuk voor statief

€9,95

De Shure A26X is een verlengstuk voor gebruik op een montageflens voor een microfoonklem, maar ook kan hij gebruikt worden om een statief een stukje te verlengen.

Gravity MATRAY2 Universele tray voor microfoonstatieven

€16,50

De MA Tray 2 van Gravity is een stalen plaat die 360 graden gedraaid kan worden wanneer hij bevestigd is aan een microfoonstatief. Zijn afmeting is 400 x 130mm en hierdoor is hij groot genoeg voor allerlei accessoires.

Gravity RP5555ORG1 Universeel Gravity ringen pakket Electric Orange

€3,90

Ben jij niet zo'n fan van de felgroene ringetjes op de Gravity producten? Dit ringenpakket bestaat uit totaal 20 ringetjes in 4 verschillende maten.