Pioneer DJM-TOUR1 professionele DJ mixer

DJM-TOUR1
€5.999,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Pioneer DJM-TOUR1 is niet zomaar een DJ mixer, al kun je dat aan de prijs al zien. Hij biedt je ongeëvenaarde geluidskwaliteit met een interne 5-poorts LAN hub en zelfs een AES/EBU uitgang. Voor hen voor wie alleen het beste goed genoeg is.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240439
  • Artikelnummer:DJM-TOUR1
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Iedereen die voor publiek draait weet hoe belangrijk goed gereedschap is. Draai je op een festival of in een grote club, dan is alleen de beste kaliteit goed genoeg. Pioneer heeft dat goed begrepen en heeft daarom deze DJM-TOUR1 ontwikkeld. Een DJ mixer zoals we nog nooit gezien hebben.

Mogelijkheden zijn eindeloos
Op het eerste oog lijkt deze DJM-TOUR1 natuurlijk op de bekende DJM-900 Nexus 2, maar hij biedt meer uiteraard. Veel meer! De DJM-TOUR1 is ontworpen voor de grote podia en ondersteunt hierdoor ook FLAC/ALAC bestanden met resoluties tot 32 bits.

Overzichtelijke layout
Veel dingen zijn hetzelfde gebleven. Zo is de layout onveranderd en zul je dus als DJ snel gewend zijn wanneer je de kans krijgt om met deze mixer te mogen werken.

Dubbele hoofdtelefoonuitgang
Eén van de vele nieuwe features is de dubbele hoofdtelefoonuitgang. Die kennen we toch al langer? Nee, niet op de manier zoals op de DJM-TOUR1. Hierbij kun je namelijk per hoofdtelefoon kiezen welke geluidsbron je wilt horen. Handig als je samen draait of als je een DJ wisseling moet doen.

Robuuste netwerkaansluitingen
De netwerkaansluitingen zoals we die kennen van diverse spelers en mixers van Pioneer lieten nog wel eens te wensen over. Ze bleken niet altijd bestand tegen het on-the-road geweld. Hierop heeft Pioneer besloten de TOUR1 serie te voorzien van LAN ethercon chassisdelen van topmerk Neutrik. Hiermee moeten de problemen verleden tijd worden.

AUX ingang
Ook nieuwe is de gebalanceerde AUX-ingang. Deze zien we helemaal links op de DJM-TOUR1. Het is mogelijk hier 2 XLR-kabels of 2 Jack-kabels aan te sluiten. De VU-meter laat je direct het geluidsniveau zien.

Word clock
Ook nieuwe op de DJM-TOUR1 is de Word Clock aansluiting. Hiermee kun je audio perfect synchroniseren met de Front of House, wat weer handig is bij tijdcode shows.

Opklapbaar scherm
De DJM-TOUR1 wordt gekenmerkt door een groot 13 inch opklapbaar scherm. Dit scherm kan in verschillende posities worden geplaatst. Het is bovendien voorzien van een handige zonneklep, iets wat we al een aantal jaren missen.

Geen losse LAN-HUB meer
Nooit meer gedoe met een losse LAN-HUB en een berg kabels. De Pioneer DJM-TOUR1 heeft namelijk een ingebouwde HUB, waarbij je tot wel 5 spelers of laptops op de mixer kunt aansluiten.Specificaties:
-Aantal kanalen: 5x audio, 2x microfoon
-Ingangen: 4x Digital In (Coaxial), 4x Line In (RCA), 4x Phono (RCA), 1x AUX (XLR en jack), 2x microfoon (XLR en Jack)
-Uitgangen: 2x master out (XLR en RCA), 1x Booth Out (XLR) 4x hoofdtelefoon uit (2x stereo jack en 2x 3.5mm stereo min-jack), 1x Rec Out (RCA), 1x Digital Out (coaxial)
-Overige poorten: 1x Send (Jack), 1x Return (Jack), 2x USB B, 1x USB A, 4x Link (LAN), 1x computer link (LAN), 1x internet (LAN)
-Fullcolour 13 inch touchscreen
-Touchscreen voorzien van zonneklepje
-Eigen voeding voor scherm (staat dus los van de performance van de DJM-TOUR1)
-Sampling rate: 96 kHz
-D/A converter: 32bit
-A/D converter: 24bit
-Frequentie response: 20 Hz ~ 40 kHz (Line)
-Total Harmonic Distortion: 0.005% or less (Line-Master1)
-S/N ratio 105 dB (Line)
-Voorzien van Word Clock aansluiting
-Spanning: AC 110-240V 50/60 Hz
-Maximum afmetingen bij gesloten scherm: 445.2 × 451.6 × 179.1mm (BxDxH)
-Maximum afmetingen bij 90 graden gekanteld scherm: 445.2 × 457.7 × 418mm (BxDxH)
-Maximum afmetingen bij volledig geopend scherm: 445.2 × 694.5 × 203,1mm (BxDxH)
-Gewicht: 16.1 kg
-Verstelbare pootjes

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen