Pioneer XPRS-12 Actieve PA luidspreker 12 inch

XPRS-12
€1.299,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Pioneer XPRS-12 is een 12 inch actieve top luidspreker met een klasse D versterker van het A-merk Powersoft. Deze speaker heeft dan ook een continue vermogen van maar liefst 1200 Watt.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240552
  • Artikelnummer:XPRS-12
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Pioneer is al jaren markleider in de DJ-gear sector, maar ook zijn ze druk bezig om groot te worden met luidsprekersystemen en dat bewijzen ze onder andere met de Pioneer XPRS-12 actieve PA luidspreker.

Kwaliteit
De kwaliteit van de luidspreker zie je terug op diverse punten, zo wordt er gebruik gemaakt van een digitale Powersoft versterker, maar ook aan de behuizing is dit terug te zien. De behuizing van de XPRS-12 is gemaakt van 15mm hardhout multiplex. Dit zorgt niet alleen voor een enorm sterke behuizing, maar ook voor een strakke en natuurlijke weergave van het geluid.

Techniek
De Pioneer XPRS-12 is geladen met een 12 inch lichtgewicht luidspreker en een 1,75 inch hoge tonen compressiedriver. Naast de luidsprekers en de Powersoft versterker is hij ook uitgevoerd met de gepatenteerde AFAST technology. De Pioneer AFAST technology reduceert resonantie en andere ongewenste bijgeluiden, dit zorgt dus voor een strakker geluid.

Beveiliging over beveiliging
Een luidspreker van een A-merk kan veel verdragen, maar ook hierbij zijn er grenzen. De Pioneer XPRS-12 is daarom dan ook uitgevoerd met diverse beveiligingen. Zo is de versterker voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een overbelastingsbeveiliging, de luidsprekers zijn beveiligd tegen DC-stroom en oververmogen en hebben een overvoltagelimiter. Als laatste is er ook nog een beveilging voor het stroomcircuit om de versterker te beschermen.

Vier EQ-modi
Om de luidspreker breed inzetbaar te maken is hij voorzien van vier verschillende Equalizer modi. De "Flat"-stand is voor een neutrale en eerlijke weergave van het binnenkomende signaal, de "Bass+"-stand voegt wat extra laag frequenties toe, zo is de speaker meer geschikt voor dance muziek. De "Speech"-stand zorgt voor een duidelijke en heldere weergave van spraak en is dan ook perfect voor vergaderruimte's of theaters. De vierde stand is "Wedge", deze reduceert de lage frequenties waardoor de luidspreker geschikt is voor vloermonitor gebruik.

Specificaties:
-2-weg fullrange luidspreker
-Met Powersoft digitale versterker
-2x line-ingang
-1x microfoon-ingang
-1x Aux-ingang
-4 EQ-modi
-2x direct-link uitgang
-1x mix-uitgang
-Frequentiebereik: 50 tot 20.000Hz
-Spreiding: 90° x 60°
-Kantelbare hoorn
-Maximaal SPL: 135dB
-Crossover frequentie: 2kHz
-Versterker klasse: D
-Vermogen totaal continue: 1200W
-Vermogen totaal peak: 2400W
-Vermogen LF: 800W
-Vermogen HF: 400W
-12 inch LF woofer
-1,75 inch HF driver
-Materiaal behuizing: 15mm berken multiplex
-Afwerking: halfmat zwarte structuurlak
-2 handgrepen
-Rigging: 12x M10 bevestigingspunt
-35mm statiefflens van 0° en 7°
-Beveiligd tegen: oververhitting, DC, overfrequentie, overvoltage, overbelasting enz..
-Aansluitspanning: 110V tot 240V
-Stroomverbruik: 167W
-Afmetingen: 380 x 647 x 398mm (BxHxD)
-Gewicht: 23.1kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen