Pioneer DJM-S9 2-kanaals battle mixer

DJM-S9
€1.799,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Pioneer DJM-S9 is de opvolger van de DJM-909 battle mixer, naast diverse verbeteringen zijn er ook enorm veel nieuwe mogelijkheden.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240170
  • Artikelnummer:DJM-S9
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De DJM-909 was geen populaire mixer onder de normale DJ's, maar wel één van meest gewilde mixers onder de DJ's die nog met vinyl werken. Nu is er de opvolger, de Pioneer DJM-S9. De Pioneer DJM-S9 heeft een lading aan mogelijkheden met effecten en instellingen.

Wisselen van de wacht
Er staan vaak meerdere DJ's op een line-up, voorheen ging het wisselen eenvoudig omdat ieder zijn eigen platencollectie had. Maar dat was vroeger, tegenwoordig werken de DJ's nog wel met vinyl maar ook met de laptop, het wisselen van de laptop is een lastiger verhaal en kost vaak wat tijd en dus stilte. Daarom is de Pioneer DJM-S9 uitgevoerd met niet één maar twee geluidskaarten, dit maakt het wisselen van de DJ een stuk eenvoudiger en veel sneller. Uiteraard is er ook gewoon de mogelijkheid om alleen met vinyl te werken zonder een laptop, ook het aansluiten van een CD-speler is geen probeem.

Serato DJ
De Pioneer DJM-S9 is gericht op het werken met Serato, de mixer is dan ook van zoveel knoppen en toetsen voorzien dat je de laptop alleen nog nodig hebt om de track-titels af te kunnen lezen.

Beat FX en Serato DJ FX
Deze DJM-S9 battle mixer is voorzien van totaal 12 verschilende effecten die met één druk op de knop te selecteren zijn. 6 van de effecten worden geproduceerd door de mixer zelf, dit zijn de Pioneer Beat FX. De andere 6 effecten worden de Serato DJ FX genoemd, deze kunnen in de Serato DJ software toegewezen worden.

Performance Pads
Wat we nog niet eerder bij Pioneer hebben gezien op een mixer zijn de Performance Pads. De Pioneer DJM-S9 is uitgevoerd met maar liefst 2x 8 Performance Pads, deze pads zijn in te delen in 2 banken, je hebt er dus totaal 32 tot je beschikking.

Pad Mode
De Performance Pads op de DJM-S9 hebben ook weer 8 verschillende gebruikers modi, je kun ze bijvoorbeeld als hot cue gebruiken, maar ook als sampler, slicer, roll of bijvoorbeeld voor een loop. De modi hebben verschillende kleuren waardoor de verschillen goed te onderscheiden zijn.Specificaties:
-2-kanaals Battle mixer
-Inclusief tijdcode vinyl
-2 interne geluidskaarten
-FX-trigger schakelaars
-Inclusief 3 faderbumpers
-6 color FX effecten
-16 Beat FX effecten
-16 Performance Pads met RGB LED-verlichting
-2 banken voor performance pads
-8 modi voor pads via Serato
-6 Serato FX effecten (keuze uit 55 effecten)
-Veel instellingen voor microfoon en cross-fader
-Hoofdtelefoon uitgangn met 3,5 en 6,3mm jack
-CD/line en phono ingangen
-Aux ingang
-Microfoon ingang
-Master uitgang met XLR en RCA
-Booth uitgang met 6,3mm jack

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen