Pioneer DJM-850 DJ 4-kanaals mixer

DJM-850-K
€1.569,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Op zoek naar een uitgebreide 4-kanaals DJ mixer? De Pioneer DJM-850 is voorzien van diverse sound color en beat effecten.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4988028168758
  • Artikelnummer:DJM-850-K
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

Als DJ wens je een prettige mixer en het liefst nog wat extra speeltjes als; filters, flangers en andere effecten. De Pioneer DJM-850 is zo'n mixer die je op vele punten blij zal maken. Effecten, gebruiksgemak en kwaliteit zijn gecombineerd zoals je gewend bent van Pioneer. Jarenlang is Pioneer de koploper in de DJ wereld en dat is niet voor niets.

Kanalen
Deze 4-kanaals mixer is uitgerust met een 3-bands equalizer en CUE-knop per kanaal. Zo kun je direct een track voorbeluisteren op je koptelefoon. Pioneer weet als geen ander waar de knoppen moeten zitten en denkt vanuit het brein van de DJ. Zo zijn alle belangrijkste functies direct bereikbaar en zijn de effecten aan de buitenkant gelaten.

Effecten
Naast 13 beat-effecten is de Pioneer DJM-850 ook uitgerust met 4 Sound Color effects: Noise, Gate, Filter en Crush. Effecten zijn handig om over te mixen of net wat extra dimensie over te brengen naar het publiek. Ook maakt het gebruik van effecten de mix interessanter. Boven de 13 beat-effecten bevindt zich een duidelijk display met alle gegevens van het gekozen effect.

Instellingen
Je hebt vele mogelijkheden om de mixer aan te passen naar jouw wensen. Zo kun je per kanaal fader-curves instellen, snel schakelen tussen inputs, de crossfader toewijzen en zelfs een track laten starten door middel van de fader omhoog te schuiven. Hiervoor dien je wel de CD-speler met de Pioneer DJM-850 te verbinden.

 

Specificaties:
-4-Kanaals DJ mixer
-3-Bands equalizer per kanaal
-4 Sound Color effects: Crush, Gate, Filter en Noise
-13 Verbeterde Beat effecten: met o.a. Reverb, Flanger, Roll
-Talkover functie
-Koptelefoon: Volumeregeling + Cue/Mix
-Stroomverbruik: 30W
-Sampling Rate: 96 kHz
-A/D Converter: 24-bit
-A/D Converter: (MASTER) 32-bit
-Frequentie bereik: 20 Hz - 20 kHz
-Afmetingen: 32 x 38,1 x 10,8cm (LxHxB)
-Gewicht: 7,7kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen