Pioneer DDJ-SP1 MIDI Controller

DDJ-SP1
€299,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De DDJ-SP1 is speciaal ontworpen voor Serato DJ's. Het biedt je de mogelijkheid om meer creativiteit in je set te verwerken. De Pioneer DDJ-SP1 is voorzien van diverse buttons voor samples en loops.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4988028230844
  • Artikelnummer:DDJ-SP1
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Het digitale DJ tijdperk is hotter dan ooit. Software als Serato wordt steeds populairder en ook komen er steeds meer hardware producten voor deze software. Pioneer heeft voor Serato software de Pioneer DDJ-SP1 controller ontwikkeld. Deze controller is uitgerust met 16 performance pads die in 7 modi te bedienen zijn. Kies uit Hot Cue, Roll, Sample, Slicer, Auto Loop, Hot Loop en Manual Loop om deze pads op diverse manieren te gebruiken of live te bespelen. Alle 16 pads zijn verlicht met LED en velocity gevoelig, dus hoe harder je drumt hoe harder het volume.

Sampler volume fader
De sampler volume fader op de Pioneer DDJ-SP1 is erg handig voor als je live aan het drummen bent. Deze fader regelt direct het volume van het sampledeck.

Slipmode
Loopen en scratchen is leuk om te doen, maar blijft altijd een kunst. Het blijft lastig om een perfecte mix te maken en tegelijkertijd met loops te spelen. Met de Slip mode op de Pioneer DDJ-SP1 heb je daar geen last meer van. Wanneer de Slip mode geactiveerd is kun je loopen, reversen en scratchen. De beat zal op de achtergrond doorlopen terwijl je een loop maakt en automatisch op de juiste maat weer starten. Zo krijg je altijd de perfecte loop, zonder dat de mix ongelijk wordt.

FX knop
De software van Serato is uitgerust met effecten van iZotope. Deze effecten kun je aansturen met de FX knoppen op de Pioneer DDJ-SP1 die hetzelfde zijn vormgegeven als in de software.

Software
Wanneer je geen gebruik maakt van Serato DJ, kun je ook prima een ander software pakket gebruiken zoals bijvoorbeeld Traktor. De Pioneer DDJ-SP1 is zelfs te gebruiken als videocontroller.Specificaties:
-FX knoppen
-Slip mode
-2x 8 Performance pads
-Aanslaggevoelige pads
-Verlichte pads
-Sampler/Volume fader
-7 gebruikers modi
-Eenvoudig in gebruik
-Zeer geschikt voor Serato DJ software
-Geschikt voor iedere MIDI ondersteunende software
-USB B terminal
-Incl.: Gratis download voor Serato Video
-Afmetingen: 32,8 × 17,9 × 4,7cm (LxBxD)
-Kleur: zwart
-Gewicht: 1.4 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen