Pioneer DDJ-SZ2 DJ MIDI Controller voor Serato DJ

DDJ-SZ2
€2.099,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Geniet van het gevoel van een CDJ-speler en een DJM-mixer met deze Pioneer DDJ-SZ2 DJ MIDI controller. De DDJ-SZ2 is de opvolger van de populaire DDJ-SZ, net zo degelijk maar met meer functies.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:
  • Artikelnummer:DDJ-SZ2
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Pioneer DJ is niet voor niks een toonaangevend merk in de DJ-wereld. Pioneer DJ is namelijk continue bezig met het verbeteren van producten en het bedenken van nieuwe features. De DDJ-SZ2 is de opvolger van de populaire DDJ-SZ controller. Op het eerste oog hetzelfde, maar hij heeft enkele nieuwe functies en is op enkele punten nog beter gemaakt!

NXS2-set
De NXS2-serie is momenteel de clubstandaard. Een gigantische set met enorme mogelijkheden, maar ook een behoorlijk prijskaartje. Met de Pioneer DDJ-SZ2 kun je genieten van onder andere dezelfde jogwheels, de Magvel crossfader en de Sound Colour FX die we ook ook op de NXS2 spelers en mixer tegen komen.

Bronnen
Zonder een audiobron heb je geen geluid, dat is een feit. Op de Pioneer DDJ-SZ2 heb je de keuze uit meerdere audiobronnen. Zo kun je op het linker- en rechterdeck eenvoudig schakelen van deck 1 naar deck 3 en van deck 2 naar deck 4, de mixer is hierop aangepast en is standaard 4-kanaals uitgevoerd. Deze decks kunnen gebruikt worden met het programma Serato DJ, vanaf 2 laptops. Op de controller heb je namelijk de keuze tussen USB-ingang A en USB-ingang B. De keuze tussen deze ingangen is ideaal om te switchen van laptop als 2 DJ's elkaar afwisselen.

Externe bronnen
Naast het gebruik van de laptop als bron is er ook de mogelijkheid om maximaal 6 andere audiobronnen aan te sluiten. Zo kun je op kanaal 1 en 4 een line-bron en platenspeler aansluiten en op kanaal 2 en 3 een CD-speler. Bij het gebruik van externe bronnen raken de decks buiten gebruik, maar de mixer blijft actief.

Alles wat je nodig hebt
De Pioneer DDJ-SZ2 heeft alles wat een DJ-nodig heeft in zich, de kunsten en muziek moet je zelf verzorgen. De DDJ-SZ2 is ontworpen voor gebruik met Serato DJ, op de controller vind je dan ook toetsen en knoppen voor alle effecten die te gebruiken zijn in het uitgebreide DJ programma. De combinatie van de controller met de software geeft de DJ de mogelijkheid om alle bedenkbare truken eruit te halen en zo je mix optimaal te maken.

Pads
Draaien is tegenwoordig meer dan 2 plaatjes overmixen. Vrijwel alle DJ-controllers worden tegenwoordig uitgerust met "Pads". Deze controller heeft 8 aanslaggevoelige pads per deck die voorzien zijn van multicolor verlichting. Gebruik de pads als Hot Cues of in de sampler mode. Je kunt elke gedeelte in een nummer aansturen op je eigen manier.Specificaties:
-Software: Serato DJ
-Aantal kanalen: 4 Audio kanalen, 2 microfoon kanalen
-Line ingangen: 2x RCA (kanaal 1 en 4)
-CD-ingangen: 2x RCA (kanaal 2 en 3)
-Phono-ingangen: 2x RCA (kanaal 1 en 4)
-Microfoon-ingangen: 1x XLR-jack combinatie en 1x 6,3mm jack
-Uitgangen: Master uit: XLR en RCA
-Booth uit: 2x 6,3mm jack
-Koptelefoon monitor uit 2x (Jack en mini-jack)
-2 USB connecties
-Colour FX: echo, jet, pitch en filter
-Sampler: noise, drop, laser en siren
-8 Hot Cue's per deck
-Sampling rate: 44.1 kHz
-D/A converter: 24 bit
-A/D converter 24 bit
-Frequentiebereik: 20 Hz - 20 kHz
-Totale Harmonische Distortie ratio 0.002% or less (USB)
-Aansluitspanning: 240V
-Stroom-ingang: IEC
-Afmetingen: 870 × 420 × 98mm (LxBxH)
-Gewicht: 10.4 kg
-Wordt geleverd inclusief Serato DJ software, Serato Pitch'n time en Serato Flip uitbreidingen

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen