Studiomeubel & DJ meubel

Prijs
Min: €0
Max: €500
Merken
Sound Desk Pro White studiomeubel wit
€ 499,00
Sound Desk Pro Black studiomeubel zwart
€ 499,00
Sound Desk Pro Walnut studiomeubel walnoot
€ 499,00
Workbench Black studiomeubel zwart
€ 329,00
Workbench White studiomeubel wit
€ 329,00

Verschillende typen studiomeubels

In ons huidige assortiment vind je twee typen studiomeubels van Glorious, namelijk de "Workbench" en de "Sound Desk Pro". Deze zijn te verkrijgen in het zwart, wit en walnoot. Dit zijn stevige, solide tafels die speciaal zijn ontworpen voor DJ's en muziek producenten. Op ieder detail is hierbij gelet. Zelfs bezit de tafel handige kabelgaten, waardoor alle kabels mooi kunnen worden weggewerkt.

Stevig en makkelijk in elkaar te zetten

Een studiomeubel kun je zelf gemakkelijk en snel in elkaar zetten. Je kunt een studiomeubel dus gerust online kopen zonder je zorgen te hoeven maken dat je er niet mee aan de slag kunt. Door het x-vormig ontwerp zijn de studiomeubels extra stevig.

Advies nodig bij de aanschaf van een studiomeubel?

Wij hebben ons aanbod zorgvuldig geselecteerd om een goede prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bieden. Voldoet ons aanbod niet aan je wensen, dan horen wij dit graag en gaan wij kijken of toch je gewenste studiomeubel kunnen leveren. Je kunt ons bereiken door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij hopen iedere keer een lach op je gezicht te kunnen toveren, dus neem gerust contact met ons op bij vragen of voor eerlijk en deskundig advies.