Pioneer DDJ-SB2 DJ MIDI-controller

DDJ-SB2
€259,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De Pioneer DDJ-SB is een populaire MIDI-controller voor DJ's. Tijd voor een update! Maak kennis met de DDJ-SB2 die diverse vernieuwde functies heeft.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240026
  • Artikelnummer:DDJ-SB2
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De Pioneer DDJ-SB2 is de ideale MIDI-controller voor beginnende DJ's. Heb jij je laptop vol muziek staan of heb je een externe schijf waar veel muziek op staat, dan is de DDJ-SB2 een hele mooie controller om mee te beginnen. Met dit product kun je namelijk alle muziek vanaf je laptop met elkaar mixen.

Serato software
Om te beginnen heb je allereerst DJ software nodig. Bij deze DDJ-SB2 controller wordt Serato DJ Intro geleverd. Deze gratis software kun je op de laptop installeren. Vervolgens kun je met de controller door de nummers bladeren en ze met elkaar mixen. Met de meegeleverde USB-kabel voorzie je het product van spanning.

Indeling
De Pioneer DDJ-SB2 heeft veel knoppen, maar dankzij de goede plaatsing zul je er snel aan gewend zijn. Centraal zien we de 2 faders met daarboven de toonregeling. Links en rechts natuurlijk de jogwheels met bovenin nog de compacte pitchfaders voor het aanpassen van de snelheid. Met de decktoetsen kies je welke van de 4 Serato decks je wilt bedienen.

Functies en mogelijkheden
De DDJ-SB2 heeft teveel functies om op te noemen. We zullen er enkele behandelen. Als eerste de filterfade functie die boven de crossfader te vinden is. Deze zorgt voor een soepele overgang bij elk nummer. Met de 3 effectknoppen links en rechts bovenaan de controller kun je kiezen uit totaal 6 effecten in Serato. De 4 rode pads onder de jogwheels zijn waarschijnlijk het meest interessant. Hiermee maak je samples, cue-punten of loops.
  
Nieuw ten opzichte van zijn voorganger
Wat zijn de verschillen tussen de DDJ-SB en de DDJ-SB2? Allereerst is het trim-level per kanaal aanpasbaar. Zo kun je het ingangsvolume dus naar wens bijstellen. Daarnaast zien we op deze DDJ-SB2 een VU-meter per kanaal om goed te kunnen zien wat er uitgestuurd wordt en hoe hard. Een mooie nieuwe functie is dat je alle 4 decks van Serato kunt bedienen, voorheen waren dit er 2. En als laatste is een Quantized Pad Trans Effect toegevoegd. Hiermee speel je met het volume van een track, op de maat van de muziek.Specificaties:
-DJ Controller voor Serato
-Inclusief software: Serato DJ Intro
-HP/LP filter per deck
-Uniek: Filter Fader
-Hotcue's, Autoloop, Roll, Manualloop, Sampler
-USB gevoed
-Ingebouwde geluidskaart
-Syncfunctie
-Ingangen: 1x microfoon (jackplug)
-Uitgangen: 1x Master uit
-Koptelefoon uitgang (zowel jack als mini-jack)
-Overige uitgangen: 1x USB B poort
-Frequentiebereik: 20 Hz ~20 kHz
-Total Harmonic Distortion ratio 0.005 % of minder
-S/N ratio 90 dB (PC)
-Afmetingen: 48,7 × 27,1 × 5,8cm (LxBxH)
-Gewicht: 2.1 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen