Studio accessoires

DAP Studio Eyeball

€26,60

Deze Studio Eyeball is eigenlijk een reflectiefilter en popfilter in één. Je kunt hem direct op een studio microfoon met of zonder shockmount bevestigen.

LD Systems SP1 sustain pedaal

€29,00

Dit SP1 sustainpedaal van LD Systems heeft een klassieke uitstraling. Volle noten met sustaineffect kun je als pianist natuurlijk alleen bespelen met een sustainpedaal waar je de toon mee kunt vasthouden.

Native Instruments Maschine Custom Kit roze

€29,00

Met de Native Instruments Maschine custom kit zorg je voor een nieuwe verfrissende kleur voor je Maschine controller. Er zijn verschillende kleuren, dit is de roze variant.

Native Instruments Maschine Custom Kit grijs

€29,00

Met de Native Instruments Maschine custom kit zorg je voor een nieuwe verfrissende kleur voor je Maschine controller. Er zijn verschillende kleuren, dit is de grijze variant.

Native Instruments Maschine Custom Kit goud

€29,00

Met de Native Instruments Maschine custom kit zorg je voor een nieuwe verfrissende kleur voor je Maschine controller. Er zijn verschillende kleuren, dit is de gouden variant.

Native Instruments Maschine Custom Kit rood

€29,00

Met de Native Instruments Maschine custom kit zorg je voor een nieuwe verfrissende kleur voor je Maschine controller. Er zijn verschillende kleuren, dit is de rode variant.

Native Instruments Maschine Custom Kit blauw

€29,00

Met de Native Instruments Maschine custom kit zorg je voor een nieuwe verfrissende kleur voor je Maschine controller. Er zijn verschillende kleuren, dit is de blauwe variant.