Pioneer DDJ-WeGO4-K DJ controller zwart

DDJ-WEGO4-K
€319,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Pioneer DDJ-WeGO4 is een zeer compacte DJ controller die gebruikt kan worden in combinatie met een laptop of iPad. Het wordt gezien als één van de populairste controllers voor beginnende DJ's
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240675
  • Artikelnummer:DDJ-WEGO4-K
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Laptop
De Pioneer DDJ-WeGO4 kun je gebruiken in combinatie met een laptop of met een iPad. Voor de laptop wordt een USB kabel meegeleverd. Om met deze controller te kunnen draaien heb je Rekordbox DJ nodig. In deze software kun je al je MP3's plaatsen, zodat je ze met de DDJ-WeGO4 kunt afspelen. Een license key hiervoor tref je aan in de verpakking. 

iPad
Voor de iPad is de Pioneer app 'We DJ' beschikbaar in iOS. Je kunt dan op een eenvoudige wijze muziek draaien uit je iTunes bibliotheek. De iPad wordt gevoed door de controller zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een lege accu.

Layout
De layout van de Pioneer DDJ-WeGO4 is wat anders dan we gewend zijn. Aan de bovenzijde zit allereerst een grote sleuf voor het plaatsen van de iPad. Daarnaast zitten de pitchfaders. Wat niet verrassend is, is de plaatsing van de browseknop. Die zit in het midden net onder de dockingstation voor de iPad. Hiermee scroll je door je nummers. Met de load-toetsen links en rechts ervan kun je nummers inladen om af te spelen. We zien een 2-bands toonregeling (hoog en laag) en een filterknop voor het toepassen van een filter-effect. Het is overigens mogelijk om in de Rekordbox software aan te geven dat je liever 3-bands toonregeling gebruikt. De filter-knop van de Pioneer DDJ-WeGO4 wordt dan een frequentieknop voor de lage tonen. De andere effecten kun je activeren met de FX-toetsen boven beide jogwheels.

Jogwheels
Die jogwheels werken hetzelfde als we gewend zijn uit de CDJ-serie van Pioneer. Wanneer je de bovenkant aanraakt kun je scratchen en als je de zijkant van het jogwheel aanraakt kun je pitchbenden. Rondom de jogwheels zijn mooie LED-strips aangebracht.

Hot CUE's en sampler
Onderaan de jogwheels van de Pioneer DDJ-WeGO4 zien we de toetsen voor play/pauze en CUE. Daarnaast zitten 4 knoppen die je kunt inzetten als hot CUE. Eén druk op de knop activeert een hot CUE, met het inhouden van de shift-toets kun je de hot CUE weer verwijderen. Deze 4 knoppen kun je ook gebruiken voor samples.Specificaties:
-Pioneer DDJ-WeGO4-K DJ controller zwart
-Geschikt voor gebruik met laptop, PC, Mac of iPad
-Aantal kanalen: 2
-Jogwheels: 109mm
-4 Samplers per deck
-4 Hot CUE's per deck
-Manual loop functie
-Auto loop functie
-1x Microfoonaansluiting (6.3mm jack)
-1x Hoofdtelefoonaansluiting (3.5mm mini-jack en 6.3mm jack)
-1x Master uitgang (RCA/tulp)
-1x USB B poort
-1x USB A poort
-Afmetingen: 380 x 59 x 240 (BxHxD)
-Gewicht: 1,8 kg
-Geleverd met Rekordbox DJ licentie, Virtual DJ LE licentie, USB kabel en voedingsadapter
-Kleur: zwart

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen