Elektrische confetticannons

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm donkerblauw metallic

€6,95

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen in te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van donkerblauwe PVC snippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm donkergroen metallic

€6,95

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen om te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van donkergroene PVC snippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm wit metallic

€9,95

Deze Electric confetti cannons van MagicFX zijn gevuld met witte confettisnippers. Gemaakt van speciaal folie wat extra glinstert in de zon of in het licht. De lengte is 80cm.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm oranje metallic

€9,95

Deze Electric confetti cannons van MagicFX zijn gevuld met oranje confettisnippers. Gemaakt van speciaal folie wat extra glinstert in de zon of in het licht. De lengte is 80cm.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm zwart metallic

€9,95

Deze Electric confetti cannons van MagicFX zijn gevuld met zwarte confettisnippers. Gemaakt van speciaal folie wat extra glinstert in de zon of in het licht. De lengte is 80cm.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm zilver metallic

€6,95

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen om te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van zilveren PVC snippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm rood metallic

€6,95

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen in te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van rode PVC snippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm roze metallic

€6,95

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen in te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van roze PVC snippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm geel

€6,25

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen in te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van gele snippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm hartjes rood

€8,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 80cm. Deze buis is gevuld met rode hartjes en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm hartjes rood

€7,15

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met rode hartjes en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm wit+zilver

€6,75

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met witte en zilveren confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm oranje

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met oranje confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Cannon 80cm leeg

€5,45

Lege Magic FX cannon om te vullen met verschillende kleuren of vormen confetti. De shooter is eenmalig bruikbaar en is elektrisch af te schieten.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm zilver metallic

€9,95

Deze MagixFX Electric confetti cannons zijn gevuld met zilveren confettisnippers. Gemaakt van speciaal folie wat extra glinstert in de zon of in het licht. De lengte is 80cm.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm wit

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is wit en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm wit+zilver

€7,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is wit+zilver en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm zwart

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met zwarte confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm goud metallic

€6,95

Metallic confetti is net even wat anders dan de normale papieren confetti. Het is voorzien van een folielaag. Deze electric cannon is 50cm lang en voorzien van gouden snippers.

Deze elektrische confetticannons zijn gemaakt van kartonnen buizen. De buizen hebben een doorsnede van 5cm en zijn voorgevuld met confettisnippers. Aan de bovenkant van de shooter zorgt een dun stukje folie ervoor dat de snippers niet ongewenst uit de buis kunnen vallen.
 
Verschillende lengte buizen
De elektrische confetticannons verschillen van elkaar in lengte en kleur van de snippers. Er zijn confettishooters van 40cm, maar ook van 80cm. Het bereik hiervan kan oplopen tot zo'n 12 meter.

Hoe worden de cannons afgeschoten?
De cannons zijn allemaal voorzien van een kort kabeltje. De cannon kan in een Magic FX Power Shot of Showtec FX Shot worden geplaatst. Er zijn echter nog meer units waar de cannons in kunnen, zoals de Magic FX Confetti Gun en de Shot Base. Het kabeltje wordt vervolgens verbonden met de unit. Zodra er spanning op het kabeltje komt, schiet de confetti af.