Broadcast microfoonstatieven

DAP Broadcast statief met Neutrik pluggen

€90,00

Op zoek naar een goede microfoonarm voor in de studio? Dit broadcast microfoonstatief van DAP heeft een sterke arm die niet ongewenst naar beneden zakt. De interne microfoonkabel is voorzien van professionele Neutrik pluggen.

K&M 23860 Tafelarm microfoonstatief

€159,00

De K&M 23860 is jouw ideale partner in de studio! Je kunt hem in elke positie plaatsen waardoor de microfoon geheel naar wens afgesteld staat. Dit statief is geschikt tot een maximum gewicht van 1,5kg.

K&M 23850 Tafelarm microfoonstatief

€89,00

Met de K&M 23850 haal je een prachtig tafelarm microfoonstatief in huis van het Duitse topmerk. Hij is geschikt voor microfoons met een maximum gewicht van 800 gram. De 3-pins XLR kabel van 5 meter loopt door het statief.

Vonyx Tafelmicrofoonarm met kabel

€26,00

Dit microfoonstatief komen we vooral tegen in radiostudio's. Hij is gemaakt om diverse kanten op te knikken om zo exact voor de mond geplaatst te kunnen worden. Dankzij de meegeleverde klem plaats je hem eenvoudig aan een tafel of bureau.

Caymon CST238/B broadcast microfoonstatief

€139,00

Met dit handige microfoonstatief van Caymon kun je je microfoon aan je bureau bevestigen. Door de flexibele arm is hij in iedere gewenste positie te plaatsen. Verder heeft hij een geïntegreerde XLR kabel van 5 meter.

Rode PSA1 professionele studio boomarm

€92,90

De Rode PSA-1 geeft de microfoon de flexibiliteit die je wenst. Je kunt de Rode microfoon op elk gewenste positie plaatsen. Wanneer je de microfoon niet gebruikt kun je ervoor kiezen om de microfoon bijvoorbeeld achter een beeldmonitor te plaatsen.

DAP Broadcasting statief

€38,00

Dit microfoonstatief is speciaal ontworpen voor radio- en studiotoepassingen. Dankzij de geveerde constructie kun je het statief in elke gewenste positie plaatsen. De hoogte is instelbaar van 165 tot 220cm.