Pioneer DDJ-SX2 DJ Performance MIDI Controller

DDJ-SX2
€879,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Pioneer DDJ-SX2 is voorzien van een 4-kanaals mixer met een filtermogelijkheid op ieder kanaal. Verder is deze controller uitgevoerd met grote jogwheels en 16 pads voor gebruik bij loops en cue-points.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4988028272967
  • Artikelnummer:DDJ-SX2
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

De Pioneer DDJ-SX2 is een uitgebreide controller en omvat de coolste snufjes en controls in de wereld van DJ-controllers. Hij is uitgerust met 2 grote jogwheels, 4-kanaals mixer, multicoloured performance pads en Serato Flip. Deze controller werkt met Serato DJ en biedt de mogelijkheid om meerdere spelers aan te sluiten. Ook kun je de Pioneer DDJ-SX2 gebruiken als stand-alone mixer. De DDJ-SX2 is de vernieuwde versie van de DDJ-SX.

Serato Flip
Hot-cues en loops zijn leuk om mee te spelen. Soms speel je iets in wat je exact wilt herhalen. Serato Flip biedt je de mogelijkheid om direct je loop en hotcues op te nemen tot 6 sequences.

Jogwheels
Met zijn grote jogwheels is de Pioneer DDJ-SX2 een stuk verder dan de gemiddelde controller van deze tijd. Vele merken hebben compacte controllers waarbij het gevoel van echt draaien nog ontbreekt. De jogwheels van de DDJ-SX2 zijn verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en hebben geen vertraging wanneer je scratcht. Naast de jogwheels kun je kiezen welk deck je aanstuurt. Op de DDJ-SX2 kun je tot wel 4 decks aansturen. Ook wordt er bij de DDJ-SX2 nu aangegeven hoeveel tijd je nog hebt om te scratchen voordat je volgende Hotcue begint.

4-Kanaals DJ mixer
De Pioneer DDJ-SX2 heeft een 4-kanaals mixer van sublieme kwaliteit zoals je van Pioneer gewend bent. Per kanaal heeft heb je de beschikking over een 3-bands EQ en een HP/LP-filter, waarbij je met één draai aan de knop snel hoge of lage frequenties kunt wegfilteren. Boven de faders kun je 2 effecten in werking stellen.

Needle Search
Met deze strip scroll je snel door een track heen en heb je snel het juiste punt gevonden van waar je de track wilt laten beginnen.Specificaties:
-Ingebouwde geluidskaart
-Grote jogwheels
-Plug 'n Play met "Serato DJ"
-Instelbare crossfader curve
-Faderstart instelbaar op Cuepoint
-Needle search track navigatie
-Slip-mode functie tijdens loop/scratch/hot cue
-Versterkte mic ingang zonder distortie
-Ondersteunt Serato DJ" DVS
-Software Serato DJ
-Multicolour performance pads
-4-Kanaals mixer
-Ingangen: 2x CD (RCA), 2x Line/Phono (RCA)
-2x Microfoonaansluiting
-Uitgangen: 2x Master Out (RCA x1, XLR x1)
-1x Booth uitgang (jack)
-Koptelefoonuitgang
-1x USB (B terminal)
-Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz
-THD ratio: 0.003% or less
-S/N ratio 107 dB (PC)
-Afmetingnen: 66,4 x 35,4 x 7,0cm (LxBxH)
-Gewicht: 5.8 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen