Pioneer DJM-900 NXS2 4-kanaals DJ Mixer

DJM-900NXS2
€2.279,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Het was wachten op een opvolger van de razendpopulaire DJM-900 Nexus. We stellen je voor aan de nieuwe clubstandaard, de DJM-900 NXS2. Een 4-kanaals DJ mixer, met nog meer mogelijkheden dan zijn voorganger.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240224
  • Artikelnummer:DJM-900NXS2
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Pioneer DJM-900 NXS2 moet de clubs de komende jaren gaan domineren. De kans dat dat gaat gebeuren is vrij groot, want hij zit weer boordevol mogelijkheden en vernieuwingen. 

Verschillen Pioneer DJM-900 NXS en DJM-900 NXS2
Wat zijn nou de verschillen tussen de "oude" en de nieuwe DJM-900 NXS2? Wat direct opvalt is dat er aan de looks niet veel is veranderd. Dat is maar goed ook, want veel DJ's werken inmiddels blindelings met de DJ mixer. Het is immers al jaren de clubstandaard. Hij heeft een vergelijkbare afmeting en ook het gewicht scheelt niet veel.

USB poorten
Wat wel veranderd is zijn de 2 USB-poorten links bovenin de mixer. Hierop kan een laptop worden aangesloten om de mixer als MIDI-controller te gebruiken. De tweede USB-poort is geplaatst om te zorgen voor een soepele overgang tussen 2 DJ's, wanneer zij elkaar afwisselen. Aan de rechterkant van de DJM-900 NXS2 zien we zelfs een derde USB-poort.

Blauwe LED's boven elk kanaal
Natuurlijk zien we boven elk kanaal een opvallende CUE-knop zitten. Die is bedoeld voor het voorbeluisteren van tracks en we zien deze dan ook al tientallen jaren terug op de pioneer mixers. Wat nieuw is, is de blauwe LED direct boven het kanaal. Er staat EFX op en hiedoor kun je simpelweg zien naar welk kanaal het gekozen Beat effect is toegewezen.

Dubbele hoofdtelefoonuitgang
Het is heel simpel, maar toch zagen we het niet eerder op de DJM-900 Nexus. Deze DJM-900 NXS2 is voorzien van een dubbele hoofdtelefoonuitgang. De ene heeft een 6.35mm jack-aansluiting, de andere een 3.5mm mini-jack. Ideaal omdat je dan niet meer met verloopadapters hoeft te werken, maar ook voor een DJ wissel kan het handig zijn.

Verbeterde geluidskaart
De DJM-900 NXS2 is ook intern verbeterd. Zo is hij uitgerust met een 64-bit processor voor een natuurlijke, warme en gedetailleerde klank. Ook de voeding van de DJM-900 NXS2 is aangepast om bijgeluiden te verminderen.

Productbundels with DJM-900 NXS2 4-kanaals DJ Mixer

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen