Speaker standaard

Je gebruikt een luidspreker statief of speaker standaard om je speaker op de juiste hoogte te plaatsen. Op deze pagina vind je gegarandeerd de statieven die je nodig hebt, maar ook bijbehorende onderdelen en accessoires. Speaker standaarden koop je uiteraard bij Fritz-Events door ons brede aanbod, scherpe prijzen en omdat wij dé specialist zijn in geluidapparatuur en toebehoren. De producten op deze pagina zijn geselecteerd om je een goede prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen garanderen.

Lees meer

Welk type speaker standaard past bij mijn speakers?

Heb je een sub-top-combinatie, dan gebruik je een tussenpaal om de sub fysiek te scheiden van de top, aangezien een sub voor het beste geluid op de grond kan worden geplaatst en een top voor een eerlijk en helder geluid het beste op hoogte kan worden gesteld. De hoogte van een top speaker zet men vaak op oorhoogte, maar de ideale hoogte is afhankelijk van de ruimte en het aantal aanwezige personen.

Wil je niet overbodig ruimte verliezen of fysiek/visueel last ervaren van afleidende statiefpoten, dan kun je ervoor kiezen om je speaker aan de muur te monteren middels een muurbeugel.

Heb jij een kleinere luidspreker, zoals studiomonitor, die je op hoogte wilt brengen voor een ultiem geluid, dan is een bevestiging niet nodig en kun je deze direct op een studiomonitorstatief met platte bovenkant plaatsen.

Daarnaast vind je allerlei accessoires voor luidsprekerstatieven. Zoek je bijvoorbeeld een adapter, verloop of transporttas, dan is dit de juiste pagina om hem goedkoop, gemakkelijk en snel te bestellen!

K&M speaker standaard en overige merken

Een bekend en befaamd merk in deze categorie is K&M. Een groot deel van ons aanbod bestaat dan ook uit K&M-speakerstatieven, maar uiteraard vind je hier ook producten van diverse andere merken, zoals: DAP, Gravity, Power Dynamics, JB systems, LD systems, Adam Hall systems en Cayman.

Meer informatie of vragen over je benodigde speaker standaard?

Voor meer informatie over je benodigde speaker standaard kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan 6 dagen per week klaar om je te helpen met al je vragen en verzoeken met betrekking tot speaker standaard. Daarnaast hebben wij een aantal speaker statieven opgesteld en aangesloten in onze 200m² grote showroom in het Brabantse Cuijk.